Alla inlägg under november 2007

Av carolina - 7 november 2007 15:53

NÅ SÅ JÄVULSKT MED GRATTIS TILL MAJA! KLARADE KÖRKORTET IDAG, STOLT JAG ÄR ÖVER HENNE! NU BLEV JAG SJÄLV TAGGAD SÅ NU JÄVLAR SKA JAG SÄTTA IGÅNG RIKTIGT JAG MED SÅ JAG FÅR DE NÅN JÄVLA GÅNG SÅ JAG SLIPPER FRYSA PÅ HUSSHÅLLSPLATSER I VINTER! 


inatt sov min gullgos hos mig, han kom vid elva men det var det värt! myste lite sen somnade vi skönt.. klev upp halv sju och struttade iväg till sörbergeskolan, hua vad tråkigt.. fanns inte allt för mycket att göra där precis! sen gick jag vid 10 å skulle till kuratorn, men såklart så var hon inte där ;@ blir fett me lack! träffade sophie å hon hade hål till typ 3 så vi tog datorer å satte oss i korridoren, och där stannade vi resten av dagen, tills nu dvs. suttit å lyssna musik å haft roligt bara å spela det där fattiga spelet.. betapet? sen fick jag mat också, tack! varit en hel dag på skolan utan att ha behövt varit där, det är ganska sjukt! men så nu sitter jag här hemma å väntar på att sophie ska komma tillbaka, så då ska vi vell flytta massa grejer till lägenheten å sen mysa?


saknar victor aningen mycket!

Av carolina - 6 november 2007 10:06

drog iväg på ikea igår för att äta middag med älsklingen, men det vi båda glömde var att prata om vart vi skulle träffas eftersom jag inte hade någon mobil med batteri i.. hm, men jag gick bort till ida så fick hon ringa så det fixade sig ju :) gick bort å käkade mat å pratade en massa skoj å det var mysigt även om det var mcdonk middag, jävla torrburgare! gick omkring lite å victor hittade en tröja på cubus som jag fick prova å victor blev kär, så han köpte den åt mig, gullet! sen gick vi runt å kollade lite å hittade en döhet tröja åt victor också, köpköpköp! gick å köpte skor till mig själv också, jätte sköna!


åkte bort på maxi å handlade gosaker men ingenting blev uppätet eller så igår, haha för vi pluggade lite på nedervåningen sen gick vi upp å myste sen slocknade vi typ vid halv 11 -11 x) bra gjort! så idag är man pigg, och inte nog med att vi somnade tidigt så börjar både jag och han sent idag också, vilken höjdardag! vi ska snart åka in till stan, han ska på skolan å jag ska åka till min skuul å gå till kuratorn å snacka, hua säger jag bara..


idag har jag tvingat victor att låna kamera från skolan så han ska knäppa lite kort på mig å jag på honom, hoppas på idag för jag har inget annat för mig.. nåja, blir vell update later men nu ska jag platta victors hår? hahah.. ye, fredawg ska ja vara med efterlängtade safii! =D


update

åkte in till stan med gosen å han gick på skolan, träffade sonja å cece sen gick jag till min buss, efter ett tag kom victor? då började han egentligen halv 2 iställe för 12, hah osis dude! men jag åkte till skuln anyway å kuratorn var inte där så fick prata med skolsyster idag igen, men imorgon ska jag dit å då bannemig får kurran va där annars blir jag phett me lack! btw har gått upp 1 kilo till! =D=D=D=D nåja, gick sen å pratade med haaaaans (seans uttal) å han var otroligt nog snäll mot mig, stort frågetecken? huh.. aja, mami ringde förut också å berättade om en lägenhet som hon tycker jag ska ta, så nu är det på tal igen.. det skulle sitta fint för både mig och victor! ska iallafall börja packa nu, saker jag inte har användning för osvosvosv.. later paaaaaaaaaal!

Av carolina - 5 november 2007 14:19

inatt somnade jag runt två, pratade telefon med victor in i det sista medvetandet för kvällen.. han skulle väcka mig i rimlig tid så jag hann med allt innan jag skulle ta bussen 20 över, men han ringer mig 10 över, så jag fick ta 55 bussen istället.. kom dit å började pyssla på i restaurangen så ringer hasse å skäller ut mig å frågar vafan jag gör där, så då packade jag ihop mitt å gick därifrån.. skulle ta bussen hem sen till skolan men stötte på sonja så jag hängde med henne in till stan, köpte frukost, en yoghurt? sen upp till nti å hålla utkik efter victor, fick träffa honm ett tag innan han började sin lektion, myzpyz! surrade lite med maki sen drog ja ner till bussen, lång väntetid, å det visade sig att den bara gick till timrå, hoppa av där å gick till sirwan's å hejade på subhan typ.. sen bussen hem, in byta skor, gå till skolan..


fick alternativen upplästa en gång till å beslutade sen att fortsätta min utbildning med praktikdagar på sörbergeskolan tills efter jul, jag tycker inte att jag lär mig något där men jag behöver få betyg i storkök så jag är tvungen.. sen gick jag till sjuksyster å bokade en tid för kuratorn, imorgon.. så jag fick ledigt imorgon fast ska dit å prata vid 1, sen börjar jag på onsdag på sörberge.. bättre än inget, eller hur? man kan ju inte skolka från hela livet, inte hela tiden! ush.. är glad att det löste sig på det här sättet, det kunde blivit värre! 


så nu ska jag upp i duschen, mitt hår är som bregottsmör? sen ska jag åka till ikea å ta en middag med min finaste victor, sen på maxi handla gotta sen hem till honom å plugga! saknar min karl!


