Alla inlägg den 17 april 2009

Av carolina - 17 april 2009 19:56

idag fick jag veta att jag var på hospan på dropp för sista gången! finally! mina armveck är helt sönder, fortfarande svart och öm om vänstra armen sen 1½ vecka tillbaka, den andra har jag fått utslag på efter tejpen eller något, och är öm efter dagens stick.. det känns underbart! den 24 är sista bokade mötet på mvc också, sen är det så nära att dom inte bokar in mig på ny tid.. på tisdag är det bara 2 veckor kvar! helt otroligt vad nära det är nu! längtar efter din hand runt mitt finger, att se dina ögon och känna din doft!!! nära nu!


imorgon åker vi till sundsvall för att kolla på barnvagn med mamma, köp blir det nog också. har spanat in en grizzly, riktigt fin! dock med mjuklift, men det går nog allt det också, allt annat är så bra på den! sen bär det av hem till pappa för att fira min lilla söta broder som fyllde 5 år i måndags. syster sara firades förra helgen också, vi åt grillat och hade det mysigt.


igår fyllde jon år också, firade gjorde han på krogen.. hoppas han hade det roligt iallafall. själv var jag med lina, johanna och josefin och såg flashdance, bra film! sen hem för lite egen tid med mig själv. nu ska jag kila bort till lina ett tag och hoppas jon kommer förbi sen också.. nyss ätit smörgåstårta, riktigt god som jons mamma gjort! 


peace.

Ovido - Quiz & Flashcards