Alla inlägg den 6 september 2007

Av carolina - 6 september 2007 11:49

så frida kom hit förut, vet inte vad klockan var men runt åtta-nio kanske så vi satt vid datorn ett tag och jammade.sen drog vi iväg med cykel in till timrå för att jag var i desperat behov av snus. höll på att få tillbaka min 50 lapp plus 10 spänn av kärringen men hon kom på sig. x) sen drog vi lite crousing genom timråtorg och allt det där, hade inget vettigare för oss än att åka till lina, knackade på hennes dörr och gömde oss töjp 3 gånger sen skrämde vi bajjan ur henne och simon. kollade igenom lite gammkort på lina, hon knäpper ungefär trehundrasjuttioelvatusen bilder på sig själv varje dag så det var ungefär 5000 bilder att kolla igenom men det var kul, även några otroligt gamla kort på mig, ragata. efter ett litet tag av att man höll på somna till dom där bilderna så for vi hem, jag och frida på cykeln under stjärnklar himmel, vi ska bli riktiga livsnjutare och bara göra det första som faller en in. :)
myskläder fo'sho imorgon.

nu ska jag lägga mig i sängen och pilla med mitt huvudhår och sen finslipa naglarna tills imorgon sen blir det nog sleepsa gött, även om det är utan victor. :)
jag saknar och älskar victor dö mycket!

Av carolina - 6 september 2007 11:48

feting ovärt och jävligt tärt att åka till söråker i 1 minut sen åka in till stan igen som tar fan mer än en timme att åka. men var ju dock tvungen. var på stan med sophie och frida igår och handlade en assnygg tröja till josef på moyo, som han blev happy as hell för! :D for hem till mig, jag och sophie och hängde vid datorn ett tag sen startade vi krig, hon höll fast mig som fan i benen och skulle kittla mig, haha mitt armband gick sönder i samma veva. hon fick panik när jag fick tag i henne och hon nöp till i bröstet på mig för hon inte visste vad hon skulle ta sig till, hahaha! som vi garvade. slutatde med att vi låg på golvet som nå små klumpar tight ihopsnörade med varandra när frida kom och hon fattade ju ingenting hon, hah doh.

jaha, så idag åkte älskling iväg till bullis töjp runt halv åtta drog dom iväg och klockjäveln ringde vid 6 imorse och urban var uppe och gallskrek att vi skulle vakna, hah trött som helvete, men vad gör man inte för att få spendera lite tid med honom innan han är borta i en vecka. :) myste en massa igår, tog en dusch tillsammans vilket satt riktigt bra med lite hud mot hud. sen gick vi upp och la oss bekvämt typ tight och pratade en massa, det var gomys! somnade så gott mot hans varma rygg. imorse var han så söt och gjorde ett hjärta till mig när dom körde om mig, gullpulen! ringde när han satt i planet och sa att han var nervös, och jag blev nervös med honom också hah. och han ringde några timmar senare då dom kommit fram också. :) hoppas han får det funny! skolan var dryg idag men det var ändå chill, hade som vanligt roligt med lina och frida. nu ska jag upp och få lite krubb av morsan, sen ska jag vell städa och duscha av mig junklukten. lär vara med fridus to night, lira lite tvspel och gosa.

jag älskar dig gubben!

Ovido - Quiz & Flashcards