Direktlänk till inlägg 1 januari 2009

gott nytt..

Av carolina - 1 januari 2009 15:14

välkommen -09.


igår började vi dagen med vofflor hos vår kära vän, vi var sisådär 8 stycken som bara hade det trevligt tillsammans. stannade där hela dagen, förutom jag någon timme, jag gick hem för lite vila. gick sen tillbaka och vi åt en väldigt god nyårsmiddag tillsammans och allt mer vad folket började bli full så blev jag mer less.. vi kom iväg rätt sent och vi skulle ända till hassela, ut i skogen. fick köra två vändor eftersom vi var för många.. andra vändan var det krångel bara så vi for i all världens fart dit och hann precis kliva ur bilen till tolvslaget, tur. sen for vi nästan på en gång då vi insåg att det inte alls fanns någon mening att vara kvar då det mest var yngre och trista människor där. skjutsade hem några sen hämtade resten.


tog ett bad väl hemma, hoppade i säng och sen gick jon iväg hem till emil och var borta till morgonen någon gång.. själv låg jag vaken ett antal timmar för att jag inte kunde somna utan honom. inte så lyckat nyårsfirande men för mig räckte det som ändå var nykter och körde.


jobbar just nu, innan jag kom hit åkte jag till fredrik och sa gott nytt och tände ljus. det var så fint, och gravstenen är nog den finaste jag sett. jag hoppas du har det bra.


nu ska jag kolla lite på tv med min brukare- tur också att det finns julmust på jobbet alltså! något jag är beroende av!

 
 
Ingen bild

Emma

8 januari 2009 22:51

Läser din blogg, ja gör jag..
Vet iaf att vi i våran familj har respekt för gravar/gravpltser.. Men jag tycker inte att ni ska snacka för mycket, tänk två gånger.. Å fattas väl en del ljus från er så kallade vänner på Fredrik grav va?!? Tycker iaf jag..

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av carolina - 6 maj 2010 13:35

och nu flyttar jag till http://ckra.blogg.se/. lina som så snällt ordnat med sidan åt mig, tack gumman! ...

..

Av carolina - 4 maj 2010 11:34

igår så åkte jag till lina på eftermiddagen skulle vänta på johanna men vi åkte och solade själv, lina köpte nå så här ultimate tan kräm till oss och jag trodde jag fick nån allergisk chock så jag for upp och ner ur solariumet för jag blev orolig men...

-

Av carolina - 3 maj 2010 13:49

han är sveriges största skämt

Av carolina - 3 maj 2010 09:21


och så har det ju varit valborg.. lämnade min lilla stolthet hos syrran sen for jag upp till maja och alex på örnen. vääldigt snygg lägenhet ohoj! överlycklig av att träffa frida, det var länge sen! käkade lite mat, jag skulle egentligen inte för jag...

Av carolina - 29 april 2010 09:56

jag hade en helbra dag igår. hämtade upp sophie efter jobbet som bestämt sen gick vi in på birsta en snabbis och bytte ett par byxor. hämtade upp magda i stan sen tillbaka på ikea och handlade lite saker hem, sen blev det shopping inne på city. drog ...

Ovido - Quiz & Flashcards