Alla inlägg under augusti 2007

Av carolina - 22 augusti 2007 16:34

victor today, han klev upp vid 10 då vi ställt klockan men jag låg kvar och han hade frösökt väcka mig men jag skulle promt ligga kvar för jag var så trött. själv klev jag upp vid 12, och var då också gladare. skulle egentligen in till stan med sophie och frida och fika idag, men tyvärr klarar jag inte av att gå på stan när det är varmt ute, vill inte riskera att ligga på marken mitt inne i stan och se död ut och få folk att skratta. så jag blev hemma och åkte iväg med mamma med cadillacen till affärn och glassade, vi tänkte ha picknick men vi blev kvar hemma och spelade lite basket sen drog vi iväg till farsan och skulle hämta mina gamla fotbollsskor men hittade dom ingenstans, men vi kollade iallafall in början på det nya köket, dock lite konstigt känns det eftersom man har krupit, skuttat och gått igenom samma gamla fina kök ända sen man var bebis och nu blir det helförändrat. sen drog vi ner på faggafältet och lirade lite fotboll och lekte en liten go lek, satt man bollen skulle den andra klä av sig ett plagg, jo jag erkänner väl då att jag är ganska dålig på straffar och så. ;) låg kvar där ett tag i solen, då lite avskilt från dom som spelade match, hah. sen for vi hem och på vägen kom det ungefär 100 motorcyklar åkandes förbi, stannade och kollade på alla och det tog ju sin tid, riktigt fina! kom hem och la oss och kikade på tv ett tag och nyss for victor hem till sig, kollar på fotbollen nu och blir små irriterad. ska åka på ikea tomorrow och kolla på lite grejer samt träffa sophie gumman. var lite små sura på varandra idag men det gick fort över, för varken hon eller jag kan vara sur på varandra. MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL I FOTBOLLEN TILL SVERIGE!!!!! WOHOO. ska krypa ner i sängen och kolla klart på fotbollen sen giiiiiibba tvspel, sjuttons supernörd.

jag älskar dig.

Av carolina - 20 augusti 2007 16:33

var med frida i lördags och jobbade, i värsta oc houset! kom dit vid halv fyra nått och fick veta vad vi skulle göra under kvällen och så. började med att öppna champange flaskor och hällde upp i glas åt gästerna, lillemor fick proppen i ögat stackarn! :( men det gick bra som tur var! sikta aldrig mot ögat, hah! sen plockade vi fram en massa food och så, sen blev det lite lekar och sen käk, idiot gott! mumma. dukade undan och så, en massa lekar till sen. alla började väl ta för sig av annat dricka så folk blev roliga och roligare! x) diskade som fan och shoade i köket jag och frida. klockan tolv blev det dags för fyrverkerier och jag tror vi väckte hela sörberge men så cool var det! in och fixa lite mera sen fixa drinkar åt dom som ville ha. bad i poolen, fast jag och frida satt bara med benen i vattnet och en filt runt oss och myste, för det var apkallt. stökade lite i köket sen började vi bli klar runt 1 och vi fick lönen och gick hem, och jag i bara en kortärmad munktröja, fast det var inte så jäkla kallt för mig men frida med ett sjupack på sig frös, hah. mörkt och jävligt på vägen hem och flera bilar som åkte sakta efter mig, men jag klarade mig fint ända hem.

victor for och hämtade sophie och kom sen till mig, lekte lite med tvspel, eller lite var det väl inte, klarade ut hela mario typ. jag var för trött för sånt så jag somnade och dom gick inte och la sig för än sex på morgonen. var med dom hela dagen igår också, låg bara i sängen och jäste typ. jag och sophie åkte och träffade frida och köpte snus åt henne och köpte en massa godis. sen for vi och träffade sophies pappa, men på vägen hann vi med att se en dödad ekorre som såg ut att ha blivit mald om huvudet och sen också en liten kille som ramlade med cykeln och var tvungen stanna och springa kolla hur det gick med honom för jag trodde hans glasögon hade krossats i hans ögon. höll i honom och kollade hur det gick sen kom hans proppiga föräldrar gormandes och såg pissigt sur ut på oss, trodde väl att vi hade kört på honom eller nått. varken sa eller visade tacksamhet över att vi ens brydde oss. äh fuckat folk som bor i fagervik, hah! träffade sen sophies pappa och massa annat folk ett litet tag sen hem till victor som låg och väntade på oss i sängen, ta det som ni vill. hah! riktigt mysiga dagar.

