Direktlänk till inlägg 26 december 2009

jul, jul, jul..

Av carolina - 26 december 2009 13:12

julen är över, men inte riktigt än ändå för vi har inte varit uppe i loböle än. på julafton åkte vi ner till anna och åt gott, hade trevligt och öppnade klappar. vi fick mycket fina saker från lina och jimmy efter att dom varit i indien! jag hade tydligen varit snäll i år jag med. zion fick fina leksaker, kläder och en lära-gå-vagn, toppen och han är redan så duktig med den. också fick vi tillsammans ett sällskapsspel, som vi bett om och en trådlös telefon, kan säga att det underlättar så mycket när man har barn, slippa springa och dra sladdar osv! vi har själv typ 7 stycken sen innan men ingen av dom har funkat bra. nå, vi stannade kvar där till 4 tror jag. jon spelade lite tvspel med rasmus och jag hjälpte wilma med bokmärken, har lovat henne mina också. nöjda och glada så åkte vi hemöver, köpte med oss pizza (?) och tog en myskväll med vin och öl. vi skulle egentligen bort till maria men dom blev lite dåliga efter maten så vi stannade hemma.


igår var vi ut till farmor och farfar och träffade släkten, åt också gott där och hade det super mysigt. först då kändes det som jul! också där fick zion fina klappar. massa leksaker, kläder också en resesäng. nu kan vi åka bort, haha. jag är nöjd med julen i år också, trots sen julkänsla. jag är tacksam för det vi fått och galet glad över vilken fin släkt jag har!


jon har idag åkt till hassela för att träffa kompisar, själv ska jag antingen vara hemma eller så kommer mamma och hämtar mig, om så är fallet så ska jag in till birsta en snabbis också och köpa en ny jacka jag spanat in. hoppas hoppas.


nu ska jag ta och hinna duscha innan min lilla älskling vaknar igen. fryser så tusans mycket! sen ska jag vira in mig i min favoritfilt och skriva lite i zion-boken :)


hoppas alla haft en fin jul.

 
 
Ingen bild

A.L

19 januari 2010 12:19

Det låter på dig att du är så nöjd över julen efter att ni fått massa julklappar???? Ingen julstämning innan jul, men sedan efter alla klappar då kom den. Ironiskt eller?

 
Ingen bild

P.A

19 januari 2010 12:21

Är det inte så att man ÖNSKAR julklappar inte ber om att få. Det låter som tiggeri. Låter inte bra unga dam. Du får nog ändra på ditt sätt för tillslut kommer dina vänenr o släktingar att sluta ge dig saker. Väx upp!

 
Ingen bild

carolina

22 januari 2010 14:57

A.L: haha läget är inte alls så. jag fick julkänslan när jag fick träffa min släkt som betyder väldigt mycket ,inte pga julklapparna :)
P.A: jag antar att du syftar på den trådlösa telefonen som jag skrivit att vi "bett" om, vi har både bett om den från varandra och av våra föräldrar som haft flera gamla dom ändå inte använt, men så fick vi en ny och det råkade vara i julklapp och det var ju bara toppen :) i år önskade vi oss ingenting faktiskt, men fick ändå! jag ändrar ingenting, jag är en sån fin tjej så :) ber aldrig om mycket och säger att jag inte vill ha, och ändå får jag och vad beror inte det mer på än att jag är älskad. men tack för kommentaren ändå!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av carolina - 6 maj 2010 13:35

och nu flyttar jag till http://ckra.blogg.se/. lina som så snällt ordnat med sidan åt mig, tack gumman! ...

..

Av carolina - 4 maj 2010 11:34

igår så åkte jag till lina på eftermiddagen skulle vänta på johanna men vi åkte och solade själv, lina köpte nå så här ultimate tan kräm till oss och jag trodde jag fick nån allergisk chock så jag for upp och ner ur solariumet för jag blev orolig men...

-

Av carolina - 3 maj 2010 13:49

han är sveriges största skämt

Av carolina - 3 maj 2010 09:21


och så har det ju varit valborg.. lämnade min lilla stolthet hos syrran sen for jag upp till maja och alex på örnen. vääldigt snygg lägenhet ohoj! överlycklig av att träffa frida, det var länge sen! käkade lite mat, jag skulle egentligen inte för jag...

Av carolina - 29 april 2010 09:56

jag hade en helbra dag igår. hämtade upp sophie efter jobbet som bestämt sen gick vi in på birsta en snabbis och bytte ett par byxor. hämtade upp magda i stan sen tillbaka på ikea och handlade lite saker hem, sen blev det shopping inne på city. drog ...

Ovido - Quiz & Flashcards