Alla inlägg under september 2007

Av carolina - 16 september 2007 11:56

jäste igår med victor vi typ låg bara och lyssnade på musik och rådde om varandra, hur mysigt som hellst! for sen  hem till honom så jag fick träffa lillmami och muppubbe, så kul att se dom! kramkalas och glada miner. fick se bilder från resan, såg väldans härligt ut! fick skjuts av victors syster till sophie, tackar så mycket sötnos. gjorde oss klar och hade roligt, sen missade vi självklart bussen så vi fick skjuts in av lasse till stan, mötte upp magda sen drog vi direkt till coopers och hängde av oss jackorna sen upp till irish.. senare ner till coopers igen och dansade lite med alla skumma personer.. kan ju säga att det var ungefär bara sånt folk som hade rakat framhuvud, haha fyfan inte fresh brud inte.. inte så händelserik kväll men hyffsad ändå, man fick göra det bästa av situationen.. var typ bara skummt folk ute, kände igen högst  5 personer.. alla retards utgångsdag typ.. också vi då.. hm, proppigt? fick åka fresh bil hem, men jag gnällde om max och vi fick det.. svullade hos sophie och kollade på alla barnen i bullerbyn, hahaha.. höll på somna men så kom victor och hämtade mig, sweet.. la oss ner och jag pussade hans rygg så gosigt, sen tvärsomnade vi..

drömde en hemsk marddröm, att jag och några skulle till en stuga helt öde i hassela och kvällen innan hade några av dom som åkte dit sett en skräckfilm, inklusive jag.. så när vi kom dit började det hända skumma saker, någonting drog mig genom hela rummet och när jag skulle bada i en skit stor bassäng så kom det en konstig gubbe som simmade under vattnet hur länge som hellst och när han kom upp så började han jaga mig.. kutade tillbaka till våran stuga också hade frida blivit mördad så satt vi där och sörjde sen hände det en massa mer konstiga saker.. skulle försöka gitta därifrån men så på vägen var typ alla skadade och fick släpa fram folket och det kom en massa konstiga saker från skogen.. vaknade helt svettig, inte för att det lät så scary men det var det! ..allt var för att vi hade sett den där filmen, typ som i den där the ring filmen eller nått..

yäsh, ointressant som fan idag är jag, ska nog dra till sophie sen och slå ihop ett gäng och kolla på american hunting och kissa i brallan.. victor ska också med, funnyfunny!

over and out, peace.
i love my homeboy

Av carolina - 15 september 2007 11:55

ingen skada skedd.. ännu.. inget ska vell behöva hända klockan halv ett inte..
wikkuslitus kommer hit strax och förgyller min dag, genom att se klart disturbia vi stängde av inatt då det var 10 minuter kvar, varför frågar jag mig? sen ska vi se allt om min buske som han verkade tycka såg så kul ut för att det var en naken tjockisknopp och en lite tunnare brud som råkade ta på varandra lite sådär, näe men den såg faktiskt kul ut men lite halvpropp. återstår ju att se.. var på skuln idag, inget speciellt som hänt iallafall, förutom att det är så roligt att se simon springa runt och dela ut lappar, han försöker verkligen få dit folk! :) säger det att det kommer bli nice där, jag ska nog inte gå fast än jag står på vippen, men det kommer vell hyffsat folk och ni får nog kul..
kan man täcka stora ärr på något sätt? ;o jag har ju ett feting ärr på magen efter operation och det stör mig.. kommer vell i framtiden att man kan lasra bort även ärr också, världen börjar ju bli helt weird..

baggy jeans and a tight top, fo'sho..
i love you g

det är inte så att man längtar till vintern eller, -jo!

