Alla inlägg under november 2008

Av carolina - 13 november 2008 12:21

igår var jag med lina och for upp till anki och ola och scrapbookade lite, gjort två fina saker som jag är nöjd med hittills. jon skulle skriva ut foton åt mig idag på oss som jag också ska klistra på och sen hänga upp. var en tripp till harmånger igår också, gjorde nytta. myste med min karl igår, skönt att träffa dig! idag har han träning och jag ska jobba, kommer hem ungefär samtidigt, få se vad som lagas då. ska åka iväg strax men först ska jag luncha lite.


klev upp 7 imorse och kokade kaffe till jon, skulle nog ha stannat vaken men råkade somna om igen så jag vaknade halv elva?! fy..


jag älskar dig jon.

men alltså faaaaaaan.........

Av carolina - 10 november 2008 18:29

blev till att vara hemma i helgen, skönt var det faktiskt. igår var det aa som gällde, med några avbrott då också :) i säng relativt tidigt.

idag klev jag upp med jon och gjorde frukost åt honom och donade med hans kläder så blev han klar för skolan! men, han blev hemma idag ändå för det fanns inga hundralappar på banken.. kilade iväg till lina och följde henne till stan, for över land och rike för att hitta dit vi skulle men det gick bra tillslut. var och hälsade på deras momma och moffa också, ett kaffestopp.

åkte hem och var sen med ida, käkade tacopaj vilket var väldigt gott! nu sitter jag här och har precis tagit emot min efterlängtade låt från en vän som så snällt hjälpte mig! tack! prince - nothing compares to you.. bra mycket skönare än orginalet!


ska slitta framför bdb och fb ett slag till sen slänga mig i soffan för att se på csi, spännande! imorgon blir det massor med samtal, om vår telefon känner för att vara min vän dvs. pappa skulle skicka med en annan telefon på torsdag som jag kan plocka upp i gnarp när jag ändå ska jobba, tack så snäll du är gubbe! + att jag får lite cash av honom och det sitter prima! nästa vecka blir jag i sundsvall, så hör gärna av er så vi kan ses! :)


ha en bra kväll! 

Av carolina - 8 november 2008 12:47

igår slog jon mig en pling och påminde mig om att emil faktiskt fyllde år idag, så vi skulle äta tacos hos honom. drog på mig kläderna och kilade över, hjälpte till med maten lite, diskade och umgicks. skönt att vara med jons vänner igen och honom! var väldigt många där, så lite rörigt var det vid självserveringen men efter gamarna tagit mat kunde vi andra lite lugnare folket ta för oss också och slå oss till ro vid bordet, det blev lyckat! tack för en trevligt tidig kväll och grattis emil. sen splittrades alla åt olika håll, jag och jon gick hem och såg på johan glans och jag fick ett skrattanfall så jag började gråta, fick sån panik för jag inte kunde sluta också, me det coolade ner sig efter ett tag. såg på gothika, tänk att jag aldrig minns hur den slutar så det gick ju att se!

 

ikväll frågade ida mig om jag ville följa med henne ut i hudiksvall som sällskap bara, och jag ska se om det går att ordna. annars vill jag nog bara vara med jon mfl, skulle vara skönt! ska kila bort till nisse nu sen ringa jon och se vad som händer. ha en bra kväll!


igår kände jon rörelser.

Av carolina - 7 november 2008 14:24

dagens hittills bästa har varit min och idas promenad på 1 ½ timme.

dagens sämsta, elräkningen som ligger på 2230, haha :/


lunchade ihop med ida idag igen, det blev en mycket god sallad. måste bli nyttigare. kom på mig själv igår med att äta massa sockrigt och skit att jag bara ställer till så jag blir fet, men nu är det slut på onyttigheterna! ett nytt liv, idag, imorgon, för alltd. från och med nu.


jon kommer hem tidigare idag, så jag längtar! vet inte hur kvällen ser ut men imorgon tänkte jag kanske tigga lite pengar och nyktert gå ut med mina vänner. för jag kan ju ha kul ändå! nu ska jag in på familjeliv en snabbis sen koppla om och slå igång tv. väntas middag om någon timme.

föresten så har jag tagit på mig att vara kattvakt åt nisse, han behöver kelas lite och såklart få mat under helgen. och för det fick jag en snusdosa av ida, vilka vänner som stöttar en i att quitta! äh, en dosa till.. bara en..


ha en bra dag! 


5 saker du troligtvis hittar i mitt kylskåp: citron på flaska, ketchup, frukt, mjölk, bröd.

5 saker du aldrig någonsin kommer hitta i mitt kylskåp:
surströmming, lever, brysselkål, bregott, -.
5 saker du hittar i mitt badrumsskåp: deo, topz, smink, parfym, body butter.

