Alla inlägg den 30 september 2007

Av carolina - 30 september 2007 12:07

.. i fredags var fet nice! drog in med jonna, frida och lina.. lallade runt på stan ett tag eftersom det var en timme kvar innan dom öppnade så vi drog bort på waynes och tog en kopp kaffe :) sen började vi sakta men säkert dra oss bort till zoo.. var rätt dött när vi kom dit men träffade massa peeps, tog en till kaffe så man blev hyper. dansade lite senare till skön musik, victor dansade med mig också för ovanlighetens skull! det var phett nice och ville gärna in på toa efter det. meeen, efter lång väntan så klev ison och fille upp på scenen och drog igång och dom var great!

började må dåligt och höll på svimma titt som tätt men sophie tvingade i mig en körv så jag fick lite fart i mig och kunde gå och kolla på när wikke slutligen klev upp på scen, hur duktig som hellst var han! så stolt jag är, verkligen! synd bara att det var så mycket idioter där som aldrig kan visa respekt, men det handladr nog mest om avundsjuka..  btw så var ju mario där också, det var verkligen grymt att se! hur clean som hellst han är killen! det började runda av lite smått så vi chillade bort till max och väl där så träffade vi kex, josef, glidis och jens.. kul som fan att träffa kex igen, saknat honom! :) käkade och sen pratade en massa, drog sen hem med finbilen och vi la oss i idas säng och sov, för att få vara lite ifred eftersom minsta lilla ljud hörs ner till mami och papi från wikkes rum. -.-

var hemma hos honom hela dagen och myste, kollade på tv med familjen och hade kul som fan.. sen på maxi och handlade massa gott för en filmkväll hos mig.. feting time! men vi somnade rätt tidigt ändå.. idag har vi bara varit typ.. legat och jäst i sängen osv.. imorgon möte med nåra på skolan så det är inget jag ser fram emot precis.. men något som jag måste så vi får se hur det går.. nu ska jag lägga mig brevid victor och kolla på parlamentet..

jag älskar victor och mina vänner!

Ovido - Quiz & Flashcards