Alla inlägg under december 2008

Av carolina - 12 december 2008 15:19

bara för att jag sa igår att jag sett en enda polis i bergsjö under hela tiden jag bott här, såklart så efter att jag varit och sladdat runt lite, åkte och parkerat, gått upp till tommy så kikar jag ut genom fönstret och vipps så åker en polis förbi, haha men det gör mig ju ingenting men bara det att jag sa det var lite roligt.


nå, jon försov sig imorse, kändes som planerat. jo, så jag fick också kliva upp då och skjutsa honom, inte så roligt att köra i det här vädret, dessutom funkade ju fläkten kasst så såg knappt något.


när jag kom hem igen så gick jag bort till lina, fick fika och senare lunch också. nyss kommit till jobbet, ska laga lite mat snart men först tända ljus och he på musik och sätta mig med korsord. annars inte så mycket.

en bra dag.

Av carolina - 11 december 2008 13:53

åå idag får jag hämta ut körkortet! ska springa bort till lina så ska hon legitimera mig haha, jo så fick det blir. men skönt att det fick en sån enkel lösning på det hela! går framåt för mig! ska förhoppningsvis få låna bil sen, ska hämta jon på träningen sen ska jag ha den fram till imorgon kväll då jag jobbat klart, härligt! men nu ska jag springa, seya!



 
Av carolina - 10 december 2008 13:36

gjorde inte allt för mycket igår. idag har jag varit hos tandläkaren, det gick bra.. hade inga hål men då istället början på hål, haha. så jag skaffade mig ett abonnemang, 62 kr månaden bara. lika bra tycker jag! hamnade i grupp 2 bara för den där början som lurar.. nå, sen fick jag ju sån där bananis, pillade bort det på en gång och tog en godis istället, lovar att det var godare! dessutom sitter ena min visdomstand fast, den har hakat i sig i den andra och plus på det så finns det ingen plats för den att ta sig upp, så dom ska gräva i mig framöver då antar jag..


har slappat hos lina fram till nyss, kom på att jag hade tvätt tid så  jag sprang hem och släpade ner all tvätt och jag hade den turen att den andra stugan också var ledig, så jag kör 4 tvättar, en kvar nu bara.. + tork då.. men det blir klart snabbt. ska ta och städa lite nu också, min katt hårar och skrämmer fram alla dammråttor! 


hoppas få se kung fu panda senare, yey! tänkte ta och låna en bil på fredag ändå, måste ta mig till och från jobbet, löser sig. ha en bra dag! peace.

Av carolina - 9 december 2008 18:36

då var körkortet avklarat, oj så skönt det känns. men dock får jag inte köra på ett tag då. eftersom jag inte har tagit mig tiden att skaffa ett leg, har mitt ogiltiga pass kvar som då gått ut.. någon ur familjen kan inte legitimera mig heller då jag ska hämta ut kortet, så jag väntar men inte gråter jag för det! jag har det ju iallafall! fick blommor och en chokladask av lina, hon blev så glad för min skull, tack!


tycker synd om min farmor som stått ut med alla inbeltalningskort som hon fått från mig och alla körningar, men nu är det klart och betalt. kommer inte kunna tacka dig nog min gamla gumma! nu kan du pusta ut också! älskar dig!


ska ta och äta lite sallad nu sen fixa naglarna innan jag traskar bort till min kära vän igen för att sen kila upp och scrapbooka och ha det mysigt ikväll.

Av carolina - 6 december 2008 11:18

oj så trött jag är idag men jag kom iväg fint till jobbet iallafall, så här sitter jag. ska strax laga iorning lite mat.. själv har jag med mig sallad till både lunch och middag idag, gott ska det bli! ska nog slänga i lite kyckling eller något köttigt också.


bebisen ligger och sparkar och ha sig, och det är så mysigt att känna så starka rörelser. har nu gått 46,8% av tiden, det går så fort. datumet blev lite ändrat efter ultraljudet, så den beräknas nu komma 4 maj, min månad ändå!


det är tråkigt för det är inte precis så att det är dubbar på min brukares stol, så vi kan inte gå någon promenad heller nu när det är så halt ute.. vi får sitta inne helt enkelt och njuta av utsikten vi har istället.


hoppas på att få lätt färd hem senare, så att jag kommer hem i tid och kan vara med min fis som ligger sjuk hemma. nå, nu blev det mat tid. ha en bra dag alla!

Av carolina - 5 december 2008 23:29

for till timrå igår för körning osv, gick fin fiiint! snart så! var också på birsta med mamma och sara, handlade lite saker som kan komma väl till användning! tog ändå kattfan med mig hem idag, och hon gillade verkligen inte resan hem kan jag lugnt säga! men nu är vi hemma och hon har kommit till ro, känns bra. fick ett samtal kort efter min hemkomst och det var ingen mindre än emelie norin, och hon ville så gärna ta en tripp hit ner för att hälsa på mig, så nu har hon varit här i ungefär en timme och lite mer, mysigt! fick även en liten present, en söt liten nalle och kattmat, haha! jo, men så har vi pyntat lite mer idag för vi fick saker av jons mamma.. så nu är det klart!


farmor kom och hämtade mig igår, och vi var till barnmorskan och pratade, fick även lyssna på hjärtljuden från vår lilla krake, så mysigt! sen for vi hemåt och stannade på spisa med lisa för lite lunch, otroligt mysig dag med min kära farmor!


nu ska vi käka sallad jag och jon, och ha lite mys ikväll! för imorgon jobbar jag heldag, på söndag med, sen bär det av till timrå igen......


jag älskar dig jon.

v20

Av carolina - 2 december 2008 14:55

 skulle på utraljud idag, men vi missade bussen men inga problem, dom fixade så snällt en ny tid imorgon åt oss, klockan 1. så imorgon får vi se vår lilla kärlek, och få veta att det är på riktigt! :) ska träffa lina senare idag, som jag saknat henne alltså! ska ta och fixa lite här hemma senare, efter att jon har varit på promenad, eller är kanske.. jag vet inte, men duktig är han som håller igång iallafall! mot för andra, jag orkar inte med snön just idag, trots att jag älskar den men!


har gjort ett misslyckat försök i att bli lite blondare, det gick sådär, en färgning kvar bara sen är det klartt! sen får vi se hur lång tid det tar innan jag blir mörkhårig igen.. haha! lär inte dröja..



Vecka 20
kroppen: nu har halva graviditeten gått och det börjar synas att du är gravid även utanpå kläderna. på vissa börjar naveln sticka ut en aning.
På de rutinmässiga barnmorskebesöken brukar man göra en del undersökningar för att följa fosterutvecklingen och för att se några avvikelser i mammans hälsa.
fostret: fostret växer mycket under den här tiden och är cirka 25 cm långt och väger runt 250 g. huden utvecklar nu ett gelélikande lager som kallas vernix, det skyddar huden från fostervattnet. under mjölktänderna bildas de permanenta tänderna. på flickor formas vagina och äggstockarna innehåller vid den här tidpunkten över sex miljoner ägg, men reduceras till 300-400 ägg innan hon blir fruktbar. pungen är fortfarande tom på pojkar.

 

Ovido - Quiz & Flashcards