Alla inlägg den 20 augusti 2007

Av carolina - 20 augusti 2007 16:33

var med frida i lördags och jobbade, i värsta oc houset! kom dit vid halv fyra nått och fick veta vad vi skulle göra under kvällen och så. började med att öppna champange flaskor och hällde upp i glas åt gästerna, lillemor fick proppen i ögat stackarn! :( men det gick bra som tur var! sikta aldrig mot ögat, hah! sen plockade vi fram en massa food och så, sen blev det lite lekar och sen käk, idiot gott! mumma. dukade undan och så, en massa lekar till sen. alla började väl ta för sig av annat dricka så folk blev roliga och roligare! x) diskade som fan och shoade i köket jag och frida. klockan tolv blev det dags för fyrverkerier och jag tror vi väckte hela sörberge men så cool var det! in och fixa lite mera sen fixa drinkar åt dom som ville ha. bad i poolen, fast jag och frida satt bara med benen i vattnet och en filt runt oss och myste, för det var apkallt. stökade lite i köket sen började vi bli klar runt 1 och vi fick lönen och gick hem, och jag i bara en kortärmad munktröja, fast det var inte så jäkla kallt för mig men frida med ett sjupack på sig frös, hah. mörkt och jävligt på vägen hem och flera bilar som åkte sakta efter mig, men jag klarade mig fint ända hem.

victor for och hämtade sophie och kom sen till mig, lekte lite med tvspel, eller lite var det väl inte, klarade ut hela mario typ. jag var för trött för sånt så jag somnade och dom gick inte och la sig för än sex på morgonen. var med dom hela dagen igår också, låg bara i sängen och jäste typ. jag och sophie åkte och träffade frida och köpte snus åt henne och köpte en massa godis. sen for vi och träffade sophies pappa, men på vägen hann vi med att se en dödad ekorre som såg ut att ha blivit mald om huvudet och sen också en liten kille som ramlade med cykeln och var tvungen stanna och springa kolla hur det gick med honom för jag trodde hans glasögon hade krossats i hans ögon. höll i honom och kollade hur det gick sen kom hans proppiga föräldrar gormandes och såg pissigt sur ut på oss, trodde väl att vi hade kört på honom eller nått. varken sa eller visade tacksamhet över att vi ens brydde oss. äh fuckat folk som bor i fagervik, hah! träffade sen sophies pappa och massa annat folk ett litet tag sen hem till victor som låg och väntade på oss i sängen, ta det som ni vill. hah! riktigt mysiga dagar.

victor for nyss hem, men skulle tydligen komma tillbaka senare. ska hoppa ner i sängen och bädda ner mig och mysa med tv och tvspel och käka upp det överblivna godiset. allbymyself!

innan skolan börjar, ska jag och frida ta en dag med morgonpromenad, käka gott, simmsa i pool, basta, eget spa, bada jacuzzi och en massa annat härligt, så man är utvilad och fräsh till första skoldagen. :) saknar frida en massa faktiskt, gosen!

jag älskar dig!

Ovido - Quiz & Flashcards