Alla inlägg den 22 januari 2010

Av carolina - 22 januari 2010 14:57


gudarns vad det går långt mellan gångerna, men jag känner nu för tiden att jag hellre lägger ner all tid på zion än att sitta här, just nu sover han och egentligen skulle jag bara kolla mejlen men skriver några rader iallafall. har haft besök av ingen mindre än sophie i förrgår.. det var så undebart så! inte för att vi gjorde något speciellt, vi köpte hem mat och umgicks. jon var faktiskt också med, och han som är så duktig på att diskutera saker, startade upp en kamp om "rätt och fel" vad gäller livet, universum och vad hända efter döden m.m längesen jag skrattade så mycket.

sophie har jag saknat enormt!


annars har vi varit ute på lite allt möjligt. loppis står jag ju också på, ha! bara för att få iväg lite skräp hemifrån och therese och pappa har också rensat lite till mig, tack! skönt att bli av med sånt som ändå bara tar plats i onödan. ikväll kommer förhoppningsvis maja och emelie förbi på några glas vin och tjatter. längtar efter sällskap. jon är med marcus ikväll, vet inte vad dom ska hitta på, men något blir det alltid. nu ska jag städa undan lite innan lilla älsklingen vaknar och ska få mat.


saknar familjen.






??????????????????????????????






Det låter på dig att du är så nöjd över julen efter att ni fått massa julklappar???? Ingen julstämning innan jul, men sedan efter alla klappar då kom den. Ironiskt eller?

av A.L 19 januari 2010 kl 12:19

Är det inte så att man ÖNSKAR julklappar inte ber om att få. Det låter som tiggeri. Låter inte bra unga dam. Du får nog ändra på ditt sätt för tillslut kommer dina vänenr o släktingar att sluta ge dig saker. Väx upp!

av P.A 19 januari 2010 kl 12:21

A.L: haha läget är inte alls så. jag fick julkänslan när jag fick träffa min släkt som betyder väldigt mycket ,inte pga julklapparna :)
P.A: jag antar att du syftar på den trådlösa telefonen som jag skrivit att vi "bett" om, vi har både bett om den från varandra och av våra föräldrar som haft flera gamla dom ändå inte använt, men så fick vi en ny och det råkade vara i julklapp och det var ju bara toppen :) i år önskade vi oss ingenting faktiskt, men fick ändå! jag ändrar ingenting, jag är en sån fin tjej så :) ber aldrig om mycket och säger att jag inte vill ha, och ändå får jag och vad beror inte det på mer än att jag är älskad. men tack för kommentaren ändå!

av carolina 22 januari 2010 kl 14:57

Ovido - Quiz & Flashcards