Av carolina - 13 september 2007 11:55

fuckade skolan idag.. nu äre så att alla retards på skolan är lediga förutom hr2 som såklart ska jobba hela dagen lång.. och slita.. något less hela klassen är då, jag tänker fan vara hemma ändå jag för vi har ändå inga bokningar på jobbet då.. nåja, hade samhälle med blindebengt och hade våra standard veckofrågor.. trist. victor ringde och sa han var hemma i sundsvall, eller på midlanda då, chocked, så jag bad han att komma till skolan och det gjorde han:) sprang på min lilla fis och var happy as hell över att se honom! söta fucker.. >< så sen gick vi hem till mig på min lunch, inte varje dag man får gå hem på rasten och fucka sig lite med fin killen inte. ^^ proppade oss ett tag i köket sen drog jag till skolan igen, hade film utan lärare sen matte dubbel timme men då skrev vi bara upp oss och drog, den läraren är helt wack, bryr sig bara om eletterna och oss skiter han fullständigt i.. så jag drog hem till victor som låg och väntade på mig, kåt som en hingst..nåja, ska nog upp och rota fram lite krubb sen får vi se vart dagen leder oss.. fruj lär ju komma hit iallafall och joina våran kåtklubb..

over and out
peace

Av carolina - 12 september 2007 11:54

praktik idag, gick fan bra:) var med madde iallafall det var skojj. fick mest leka med knivar och trixa på för mig själv, johan var en väldans schysst kille han. struttade iväg till disken för att hjälpa till, så skulle jag skölja ur en bunke med slangen som det är sånt jävla tryck i så vattnet vände direkt och sprutade ner hela mig, svart under ögonen och jävlig, så kom madde in dit "du är svart under ögonen" men hon sa inget om att jag var dyngsur inte, haha. detta råkade jag upprepa två gånger till, att man aldrig lär sig efter första gången. varit helt glömsk idag, glömt stänga alla dörrar bakom mig och glömt vad jag gjort 1 minut tidigare. crap! frida ska komma hit och se film med mig, dock hade jag glömt att jag lovat henne också, hur sjukt som hellst. nåja, men vi ska ha myskväll hon och jag, min gogumma. känner så mycket för min klass nu, vi är som en liten råttfamilj som svansar efter varandra, kortfattat, vi är som en familj. >< teori imorgon, karaktärsämnen tror jag.. nästa år ska jag lägga till bild och något mer roligt ämne så jag får ytterligare poäng. älskar att rita och jag får ofta några släng kommentarer här och var "fint du ritar" shohoo. :) hard work, good work.

sophie har nu, eller försöker, tvinga mig till topmodel.. enligt henne har jag inget annat val än att vara med, ge det ett försök.. men om jag nu ska gå på sån där skit och bara skämma ut mig bland tusen andra tjejer så ska fan hon vara med i idol också, hon har ju grym röst.. helt ofattbart! shii, obeskrivligt underbar..

imorgon kommer victor och hans underbara familj hem, så jag längtar! -krama mig!
jag älskar dig mest.

over and out, peace.

Av carolina - 10 september 2007 11:52

var sjuk idag, mådde illa och hade feber men överlevde dagen anyway.. var iallafall upp på skolan och hämtade matteboken och snackade med hasse, var ju tvungen att bli vän med honom efter bråket så.. träffade sophie och magda, funny funny! träffade massa annat roligt folk också, men sen drog jag hem och la mig igen. sophie kommer hit snart så då ska vi mysa gärnet! :)

hittade en mycket intressant spalt idag, läs den som orkar men det är cool.

en av tio kvinnor får orgasm
kvinnans orgasm har i alla tider utgjort ett politiskt problem. könsmaktsordningen går ju ut på att kvinnan defineras som en förlängning av mannen. där han här hård måste hon vara mjuk. där han är på jobbet måste hon vara hemma. där han är aktiv måste hon vara passiv. fram till 1700talet trodde vetenskapsmännen att kvinnokroppen var en manskropp fast vänd ut och in. samhället hade gärna velat definera kvinnans könsorgan som ett hål. alltså som konstruerat enbart för att fylla mannan behov av att just - fylla. probelmet är att vem som helst som gör en expedition till det exotiska mörkret mellan kvinnolåren kan konstatera att så är inte fallet. klitoris gör att kvinnan, som simone de beauvoir uttryckte det, har två separata system. vi kan få vaginalorgasm och vi kan få klitorisorgasm. vi är som en sån där bil som kan drivas på både el och bensin. och det är här som patriarkatet blir förvirrat. mannen funkar ju inte så här! den enda slutsats man kan dra är att det måste vara något fel på kvinnan. klitoris är antagligen världens mest hatade kroppsdel. den enda del av människokroppen som finns till enbart för njutning är bisarrt nog den mest förföljda. mellan 75 och 100 miljoner kvinnor i världen har utsatts för någon form av konsstympning.