5 saker du hör mig säga ofta: men, jon, precis, kanske, vet inte.

5 sånger du hör mig sjunga i duschen: oj, allt möjligt.
5
tv serier jag följer slaviskt: det är nog bara anda avenyn, annars a shot at love, scrubs, top model, förlossningskliniken.

5 internetsidor jag kollar varje dag: familjeliv, bilddagboken, blogg, aftonbladet, hotmail.

-

Av carolina - 6 november 2008 19:56

jag famlar runt i mörker, hittar inte ut, har tagit tre steg tillbaka och ljuger för mig själv och för alla andra. jag kan lögnerna likt jag kan tabellerna och siffrorna. jag vill inte finnas, vill finnas mer, vill inte finnas alls. isolerar mig, gömmer mig, vill synas mer. ångesten kväver skriken och jag famlar efter kontroll, efter något att hålla fast vid.

deltidsdeprimerad. kroniskt deprimerad.
jag faller i perioder trots styrka och mod.
och ingen kan nånsin klandra mig för att jag inte försöker,
att jag inte kämpar.

Av carolina - 6 november 2008 15:10

gud och hans moster vad allt är krångligt just nu. får inget grepp om någonting nu känns det som, inte ens mig själv. äh, jag fortsätter slurpa julmust och berättar om dagen istället..

 

jon gick aldrig på skolan idag för han slarvat med plånboken. ida kom hit på en kaffe sen traskade vi vidare hem till henne för att dra på promenadkläderna. var ute och gick 1 timme, skönt men det var lite kyligt i dimman. kom hem och vi lunchade ihop.. föresten så börjar jag misstänka en öroninflammation, bara att mosa lite sån där växt som doftar citron och häva in i öronen ikväll då. väntar på att mörkret ska falla över byn nu så jag får tända lite ljus här hemma och slänga mig i soffan. jon är på träning och kommer hem kring 9 tiden tror jag. ida kanske bjuder över mig på en kopp te när hon slutat jobbet också. precis nu vet jag inte vad jag ska göra, hitta något pyssel då kanske. sätta på lite lugn musik och varva ner aningen mycket. ha en bra kväll!

 

underbarnet leker med navelsträngen.

Av carolina - 5 november 2008 11:57

en kort update

varit hos ida idag, och även efter allt borrande, allt kludd på väggarna och massa tok så tro mig, det blev jätte fint där hemma! sen kilade jag hem, har stått och strukit massa sängkläder men gett upp nu. ska koka upp vatten och ta en kopp te och slänga mig i soffan med inriktning på mys, heelt själv.. och jag trivs! oskyldigt dömd ikväll 2100, sen snacka om nyheter.. absolut okej tv! och sen blir det säng! tack och hej.


föresten, det rör sig.


godmorgon. tyckte jon låg brevid mig långt efter att vi vaknat, men somnade om och han var borta då jag vaknade igen.. han tycks inte ha sagt hejdå, men det gör inget :) det är en sån dag som han kommer hem rätt tidigt idag, så jag mår gott! har blivit så rund och go nu så istället för att ta mig an mina hyllplan så gick jag igenom jons garderob, jag hittade ett par byxor som jag nu tagit över, säger jag iallafall, får se vad min man tycker när han kommer hem. ska nu kila iväg till ida och umgås med henne och hennes mormor och morsa, dom ska borra och greja där hemma, jag hoppas på att få en varm och god kopp te :)

 

på morgonen är det så mysigt att ligga och dra sig i sängen ett tag, lägga händerna på magen och känna den lilla knölen jag har där :' )  bästa stunden på dagen!

 

fint väder idag, ut på 1 timmes promenad sen är ett måste.

hörs senare.

Av carolina - 4 november 2008 18:57

vecka 16 - 3 nov - 9 nov 2008
kroppen: nu kan man ofta se att man är gravid, i alla fall om man bär tunna trikåkläder. försök att ha lite ledigare kläder som inte klämmer åt om magen. kanske är det till och med dags att införskaffa mammakläder. muskulatur och skelett är nu så pass utvecklat att det vanligt att man börjar känna fosterrörelser, men det kan lika gärna dröja tills vecka 22-24 innan man med känner något. ditt hjärta pumpar 20 % mer blod än tidigare och det kommer öka upp till 50% i slutet av graviditeten.

fostret: fostret mäter cirka 16 cm och väger omkring 100 gram. fingernaglar har bildats och fostret kan rynka pannan, röra ögonen och svälja. fostret kan även ta tag i navelsträngen och börja undersöka det vattenfyllda rummet som det befinner sig i. det omges av ungefär 1,5 liter vatten som byts ut flera gånger per dygn vilket behövs eftersom fostret kissar ungefär med 45 minuters mellanrum. vattnet fungerar även som stötdämpare.

Ovido - Quiz & Flashcards