Alla inlägg den 7 augusti 2007

Av carolina - 7 augusti 2007 16:28

sitter och dricker min über yoggi jordgubb/vanilj och är dödstrött.

okej, så idag har man kört och det var iallafall en månad sist så det kändes som första gången. fick köra med arne och han kunde jag slappna av med, så det gick riktigt bra och han peppade mig som fasen. ska köra igång med teorin så jag har den klar sa han och sen har jag körningen att bara koncetrera mig på och han tyckte att det gick väldans bra! trodde inte att jag skulle orka med att köra 8 på morgonen och hade därför i tanken innan jag åkte att jag skulle ringa och ställa in men måste komma igång riktigt nu och det funkade att köra imorse ändå! :) good girl!

skulle in till stan nu på morgonen efter körningen men sophie verkar inte ha vaknat så det lär inte bli eftersom jag lovat farmor och farfar att komma ut idag ganska tidigt. ska vara där någon dag och mysa sådär som när man var en liten lina. nu väntar jag bara på victor att han ska ta fingrarna ur arslet och komma och gosa med mig kanske (?) sen får vi se när vi ger oss iväg. känner mig helt slut i huvudet och vill bara lägga mig sova en timme eller så, eftersom jag halvsovit hela natten, bara legat och dröm tänkt sådär som det kan bli ibland, så jag är väääldans trött och jag kom ju också inte i säng för än 3 inatt heller! d'oh!

längtar till skolan på något sätt, men allt kommer att bli så proppigt. har så mycket att tänka på då, skolan, körkortet, vänner och familj.. det är mer än ni tror, fyfasen palla. nåja, ska lägga på ett kål det här året i skolan iallafall så jag lär mig något och får bättre betyg. längtar efter klassen också!

i min skalle rullar det bara runt en massa Zzz just nu,
ska nog lägga mig ner ett tag och få en blund. seya.
älskar victor -snutt.

Ovido - Quiz & Flashcards