Alla inlägg under november 2008

Av carolina - 4 november 2008 13:01

www.familjeliv.se/hem/ckra/presentation.php

Av carolina - 4 november 2008 09:50

i morse tog jag mig en rejäl funderare på otrohet, jag förstår det bara inte. hur korkade är människor? när världen redan är ett enda stort problem så sätter man ändå ett till med att vara otrogen, ska man inte bara älska varandra nu då i all kris? jo.. sen tycker jag inte att man kan älska den person man ger sån smärta, men alla tycker och känner ju olika i olika situationer.


men man tjänar ju inte speciellt mycket på det? eller? ett ligg liksom. och efter så kommer ångern, ja, men varför inte tänka till innan säger jag? hur kan man helt glömma bort den person man lever med och säger sig älska? hur kan man ge någon annan den smärtan?


och man tror på dom där orden och meningarna som att man är ens parts allt, och att det aldrig skulle hända för allt i världen, för han/hon älskar ju dig.. eller? jag tror inte man kan lita på någon människa alls faktiskt, för jag hör om det här från alla håll och jag blir så förbannad. om någon kan svara på vad man tjänar på det så snälla säg mig det. 

jag tycker det är pinsamt, jag skäms med er.


känner man att någon annan lockar, gör slut innan.


så tillbaka, godmorgon! vaknade 7 något, fick mig en kort blund till eftersom jon bestämde sig för att ta 9 bussen istället, så halv 9 kanske jag låg vaken ifrån och funderade på allt omkring.. klev upp kort efter att han sprungit iväg, såg att han glömt shampoo/duschcreme hemma så slängde iväg ett sms, men inte fått något svar än, kommer nog senare..

har tuggat i mig kall pizza från igår, var inget vidare.. ska ta och städa klart idag, eller diska. sen slå en pling till mina vänner och se vad som försigår 50 meter bort. solen ligger på idag och det blir en timmes promenad.

 

i'll update later..

Av carolina - 3 november 2008 11:42

det var länge sen jag hade en sån bra dag som igår, var med min man hela dagen lång. låg kvar och myste i sängen ett tag efter vi vaknat sen klev vi upp och gjorde lunch, baconsås och spagetti satt fint. därimellan var det nog bara mys kan jag tippa på. på kvällskvisten gick vi en lång promenad i 40-50 minuter, svängde också in på aivas och handlade lite gott. såg på bröderna lejonhjärta på tv, underbar film det där. trots att man sett den sisådär 15 ggr så minns man inte allt så det var kul. sen slog vi igång datorn och såg på andra avenyn.

 

lite smygstart idag med, tagit på mig mina röda jul knästrumpor. mysigt!

 

idag har jag så otroligt mycket att göra, måste ringa massa samtal men vår hemtelefon har fått nå fnatt så den funkar knappt, jag vet inte vad jag ska göra då.. viktigast är ju att boka ultraljudet vi måste lyckas få en tid på i slutet av november eller väldigt tidigt i december.. blir kort för dom att fixa kanske, därför måste jag ringa, idag! ska nu kila ut på promenad också, ska ner och lämna lönerapporten, låna om några böcker och sen försöka få tag i diamant, och eva.. och på det så ska jag hinna städa och tvätta senare idag också.. dags att jag beger mig! ska slå en pling till ida först och fråga om jag får låna med mig akita som sällskap.


morsning!


upd.

jag hann med min promenad förut, men dock med många stopp, som att vi alla skulle in på olika ställen.. lina gick med mig och ida också, trevlans. vi var nog ute i mer än 1 timme, men på språng i kanske 30 min..

inga telefonsamtal blev idag, imorgon måste jag kila över till någon som har en telefon som iallafall kommer så långt som till tonerna...... dags att slänga dom 4 foner vi redan har och införskaffa en ny! men då med sladd! har tvättat full rulle idag, har fortfarande en släng kvar där nere på tork, hämtar den senare.. ska snart få pizza av min indiepåg. ska diska klart nu sen blir det mat och senare ett efterlängtat skumbad med ljus och skrubb av jon, tack.tidigt ikväll. slänger en tanke till min kära mor som är ensam ikväll där uppe i mörket, hoppas att allt går bra och att inget skrämmer henne så hon måste ringa och gråta ut hos mig :)

 

en sak till, jag saknar mina små syskon.

Av carolina - 1 november 2008 17:58

ska ta mig an bloggandet igen..

idag var en enkel uppstigning, för snön ligger ju på så fint. åt av brödet jag fick av ida igår, så gott så gott! ett stadigt och bra mål till frukost! sen tog jag på mig kläderna och gick ut på en lång promenad, solen sken och det var helt underbart och härligt väder att vara ute och ta sig ett språng i. gick förbi hos hans en snabbis för jag skulle se om han hade en laddare att låna mig eftersom min har någon tuggat på. och mycket riktigt så hade han det, tackade för mig och kilade iväg hem igen. det blev 1 timmes promenad, klappklapp. tvingade mig på disken och det flöt på, slutade med storstädning och lite annat pyssel, som att göra det lite halloweenigt, jag lyckades, till en viss del dock..

 

jag har smygstartat lite med julen, en väldigt tidig smygstart.. men jag tog mig friheten iallafall att hänga upp min älskade julstjärna, fast nu hänger den utan lampa i, ville inte gå för långt och överdriva med att lysa upp för hela bergsjö, än..


ska nu bara vänta på att jon kommer hem så ska vi laga en dunder middag, pommes och kött! hoppas det finns grönsaker kvar bara.... nå, senare vet jag inte vad som kommer att hända, antingen bara mys eller så slår någon oss en pling, men jag myser hellst hemma med min man ikväll.. kanske åker en tripp till gnarp och hälsar på fredrik också, tända ett ljus och prata lite med vår saknade karl... ett måste..

 

hoppas alla får en trevlig kväll!

Ovido - Quiz & Flashcards