Alla inlägg den 5 maj 2009

Av carolina - 5 maj 2009 20:05

efter 3 nätter utan sömn så fick det helt enkelt vara nog! inatt badade jag ca 7 ggr och lyckades slumra i soffan ca 10 minuter och då jag sen ställde mig upp så var jag som nykommen ut ur duschen, väldigt äckligt. therese kom hit idag och skjutsade mig till sjukhuset där jag egentligen skulle få akupunktur, vilket jag och en barnmorska hade kommit överrens om på telefon inatt.. men istället kollade dom ctg också fick jag testa tens aparaten, vilket var så skönt för min rygg, jag kunde slappna av! men dessvärre ser jag ju rätt knäpp ut med alla sladdar kring kroppen, men jag ska absolut inte klaga nu när jag äntligen slipper värken!


jag fick låna med mig denna hem och om jag inte kommer lyckas sova inatt så skulle jag få komma in för lite morfin och övernattning, men jag tror helt klart att jag kommer lyckas med sömnen inatt! har redan fått mig en tupplur på ca 30 minuter i soffan, men då vi har skinnsoffa så svettas jag så mycket mer då jag vaknade.. längtar till sängen nu!


har ni märkt vilket skitväder? -jo det tror jag allt.. men lite sol på detta så slår allt ut till det gröna sköna, som vi längtar efter sommaren nu! men först är min lilla bebis välkommen ut i världen! ja, skynda dig nu.

värkarna börjar ta allt mer form och börjar bli starkare eftersom jag innan inte kunde skilja riktigt på förvärkarna och barnets krångel där inne, och jag öppnar mig lite mer sakta men säkert.. jag blir så lycklig av att höra från barnmorskorna att "inatt kan det vara dags, vi ses snart igen" men jag vet att det inte är så, känns fortfarande så långt bort...


nu ska jag se på tv och vänta på mitt godis jag beställt med jon..

och jag förtjänar det faktiskt!

önska mig god sömn inatt!

Ovido - Quiz & Flashcards