Direktlänk till inlägg 14 januari 2010

vila i frid..

Av carolina - 14 januari 2010 17:44

hur typiskt var det inte då att just den dagen, för fyra dagar sen, för att vara mer exakt den 10e, skulle jag komma att tänka på dig från morgon till kväll. att jag och mamma pratade om dig, om att hon skulle ha kommit dit, att hon skulle åka dit dagen efter och då jag gärna skulle följa med. jag undrade hur du mådde och jag tänkte att jag skulle ta och ringa dig som mamma hade bett mig göra i några dagar, men det hann jag inte. för..

19.17 fick jag smset som lät mig krypa ihop och gråta. 19.17 så började min kropp skaka.. 19.17 det var då jag fick veta att du somnat in för alltid.

det är skönt att veta att du inte längre lider och att du slipper plågan. men som din familj saknar dig! som jag skrev i tidigare inlägg så är det tragiskt att det ska behövas något som en allvarlig sjukdom för att man skulle ta kontakt med dig. jag önskar att jag varit bättre på att höra av mig och följt med och träffa dig. det är lätt att ångra när det är för sent.



nu låter vi dig vila i frid och bär med oss alla glada minnen med dig, jag tänker mycket på när jag som liten var ute i eran stuga, då jag fick bada i bäcken men var rädd för kräftorna, och mycket mycket mer..

kan inte sluta tänka på den sista kramen jag fick av dig, bara för ett litet tag sen då vi kom och hälsade på. jag blir varm när jag tänker på den. och du var så urgullig som kom med 300 kronor som du ville att zion skulle få något för.

vi tänker på dig och nu vet vi att du har det bra, du har det bra nu morfar..

 
 
Ingen bild

Momma

15 januari 2010 00:28

Gulle dej , älskade barn, vad fint du skrivit om
morfar.
Jag ska torka mina tårar nu,och tänka på det du skrivit.
Puss på dej ungen min.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av carolina - 6 maj 2010 13:35

och nu flyttar jag till http://ckra.blogg.se/. lina som så snällt ordnat med sidan åt mig, tack gumman! ...

..

Av carolina - 4 maj 2010 11:34

igår så åkte jag till lina på eftermiddagen skulle vänta på johanna men vi åkte och solade själv, lina köpte nå så här ultimate tan kräm till oss och jag trodde jag fick nån allergisk chock så jag for upp och ner ur solariumet för jag blev orolig men...

-

Av carolina - 3 maj 2010 13:49

han är sveriges största skämt

Av carolina - 3 maj 2010 09:21


och så har det ju varit valborg.. lämnade min lilla stolthet hos syrran sen for jag upp till maja och alex på örnen. vääldigt snygg lägenhet ohoj! överlycklig av att träffa frida, det var länge sen! käkade lite mat, jag skulle egentligen inte för jag...

Av carolina - 29 april 2010 09:56

jag hade en helbra dag igår. hämtade upp sophie efter jobbet som bestämt sen gick vi in på birsta en snabbis och bytte ett par byxor. hämtade upp magda i stan sen tillbaka på ikea och handlade lite saker hem, sen blev det shopping inne på city. drog ...

Ovido - Quiz & Flashcards