Alla inlägg den 18 maj 2009

Av carolina - 18 maj 2009 09:42

gud vilken underbar tid detta är!! våran lilla pojke är så snäll och duktig, han sover nätterna igenom, det är helt otroligt. inget skrik.. nå förutom då han söker patten då.... men annars är han bara så mysig, ligger och tittar på allt och alla som far omkring här hemma. älskar att ligga på mamma eller pappas bröst och mysa, då mår han som bäst kan jag våga svära! mitt liv är helt perfekt nu! lilla zion gjorde mitt liv helt!

lilla pusselbiten, som vi älskar dig!

går inte att förklara i ord hur lycklig jag är över denna lilla skapelse!!!!!!!!!


dagarna går så bra, idag är jag ensam. jon går i skolan första dagen efter födsel idag och jag hoppas att det går bra för honom och oss.. men vi saknar pappsen såklart en väldig massa!


magen läker så fint också, snart ingen värk alls och jag kan äntligen ligga med lilla zion utan att det gör ont när han sparkas mitt på. och det jag väntat på flera månader, ligga på mage!!!!!!! jisses så skönt.


syster och ronja sov över här igår, bara myste med film och gotta. var ute i solen lite igår innan dom for hem. ska åka och hämta bil på onsdag, vilken frihet. då kan vi åka och hälsa på jons kompisar på skolan, roligt roligt.


nu ska jag dunsa ner i soffan med mammas älskling och mysa. 

Ovido - Quiz & Flashcards