Alla inlägg den 12 augusti 2007

Av carolina - 12 augusti 2007 16:30

åkte till rimbo igår klockan 8 på morgonen, trist färd ner fast lyssnade på musik och löjlade på jag och victor så det höll en uppe hela vägen. kom fram ca halv 1 - 1, blev süperglad att träffa dom! lasse och hans nya girl och hennes dotter var också där, fun? och en massa annat folk från johans sida. nåja, fick fika sen och prasslade upp paketen från alla. massa fina kläder osv, men vårat var ju bästast! snygg adidas overall i knallrosa och med oranga ränder på sidan, vill själv ha en sån! snygg som fan och längtar tills hon kan ha den och strutta omkring som en babygangsta. efter fikat och presenter i en hel drös så for morsan, anton och pelle hem vid 5.

jag och victor stannade kvar för att åka med lasse mfl hem idag. vi stack och badade på områdets pool, gött men cold i vattnet som fan, ingen visade hänsyn till någon heller. kastade bollar som dom ville och skvätte vatten, värd en snyting! gick sen hem efter ett litet tag och började med maten. tjockkorv (kommer strax till varför det är kursiverat) , hamburgare och parisare, goodies! så jävla gott men blev mätt så fort. så, nu det där med tjokkorv, victor blev påtvingad en tjockkorv eftersom han efter hamburgaren och parisaren lovade att han skulle ta en tjockis också, eftersom jag trodde han skulle banga och alla hejade med mig att han skulle tvinga i sig en till, och så när han fick den där tjockkorven i handen så hade inget annat val än att börja tugga! tugga tugga tugga, ända tills det var 1-2 centimeter kvar av korven så orkade han inget mer då var det verkligen stopp och snurrade nog tjockkorvar runt hans huvud, nåja, efter det där gnället om att han inte orkade mer så blev det ett jävla tjat om tjockkorv, nämnades nog i varje mening som victor, johan och lasse sa. haha, ja lite roligt var det ju, men i morse tyckte jag att det fick vara nog men då fortsatte med tjockkorvs snacket. jaja,

efter käket gick vi in och kollade på bilderna från dagen, finfina! jag och victor låg på golvet och somnade, vaknade, somnade, vaknade.. osvosv! sen tog dom äntligen slut dom där förbaskade bilderna så dom gick ut och spelade yatzy och jag och victor bäddade ner oss i soffan för att sova men jag kollade tv ett tag sen kunde jag somna som en sten redan sover, vaknade inte när dom kom in eller av någonting alls och fick sova heeela natten utan att vakna en endaste gång. verkligen chills! fikade och gick på promenad imorse in till byn, köpte lite gosaker för att ha med på resan och packade sen ihop och for hem. åkte med lasse och dom och fan victor satt nästan i knä på mig ju, skit jobbigt för fick panik och shit. sen äntligen hemma och morsan skjutsade hem victor sen for vi på korvan och tog en hotdog! hemma nu och ska duscha. vill göra något ikväll, typ käka langos hah! men får väl se hur det blir, annars bara mysa under täcket med ninja. haft kul igår och idag iallafall!

jag älskar victor
saknat sophie också massa!

Ovido - Quiz & Flashcards