Alla inlägg den 10 augusti 2007

Av carolina - 10 augusti 2007 16:29

Jag och victor åkte till farmor och farfar i tisdags och sovde över där tills onsdag, då var vi och badade i skillinge med therese, syskonen och farmor, apkul. satt och kollade på gamla filmer sen när jag var liten. även när jag var typ 5 satt jag och farmor och gungade så sa hon att jag inte fick gunga som jag gjorde alltså utan att hålla i mig riktigt, så släppte jag båda händerna och sa typ "jag kan gunga såhär" tog fart och flög baklänges, haha så jävla klockrent och allt på farfars heim tjorve.

åkte hem och sen på natten for jag och hämtade sophie hemma hos henne, packade och for till macken och väl där så träffade vi hennes syrra och hennes kompisar och stog och pratade med dom ett tag sen hem och spela tvspel, dog hela jävla tiden och sophie blev helt crazy på mig, doh. har så jätte kul med henne! så sen på morronen åkte jag övningskörde klockan 8 på morgonen med bara 3 timmars sömn i kroppen, haha men det gick bra och känner att det går frammåt för mig. sen hem och försöka väcka sophie men gick inte så bra att få liv i henne den dönicken, spelade spel själv med hopp om att det skulle gå bättre, men icke. blev less som fan och då gick jag och kröp ner brevid trötter och sov ett tag till, när vi vaknade så åkte vi och solade och testade även ståsolariumet, blev helt yr och kunde inte stå kvar haha. sen till tandläkaren inne i stan och sophie borrade utan bedövning, så stolt över henne! hah.

hem till henne och kom på vi skulle bada så vi gjorde oss klar sen hem till mig hämta grejer och åkte till tjärn, tog lååång tid innan vi doppade oss för badkrukan carolina var ju med, men sen tog vi ett dopp iallafall och upp och klädde på oss, snorungarna ville se puppa o bröst och sprang runt oss, men icke! hahahaha! precis när vi hade klätt på oss och packat ihop så började det spöregna, verkligen SPÖregna också, alla på stranden sprang under tallarna och skyddade sig, sen tog vi moppen hem och var då dyngsur. blev sugen på mat och tvspel men dom var hemma hos sophie så vi ringde mumin och han hämtade oss för att hämta det och sen in till stan och käka mcdonk! överlycklig och proppmätt! hem till mig igen och nu sitter vi här som vi gjort i några timmar nu, men det är ju mys det också! ska väl spela lite tvspel strax så vi blir lite vakna och ta en snusjävel och halsa cola. nu ska sophie kissa "och det ska bli jävligt skönt! vattna porslinet." yepsa, svensson. yoshi hälsar till alla! han är skön att rida på.

hälsa hem.
älskar victor

Ovido - Quiz & Flashcards