Alla inlägg under november 2006

mys

Av carolina - 21 november 2006 15:04

Försökte i morse att få tag i praktikplatsen för att säga att jag var sjuk, men var upptaget i två timmar sen fick jag sova kanske en timme och sen ringde Victor och frågade om jag kunde komma till ikea och möta honom för att köpa klockan. Jo, åkte iväg med bussen och han hoppade på redan i Timrå. Köpte klockan sen fick jag såna där en kroners tuggummin av Victor. Traskade hela vägen hem till honom sen la vi oss i hans systers säng och han somnade gott men för mig var det inte lika lätt, inte sovit mycket iallafall men han ligger fortfarande kvar. Hungrig som fan, hann inte äta något innan jag skulle åka i morse. Känner bara för mys framför tv ikväll men Victor har träning. Jag ska iallafall se Ugly Betty och Greys Anthonomy (hur det nu stavas). Ska väl typ väcka Victor nu eller nått, har så tråkigt.

Jag älskar dig.♥

Av carolina - 20 november 2006 15:03

Blogg. Okej,  nu ska jag komma igång med detta jag med såg lite roligare ut än på lunarstorm.
Vaknade jätte sjuk i morse, Victor som smittat mig troligtvis eftersom han kännt av det några dagar innan mig. Så det blev att ligga kvar hemma istället för att gå på teorin på skolan. Victor blev också hemma och han tappade upp ett bad åt oss på morgonen och satt i ett tag och mös sen ner under tecket för att se på tv. Någon skum kille ringde och flåsade i örat på mig, som la på när Victor fick luren. Han åkte hem med bussen vid halv tolv och jag fortsatte mysa under tecket. Haft ont i ryggen sen gårdagen då jag var och tittade på Victors två matcher, sega matcher men kul att se ändå. Jag och Pappa Urban satt där från typ ett till nått i fem sen skulle dom ha träning också till sju, jaha ännu mer plågeri för min rygg. Victor vad glad att jag följde med men tyckte synd om mig så han lovade mig massage, men inte blev det av heller och han lovade ytterligare en gång att jag skulle få idag men icke, ska kräva att få den sen när jag är hos honom. Ingen praktik imorgon,  pga förkylningen och jag vet inte om det blir på hela veckan. Nu ska jag kila ut till busshållsplatsen, ska på ikea först och köpa en klocka åt Victor.

Jag älskar dig v.f

Blev inte så att jag åkte till Victor, stog nämligen ute i nästan en timme och väntade på bussen. Sen blev det massa missförstånd mellan mig och Victor så jag blev hemma. Har bara suttit vid datorn och spelat poker, nu ska jag hoppa i säng och vänta på att älskling ringer. Imorgon blir det till att sova hos honom iallafall, måste jag. Fast han har väl träning imorgon och den orkar jag verkligen inte stå och se på med denna rygg. Godnatt sömntutor.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards