Alla inlägg den 4 januari 2008

Av carolina - 4 januari 2008 20:16

vi stack upp på hockeyn igår, kanon match! och trots att trumman var mystiskt försvunnen så var publiken helt fantastisk! det slutade ju klart att dom vann, men jag var faktiskt nervös där ett tag, må jag erkänna..

la oss och kollade på på smällen sen saw 4, kanon bra filmer! på smällen är den bästa film jag sett på länge! och saw.. den var bara ruskig! somnade runt 5, då mamma kliver upp.. sara, johan å ronja var här i morse runt 11 och hämtade tiger, byebye :/ försökte hålla mig vaken men när victor vände sig om så la jag mig också och stängde ögonen ett tag, så vipps så somnade jag och vi sov fram till 3 då mamma ringde och sa att vi snart skulle kila bort på pizzan och få käk! så bort dit, sen hem igen för att se på hockey.. nervös ett tag också där för jag började bli orolig att dom skulle förlora, sen spelade vi ett spel och jag blev arg för jag inte kan någonting om nått här i världen haha så då gick jag och städade rummet istället.. sverige vann iallafall med 2-1 mot ryssland! grattis pojkar!

sluta med snusen går faktiskt förvånandsvärt bra också? fast jag är lite grinig och så men det får alla tåla! slängde alla gamla snusdosor idag också, som jag sparat för att jag skulle göra en sån där tuff pyramid som alla andra har, men dom for i soporna, jag ser det som ett stort framsteg iallafall!

just de! var på ikea igår och handlade en skön lång kofta och ett par skor som är så jubelsnygga till jeans, speciellt dom nya från monki!


nu ska jag fortsätta städa och sen får vi se vad som händer! :)


Ovido - Quiz & Flashcards