sigmund freud skrev hundratals sidor för att lösa problemet med den kvinnliga orgasmen. hans teori gick ut på att kvinnor för att inte bli sjuka var tvungna att övervinna sin förmåga att få klitorisorgasmer. en vuxen kvinna skulle uteslutande ha vagionalorgasmer. stimulans av klitoris var samhällsfarligt det gjorde kvinnor allt för självständiga och därför olämpliga som mödrar.  en mer handfast metod för att hantera problemet var så kallad "love surgery". i usa under 1970talet kunde man för 1500 dollar få klitoris förflyttad närmare vaginan. detta gjorde att den kunde stimuleras under vad patriarkatet har definerat som sex, det vill säga penetration. naturligtvis är det enklare att flytta på kvinnors könsorgan än att få män att andvända tungan. real men don't eat sushi..

i dagens sverige får bara 1 kvinna av 10 alltid orgasm vid sex jämfört med 75 procent av männen. vi lever alltså i ett samhälle med ett orgasmgap på 65 procent. en mariotet av sveriges kvinnor befinner sig i sexuellt utanförskap, för att tala moderatspråk. i stort kan detta förklaras med att det bara är cirka 25 procent av alla tjejer som kan få vaginalorgasm. penetration är en ganska dålig metod om man vill få marioteten att komma, och eftersom sex historiskt har definerats utifrån mannens fysik är det penetration som gäller. så uppkommer ett av patriarkatets mer bisarra påföljd: förspel. den aktivitet som 75 procent av alla kvinnor inte kan få orgasm av defineras officiellt som huvudrätt, och allt annat är sånt där frivilligt plockmat som man serverar på tandpetare och som är noggrant uträknat för att inte göra gästerna allt för mätta.

tänk om det var tvärtom.  att vi kvinnor ägnar sig åt samlag i hela 5 minuter men sedan övergick till att rytmiskt trycka underliv mot mannens mun tills vi kom. slut på det roliga! var det skönt för dig med älskling? det skulle dessutom vara tabutbelagt för mannen att röra vid sig själv eller ens antyda att det faktiskt inte var möjligt för honom att komma av den pågående aktiviteten. minsta antydan om något åt det hållet hade skadat våra känsliga kvinnliga egon. vi hade tagit det som ett bevis på att våra klitoris var för små. och männen skulle vara så skräckslagna för att såra oss på detta minerade område att det helt frivillig valde att fejka.

Av carolina - 9 september 2007 11:52

PART TWO
UPPDATERING FO'SHO
då ligger man här igen då och typ svullar chips som morsan var och köpte åt mig på marknaden i glada hudik, och nån billig cola från ica, i hopp om att iallafall någon dag bli lite fetare om kroppen. fan blev kallar anorexiafall i fredags, jag sjönk töjp till lägsta nivån av självförtroende då. fast jag vet att det inte var dumt menat, men fan inte kul att höra. funderar på att börja träna lite smått också, kan vara värt ett försök faktiskt, när man inte ens kan vinna över sin egen telefon snart i lyft.. shiii, jag tynar bort. nåja, ska nog ta en svängom i mitt rum nu och svansa upp allt som inte ska vara här och plocka iordning alla kläder, samt tvätta några maskiner. praktiken börjar imorgon och gösh så jag inte längtar.. ska vara i köket också, not my thing. snart ska jag ta mig en dåligt skön dusch, hoppa i säng och titta på tv sen tänka på vicor och längta efter hans kropp sen sova så skönt.. jag älskar den killen.