victor for nyss hem, men skulle tydligen komma tillbaka senare. ska hoppa ner i sängen och bädda ner mig och mysa med tv och tvspel och käka upp det överblivna godiset. allbymyself!

innan skolan börjar, ska jag och frida ta en dag med morgonpromenad, käka gott, simmsa i pool, basta, eget spa, bada jacuzzi och en massa annat härligt, så man är utvilad och fräsh till första skoldagen. :) saknar frida en massa faktiskt, gosen!

jag älskar dig!

Av carolina - 17 augusti 2007 16:33

var på selånger ikväll med sophie, tråkigt där men åkte en karusell iallafall och jag är hes som en mås nu för jag skrek lungorna ur mig. gick några varv och kollade på folk sen började vi gå uppåt för vi skulle åka hem, köpte en rem på vägen som var väldigt god men blev propp i magen! är ju blondinis nu, ovanligt efter ett bra tag som brunett men det blev väl hyffsat. är hos victor just nu, men vill hem och han sitter bara vid datorn ändå, so..

bara några snusar kvar i sista dosan, oh det börjar närma sig. klump i magen och det är inte för att jag råkat svälja en snus! sug propp.

peace out.

Av carolina - 17 augusti 2007 16:32

sista snusdosan! nu äre slut på snusandet för gott peeeeeeps! :D ckra ska lyckas den här gången också, och jag längtar tills det är ur världen och jag kan börja få lite mer cash i säcken och få lite fräshare och mer kyssvänlig mun för victor. stötta mig och håll tummarna! :D

peace out!

Av carolina - 15 augusti 2007 16:31

var med sophie häromdagen och spelade tvspel och myste, käkade langos och girlytalkade en massa. dog på fuckade tvspelet hela tiden så sophie garva sunder. var med victor till tandläkaren igår, det gick bra sen for vi ner på baguetterian med ida och köpte apgoda mackor. jag höll på slå upp dörren på en bil, men jag såg mig för fast kärringen stannade och skrek på oss. sen parkerade ida in en gubbe, haha som sen kom och var sur på henne, vi väntade bara på något mer men dagen fortsatte bra. vi åkte iväg till släda för att bada och sola. victor somnade på stranden och snarkade som en gud, när han vaknade så såg vi att han fått ett vitt område på sidan av magen, där han har armen. hah!

for och köpte present till pappa för att han fyllde 42 den 10'e, det blev ett par supersweeta a la shorts slash badbyxor. åkte hem till mig och bytte om, tog på mig min leopardklänning som jag köpte på mq, bara för att, men aldirg andvänt den så tog den i all hast. det var massa folk ute i skillinge så jag trodde jag skulle skämmas ihjäl med min porrklänning, men alla kommenterade den och tyckte att den var svin snygg, så det blev en succé. hah så det kan bli. idag missade jag körningen imorse för att klockjäveln inte ringde, suck vad pinsamt det kommer bli imorgon när jag kör.

bara softat idag,
var iväg till ikea förut och shoppade en massa grejer till flytten. ja just! jag ska ju flytta jag, hah förmodligen till en liten söt 1'a i sörberge, annars något annat sött place. victor lär ju spendera en hel del tid där också, om jag nu kommer att orka med en massa timmar för honom framför datorn jämt, nah. då får han bannemig betala elen också! :) är hos victor nu och ska ta och åka hem om ett litet tag, såklart ville han sitta vid datorn först, för det är ju såå jobbigt att låta bli, not. sen hem till mig och chillsa pung med tvspel.

slajm, önska mig lycka till!

jag älskar dig.

