Alla inlägg under oktober 2007

Av carolina - 9 oktober 2007 12:11

victor bad mig komma till honom igår och jag for iväg ganska snabbt väl där så tog vi cyklarna bort till maxi och handlade massa gotta för att vi skulle se på film. kul på vägen och kom inte riktigt överens om vägen men jag hade ju rätt och han fick skämmas, hah! härligt att cykla faktiskt. spenderade 30 spänn på såna där automater man får leksaker i, haha jag, victor och hans mamma fick varsin hmm liten sån där säck-format-som-ett-djur-med-sand-i grej, haha mycket söta och victor har nu en hängandes på sin nyckelknippa! x)  duschade och tog oss bullenskorv, upp för att se på film men började gnata lite sådär, så det fick bli tv bara.. somnade lite sent med victor liggandes med armarna runt mig i skedposition vilket var väldans härligt.

vi for med bussen runt halv elva och vi gick och köpte en cappucino till mig sen sa hejdå och mötte emelie för att sen rusa till bussen.. började med att käka sen genomgång för dagens händelser sen satte vi igång och jag skulle ju såklart få det värsta av alla skit jobben, rensa fisk, dom fetaste av dom alla också.. jag vägrade med dom gigantiska huvudena på dom, så efter mycket om och men och nära-inpå-kräkningar så gav dom sig och skar bort huvudet på varenda en bara för att jag skulle kunna göra det. jag fixade allt galant iallafall och hasse var aningen stolt över mig. fixde och donade med lite allt möjligt sen blev det helt plötsligt middag för oss alla, jag och fruj dukade fram jätte klatchigt men maten var inte lika fresh men det gick ner, och mättande var det! sen var emelie så hyper av att få äta cremekaramellerna så vi fick oss en liten bit av det, sen skulle vi tydligen proppa i oss av äppelpajen också, oh vad den var god! mätt i magen så städade vi riktigt snyggt och sen fick vi gå hem. fast fruj och danne som var lite halvtaskiga stack tidigare för att åka och se på hockey på o'learys, men låt gå för denna gång.

intressant dag och mycket lärorik, till nyttanyttanytta här i livet! : ) nu är jag hemma iallafall, fick skjuts av peder som brassade på utav helvete med sin jävla lättmc jävel, hualigen var det gick! ska ta en dusch nu sen lägga mig i sängen och tuppa av förmodligen! gnait säger jag vell här då!
kärleken besegrar allt. jag älskar honom.

Av carolina - 8 oktober 2007 12:10

jaha, så igår var det victors födelsedag! söndagspojken 17 år! stort grattis till honom! <3<3

åkte aldrig till honom på dagen men han kom till mig senare på kvällen med en tårtbit, haha! myste som attan, duschade och gjorde lite bus i både duschen och köket.. käkade lite sen ner och tittade på tv en bra bit in på natten, låg och flippade mellan beyond och nå boxning, mestadels boxningen, det var askul att se på.. vi var vaken till typ 4-5? eller victor hade varit vaken en timme längre än mig och pysslat om mig osv, sötnos. vi sov till 3, dönickarna.. typ jäste lite gran, låg och pratade och sen for jag och mami iväg och hämtade mina kockkläder i söråker eftersom vi ska vara på skolan denna vecka och laga mat och tjäna cashen.. victor for hem för ett tag sen och nu sitter jag här själv och funderar på vem som ställt till det såhär på mitt rum ^o) storstädade igår men nu ser det mer förjävligt ut än innan jag började igår, victooooooooooor! hah! så får nog ta en omgång till med mitt rum.. ska nog pyssla om mig själv ikväll med film och mys, om inte sophie vill komma dvs, hmm ska nog slå en pling.. :) victor kan mig utanochinnan, på tvn igår sa dom något på nån reklam "kan man ta i en känsla" jag frågade victor om man kunde de utan något svar, sen låg jag och tänkte på det några sekunder så röt han åt mig "sluta tänk på det, för man kan inte de" jag ba men du är ju en känsla. "nej :o" haha så jävla kul att han vet allt jag gör och tänker.. x) sen pratade vi lite idag också och kom fram till att vi inte alls skämms för varandra, inte ett dugg, vi kan i princip göra vad vi vill inför varandra.. rätt schysst!

nu ska jag måla alla mina naglar svarta, även tårna för att få vara lite emo för en dag.. för skojs skull.. tja!

jag älskar victor och vänner!

