Alla inlägg den 7 april 2009

Av carolina - 7 april 2009 17:32

hospan idag igen.. fick såklart vända i dörren för att dom hade fullt upp med förlossning men fick komma tillbaka efter en halvtimme, åkte upp till jons mormor och morfar och fick fika..


väl på hospan igen så gick det så segt att få in nålen så hon fick lirka in den tills det tillslut hoppade till och hon spratt rakt igenom blodkärlet, vilket hon inte märkte på en gång först tills hon kom in igen och jag låg och grät av smärta, hela armen hade också svullit upp. så hon gjorde ett nytt försök i andra armen, det gick bättre med en mindre nål men jag fick ju plågas igen, och inte nog med det så gav hon mig ett stick i fingret också.. stackars carolina! ja, jag tycker synd om mig själv..

fick också ligga i en förlossnings sal, scary! spanade in lustgasen.


sen var jag också på mvc och allt såg bra ut förutom mina värden som har sjunkit ytterligare, nu ligger jag på 90..  det innebär att jag måste fortsätta med droppet 2 ggr i veckan.. nästa gång blir på fredag, crap!


är hemma nu och ska kanske ta och laga lite käk tills då jon kommer hem, trist så vet jag inte när han kommer men får värma på sen då eller så väntar jag.. ska iallafall först och främst trösta mig själv med ett varmt bad! 


idag är det bara 4 veckor kvar till beräknad ankomst, detta kommer att gå fort! längtas!

Ovido - Quiz & Flashcards