Av carolina - 12 augusti 2007 16:30

åkte till rimbo igår klockan 8 på morgonen, trist färd ner fast lyssnade på musik och löjlade på jag och victor så det höll en uppe hela vägen. kom fram ca halv 1 - 1, blev süperglad att träffa dom! lasse och hans nya girl och hennes dotter var också där, fun? och en massa annat folk från johans sida. nåja, fick fika sen och prasslade upp paketen från alla. massa fina kläder osv, men vårat var ju bästast! snygg adidas overall i knallrosa och med oranga ränder på sidan, vill själv ha en sån! snygg som fan och längtar tills hon kan ha den och strutta omkring som en babygangsta. efter fikat och presenter i en hel drös så for morsan, anton och pelle hem vid 5.

jag och victor stannade kvar för att åka med lasse mfl hem idag. vi stack och badade på områdets pool, gött men cold i vattnet som fan, ingen visade hänsyn till någon heller. kastade bollar som dom ville och skvätte vatten, värd en snyting! gick sen hem efter ett litet tag och började med maten. tjockkorv (kommer strax till varför det är kursiverat) , hamburgare och parisare, goodies! så jävla gott men blev mätt så fort. så, nu det där med tjokkorv, victor blev påtvingad en tjockkorv eftersom han efter hamburgaren och parisaren lovade att han skulle ta en tjockis också, eftersom jag trodde han skulle banga och alla hejade med mig att han skulle tvinga i sig en till, och så när han fick den där tjockkorven i handen så hade inget annat val än att börja tugga! tugga tugga tugga, ända tills det var 1-2 centimeter kvar av korven så orkade han inget mer då var det verkligen stopp och snurrade nog tjockkorvar runt hans huvud, nåja, efter det där gnället om att han inte orkade mer så blev det ett jävla tjat om tjockkorv, nämnades nog i varje mening som victor, johan och lasse sa. haha, ja lite roligt var det ju, men i morse tyckte jag att det fick vara nog men då fortsatte med tjockkorvs snacket. jaja,

efter käket gick vi in och kollade på bilderna från dagen, finfina! jag och victor låg på golvet och somnade, vaknade, somnade, vaknade.. osvosv! sen tog dom äntligen slut dom där förbaskade bilderna så dom gick ut och spelade yatzy och jag och victor bäddade ner oss i soffan för att sova men jag kollade tv ett tag sen kunde jag somna som en sten redan sover, vaknade inte när dom kom in eller av någonting alls och fick sova heeela natten utan att vakna en endaste gång. verkligen chills! fikade och gick på promenad imorse in till byn, köpte lite gosaker för att ha med på resan och packade sen ihop och for hem. åkte med lasse och dom och fan victor satt nästan i knä på mig ju, skit jobbigt för fick panik och shit. sen äntligen hemma och morsan skjutsade hem victor sen for vi på korvan och tog en hotdog! hemma nu och ska duscha. vill göra något ikväll, typ käka langos hah! men får väl se hur det blir, annars bara mysa under täcket med ninja. haft kul igår och idag iallafall!

jag älskar victor
saknat sophie också massa!

Av carolina - 10 augusti 2007 16:29

Jag och victor åkte till farmor och farfar i tisdags och sovde över där tills onsdag, då var vi och badade i skillinge med therese, syskonen och farmor, apkul. satt och kollade på gamla filmer sen när jag var liten. även när jag var typ 5 satt jag och farmor och gungade så sa hon att jag inte fick gunga som jag gjorde alltså utan att hålla i mig riktigt, så släppte jag båda händerna och sa typ "jag kan gunga såhär" tog fart och flög baklänges, haha så jävla klockrent och allt på farfars heim tjorve.