PART ONE
"det man inte vet, lider man inte av" -jag lider just nu av att inte veta, hur fan kommer det sig..


jag är en orolig sate, och jag är kär i min katt. igår var en problemdag till alla världens kanter, började dagen med att sophie kom försent till jobbet men det fixade ju hon självklart med att flirta in sig lite, sen stressa sunder en aning mycket, sen mitt i all det högsta stressen så får vi bensinstopp, doh typiskt! nåja, kom iallafall hem efter 40 minuter, sen missade vi bussen också, gud var inte på vår sida igår, fuck god. >.< nåja, det blev ju bra senare på kvällen iallafall, trevlustrevlus! saknar min gos så mycket, det går inte att förklara.. har så mycket känslor jag bara vill slå över med en våg större än tsunami.. ligger hemma nu och jäser säng med min vildkatt ninja som bara ska irritera en hela tiden men hon är vell gosig för det antar jag. har en fundering, men den är för dum för att dela med sig av, dom som känner mig väl kan intyga om att det inte är värt att veta ens för det första så finns det oftast inga svar, eller så är svaren för lät för att ens fatta. ya men då ska man vell duscha då, så ska man på bio ikväll med sophie och magda. testade en ny snus igår också, typ lucky strike, haha it's toasted! O.o sophie testade också en ny, phetfina dosan och smaken satt inte heller fel, men namnet vet jag inte, tror inte att det stog något så synligt för mina ögon.aja peace mfuks.

typ som tusen självmordsbenägna musar på vägen.

JAG SAKNAR OCH ÄLSKAR DIG!
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Av carolina - 8 september 2007 11:51

helt proppig i skallen, är dödstrött. sov iallafall hos sophie inatt hon i soffan och jag i stora sängen, phet irriterad på morgonen då hennes klocka ringde hela tiden och det var jag som fick kliva upp ungefär 10 gånger och stänga av för hon vaknade inte, sen fanns det  bara en snooze knapp så jag somnade, sen upp efter 10 minuter igen och stänga av. dåligt less och trött nu. hon kom försent till jobbet, jag funderar hur, för helt plötsligt slutade klockan att ringa, stackars henne. frida fick sljutsa iväg henne för jag pallade inte. hade kul igår, orkar inte gå in på detaljer med det var trevligt anyway. :) mamma vill att jag ska komma hem men jag orkar fan inte.. ska snart gå upp och sno åt mig lite fika, frida håller på att städa som en dåre där uppe så får vell se till att hjälpa till lite eftersom hennes polare bara stack utan att hjälpa. saknat victor som fan igår och idag, tänker bara på honom. men jag hoppas att han har det bra. stackarn önskar jag kunde vara där för finns inte så mycket att göra när han inte har nå pengar på mobilen eller inget internet, poor guy! men som sagt saknar jag honom så jag skulle kunna ta farsans feta hoj och köra över berg och vatten för att få träffa honom.. och dagarna går så segt nu bara för att han är borta.. hah, allt är så typiskt.  nåja, ska fortsätta leva dagen nu.

peace
jag älskar vicor!

Av carolina - 7 september 2007 11:50

bråkade med min mentor idag, blev så förbannad på han så jag skulle lätt kunna gett han en käftsmäll.han tror att det är han som uppfostrar oss. gå i pension inågra år tidigare tack! nu ligger jag här hemma och saknar victor som sjuttsingen, ska iväg till sophie senare men ska bara fixa fram lite kläder och duscha osv.. och vänta på mamma som är på charm och fikar med fjortispia. saknar bebben min så mycket redan efter två dagar, men det kommer nog att gå bra. längtar till kvällen den dagen då han kommit hem alltså. så K-boom. hm, ska nog upp och fixa lite krubb till min tomma mage sen påbörja blekningen av tänderna. sophie nästa! kisses.

peace dawgs.
jag älskar shabo!!

Ovido - Quiz & Flashcards