Av carolina - 6 oktober 2007 12:09

domsawga tonight se wikkus mfl.. jag och fruj stack in till stan igår vid 8-9 och skulle spela biljard, emelie kom och umgicks med oss men hon spelade inte.. sen va typ piltan o nån där också, hejhej! sen gick vi och käkade subway vilket var gott som fan! hängde där ett tag och ringde runt till hela kontaktlistan efter skjuts, kom hem tillslut iallafall. : ) så nu sitter jag här och ångrar på ett sätt att jag ens gick utanför dörren igår för jag sitter bara och spottar blod nu och kan knappt andas eller prata, men måste ut ikväll igen vilket som eftersom jag så gärna vill se victor på scen och sen hänga med dom! : ) aja, ska göra något nu.. typ ta en kopp te och tycka synd om mig själv..

jag är så jävla fel.

Av carolina - 5 oktober 2007 12:08

..sitter på engelskan och klipper och klistrar som ett och annat litet barn, men det är kul. lina gör bara fel, och hon vill inte jobba med mig mer, haha. är fett sjuk idag men dom tjata på att jag skulle på skolan så jag drog hit, har mensverk som ett as också, vägrar! sitter bara och flummar och är på bra humör för en gångs skull faktiskt.. ingen aning vad jag ska göra ikväll heller, så jävla ovärt allting, är vell med morsan eller nått.. imorgon ska jag iallafall på mysack aka domsaga och kolla på min fina kille när han står på scen med sina homies. :) kommer bli fett!

jag är rätt stolt över mig själv som lyckats vara så stark sista tiden, fast jag var i en svacka där ett tag men jag peppades till att klara allt.. det är dig jag vill vakna brevid varje morgon och känna den där doften av nyvaken gullgos..

tomt i min dosa snart också, måste kila på ica, måste till sjuksyster också.. hur fan ska jag hinna allt.. har inte så lång lunchrast heller men jag får försöka.. klarar ju inte skoldagen hursomhellst utan snus så det får bli första ruset..

JAG ÄLSKAR VÄNNER OCH VICTOR!


 ..update

AWESOME! ..what? -noo?! ;o

jo de sant! fet cred till mina små snussar på skolan och hemmaplan för att ni just bara är.. just underbara! ska upp och vänta på att mamma ska komma hem med min feta pizza ska komma och ska gluffsa i mig den lite hastigt, sen ska jag nog iväg och lägga lite bränna på kroppen och bli snygg som arton! köpte även den über snygga snusdosan idag igen, den som blev stulen förra veckan! x) skoldagen har varit lite porrig tillsammans med mina flickor till classmates.. nu ska jag tagga iväg..

possa

Av carolina - 2 oktober 2007 12:08

när ska mina tårar sluta falla..
börjar med att säga förlåt, för vad vet jag egentligen inte för jag har inte gjort något ont. att det sen blir så här, utan någon som hellst mening från min sida, får mig att brista ut i gråt. vilket är nästa steg? jag går back.

victor kom ju som sagt hit inatt och det var vell mysigt. :) upp och var propptrött men kom iväg till jobbet iallafall. riktigt roligt nu när det är mycket folk som jobbar och alla har sån humor, vi är ett helt galet gäng kan man säga! så nu sitter jag hemma och gör ingenting speciellt, ska upp och duscha sen kanske iväg till fruj och gosa sked med henne till någon film. jag älskar min lilla fis. långprat med sophie i tele nyss, skönt att prata med någon när man är smått less och henne får jag faktiskt ta ut mina agritioner på, haha för hon vet att jag inte menar något mot henne. btw så hade jag en nys i näsan som irriterade mig större delen av dagen och har gjort ont på något underligt sätt, försökte titta i lampa och allt men inget funkade men när vi skulle byta om och gå hem för dagen så kom den äntligen, men nu är den där igen! ;@ när jag kom hem blev jag pangsjuk också, började snora och hosta och hade redan ont ihalsen så nu sitter man här och harklar sig och tycker synd om sig själv. känns som om någon lagt hela satsen i ena mitt näshål och sen att det har klibbat fast och torkat lite segt.

jag älskar dig.

Av carolina - 1 oktober 2007 12:07

det är en läskigt pirrande, underbar, äckligt skrämmande och helt otroligt behaglig känsla.
jag är så otroligt starka känslor för dig..
och det är din kind jag helst smeker för att visa ömhet - det är dig jag får översvallande känslovågor för.


praktiken var fetnice idag iallafall.. är i serveringen och det är fun. fruj tvingade med mig på ikea, och jag ska aldrig åka dit igen med pengar i plånkan, när det är pengar jag ska spara.. dom försvinner ändå typ hur snabbt som hellst.. köpte en massa skrot bara, nå linne, nya trosor och massa onödiga stuffs.. nu kom victor helt utan förvarning! =D .. så ska gå och "pudra näsan" nu sen hoppa ner i sängen med honom. :)

jag älskar dig så mycket!

Ovido - Quiz & Flashcards