åkte hem och sen på natten for jag och hämtade sophie hemma hos henne, packade och for till macken och väl där så träffade vi hennes syrra och hennes kompisar och stog och pratade med dom ett tag sen hem och spela tvspel, dog hela jävla tiden och sophie blev helt crazy på mig, doh. har så jätte kul med henne! så sen på morronen åkte jag övningskörde klockan 8 på morgonen med bara 3 timmars sömn i kroppen, haha men det gick bra och känner att det går frammåt för mig. sen hem och försöka väcka sophie men gick inte så bra att få liv i henne den dönicken, spelade spel själv med hopp om att det skulle gå bättre, men icke. blev less som fan och då gick jag och kröp ner brevid trötter och sov ett tag till, när vi vaknade så åkte vi och solade och testade även ståsolariumet, blev helt yr och kunde inte stå kvar haha. sen till tandläkaren inne i stan och sophie borrade utan bedövning, så stolt över henne! hah.

hem till henne och kom på vi skulle bada så vi gjorde oss klar sen hem till mig hämta grejer och åkte till tjärn, tog lååång tid innan vi doppade oss för badkrukan carolina var ju med, men sen tog vi ett dopp iallafall och upp och klädde på oss, snorungarna ville se puppa o bröst och sprang runt oss, men icke! hahahaha! precis när vi hade klätt på oss och packat ihop så började det spöregna, verkligen SPÖregna också, alla på stranden sprang under tallarna och skyddade sig, sen tog vi moppen hem och var då dyngsur. blev sugen på mat och tvspel men dom var hemma hos sophie så vi ringde mumin och han hämtade oss för att hämta det och sen in till stan och käka mcdonk! överlycklig och proppmätt! hem till mig igen och nu sitter vi här som vi gjort i några timmar nu, men det är ju mys det också! ska väl spela lite tvspel strax så vi blir lite vakna och ta en snusjävel och halsa cola. nu ska sophie kissa "och det ska bli jävligt skönt! vattna porslinet." yepsa, svensson. yoshi hälsar till alla! han är skön att rida på.

hälsa hem.
älskar victor

Av carolina - 7 augusti 2007 16:28

sitter och dricker min über yoggi jordgubb/vanilj och är dödstrött.

okej, så idag har man kört och det var iallafall en månad sist så det kändes som första gången. fick köra med arne och han kunde jag slappna av med, så det gick riktigt bra och han peppade mig som fasen. ska köra igång med teorin så jag har den klar sa han och sen har jag körningen att bara koncetrera mig på och han tyckte att det gick väldans bra! trodde inte att jag skulle orka med att köra 8 på morgonen och hade därför i tanken innan jag åkte att jag skulle ringa och ställa in men måste komma igång riktigt nu och det funkade att köra imorse ändå! :) good girl!

skulle in till stan nu på morgonen efter körningen men sophie verkar inte ha vaknat så det lär inte bli eftersom jag lovat farmor och farfar att komma ut idag ganska tidigt. ska vara där någon dag och mysa sådär som när man var en liten lina. nu väntar jag bara på victor att han ska ta fingrarna ur arslet och komma och gosa med mig kanske (?) sen får vi se när vi ger oss iväg. känner mig helt slut i huvudet och vill bara lägga mig sova en timme eller så, eftersom jag halvsovit hela natten, bara legat och dröm tänkt sådär som det kan bli ibland, så jag är väääldans trött och jag kom ju också inte i säng för än 3 inatt heller! d'oh!

längtar till skolan på något sätt, men allt kommer att bli så proppigt. har så mycket att tänka på då, skolan, körkortet, vänner och familj.. det är mer än ni tror, fyfasen palla. nåja, ska lägga på ett kål det här året i skolan iallafall så jag lär mig något och får bättre betyg. längtar efter klassen också!

i min skalle rullar det bara runt en massa Zzz just nu,
ska nog lägga mig ner ett tag och få en blund. seya.
älskar victor -snutt.

Ovido - Quiz & Flashcards