Alla inlägg den 16 september 2007

Av carolina - 16 september 2007 11:56

jäste igår med victor vi typ låg bara och lyssnade på musik och rådde om varandra, hur mysigt som hellst! for sen  hem till honom så jag fick träffa lillmami och muppubbe, så kul att se dom! kramkalas och glada miner. fick se bilder från resan, såg väldans härligt ut! fick skjuts av victors syster till sophie, tackar så mycket sötnos. gjorde oss klar och hade roligt, sen missade vi självklart bussen så vi fick skjuts in av lasse till stan, mötte upp magda sen drog vi direkt till coopers och hängde av oss jackorna sen upp till irish.. senare ner till coopers igen och dansade lite med alla skumma personer.. kan ju säga att det var ungefär bara sånt folk som hade rakat framhuvud, haha fyfan inte fresh brud inte.. inte så händelserik kväll men hyffsad ändå, man fick göra det bästa av situationen.. var typ bara skummt folk ute, kände igen högst  5 personer.. alla retards utgångsdag typ.. också vi då.. hm, proppigt? fick åka fresh bil hem, men jag gnällde om max och vi fick det.. svullade hos sophie och kollade på alla barnen i bullerbyn, hahaha.. höll på somna men så kom victor och hämtade mig, sweet.. la oss ner och jag pussade hans rygg så gosigt, sen tvärsomnade vi..

drömde en hemsk marddröm, att jag och några skulle till en stuga helt öde i hassela och kvällen innan hade några av dom som åkte dit sett en skräckfilm, inklusive jag.. så när vi kom dit började det hända skumma saker, någonting drog mig genom hela rummet och när jag skulle bada i en skit stor bassäng så kom det en konstig gubbe som simmade under vattnet hur länge som hellst och när han kom upp så började han jaga mig.. kutade tillbaka till våran stuga också hade frida blivit mördad så satt vi där och sörjde sen hände det en massa mer konstiga saker.. skulle försöka gitta därifrån men så på vägen var typ alla skadade och fick släpa fram folket och det kom en massa konstiga saker från skogen.. vaknade helt svettig, inte för att det lät så scary men det var det! ..allt var för att vi hade sett den där filmen, typ som i den där the ring filmen eller nått..

yäsh, ointressant som fan idag är jag, ska nog dra till sophie sen och slå ihop ett gäng och kolla på american hunting och kissa i brallan.. victor ska också med, funnyfunny!

over and out, peace.
i love my homeboy

Ovido - Quiz & Flashcards