*

Av carolina - 4 november 2007 17:49

var ju hos farbror mats igår å skulle överraska farmor, det var riktigt kul.. väldigt god förrätt, varmrätt å efterrätt, och tårtan slår ju allt! massa stojj med lukas å meja, men det var kul! :) kom hem å la oss ett tag sen gick vi upp till mamma för jag tyckte synd om henne som satt själv å hade packat en massa på dagen å var förmodligen ganska ledsen, så vi kollade på suspect zero + nån annan konstig film. sen gick vi ner å la oss å sov.. tror jag (a)..


ska nog ta å plugga både läxa å teori senare, efter att jag städat, å duschat å massa annat.. suck.. nåja mysig helg med älskling iallafall! jag lägger en lång å tråkig list bara för att jag hade lite att göra också..


**************************************************

namn: carolina mikander sjöling
vad drack du senast: fanta till maten
vad gjorde du igår kväll: överraskningsfest för farmor
hur många hamstrar har du haft: ingen hamster med typ tjugoelva marsvin
kan du gå ner i spagat: nej, men kunnat
vad ska du göra i kväll: städa, plugga å bada
vad ska du göra i morgon: jobba asset av mig
senaste inköp: blommor till farmor
senaste film: suspect zero
vad har du i ditt fönster: två tavlor? ;s
tycker du om att cykla: ja med sällskap
vem sov du över hos senast: victor
vem pussade du på senast: victor
vad ska du göra nu: skriva klart, kissa
vem träffade du sist: viiictor
sjunger du i duschen: dålig vana
vem ringde dig senast: maja
vem ringde du senast: lukas på wikkes tele, hah
hur länge sov du inatt: 12 timmar
när ska du gå och lägga dig ikväll: så fort som möjligt
vad gjorde du för tre timmar sen: låg i sängen med victor
vad skulle du vilja göra nu: köpa massa gott å feta
har du badat i år? ja, men det blev ganska lite
vad heter du just nu på msn: carolina, snowsi
hur många syskon: fyra
kär i någon just nu: somfaiiiin
känner du någon som heter likadant som dig: ja fast med e
morgontrött: jämt å ständigt
när är du född: 26 maj, 1989
var bor du: tallnäs x(
nuvarande hårfärg: mööörkt
riktiga hårfärg: råttfärgat?
ögonfärg: blå/grå
vad läser du för bok nu: the wave, på engelska?
humör just nu: trött, less
vad har du för parfym idag: dolce & gabbana
vill du ha barn: tveksamt
hur stort är ditt rum: ganska stort men flyttar snart
har du tv/dator i ditt rum: yesh
piercingar: navel, näsa, bröst
tatuering: ja ett lagomt stort kors på ryggen, under bhknäppningen
hur många converse allstarskor äger du: inga ännu, men ska köpa inom kort
skostorlek:
36-37

Av carolina - 3 november 2007 13:15

nyvaken å lite frusen men happy as hell, det är massa snö ute! hua vad jag har längtat! så snart ska vi vell resa på våra feta asses å åka iväg å köpa nån fina blomma sen hem till mig å göra mig/oss klar för färd ut till söråker på fest för min älskade farmor! undra vad det blir för clothes, hmm.. måste ju nästan ha någe fint å gulligt bara för att det är hela släkten jag ska umgås med hela kvällen, hehe.. aja, kom på nu ja skulle ringa safina igår också men hmm.. glömde nog bort mig helt, sry paaaaaaaaaaaaal! får slå en pling later aligathaaaa.. update sen.. puss på dig då!


victor älskling <3 


dagens låt: alicia keys - no one
dagens dusch: inte hunnit med ännu
dagens kläder: tights å ett långt linne än så länge
dagens frisyr: utsläppt å vågigt, så fint
dagens smink: gårdagens kladd
dagens händelse: fan inte hunnit med än
dagens planer: överraskningsfest för farmor
dagens vill ha: Hmm, ingenting.. ? :)
dagens saknad: ninjaa
dagens tråkigaste: att victor sitter nördar tibia
dagens finaste: victor nyvaken å gosig
dagens måste: köpa blommor åt farmor
dagens dricka: vatten, nyttigt å bra
dagens köp: det blir blommor
dagens kärlek: victor vem annars?
dagens mående: trött, huvudvärk men glad 

Av carolina - 3 november 2007 00:48

snäll mina små tjejor är som blaaawgade lite åt mig förut! ..ja som sagt så var vi ju hos lina med typ, ska försöka rabbla upp alla hmm.. jonna, nadja, basti, lina, johanna, johanna, sandra, pato, josef, dennis, sandra, maja, frida, simon, fanny, paulina, riten, karla, sonja, danne, tobbe, karatekid, ida också tre tjejor till, hih.. tror de va alla iallafall, ber så mycket om ursäkt om jag glömt nån men jag kan ta en smäll imorgon! jaha anyway så drog vi med bussen in till stan, hann inte mer än sätta foten utanför bussen innan jag hoppade på en ny och for hem till victor.. nä, men allt sket sig, jag pallade inte mer.. dessutom var min kväll redan förstörd så jag ringde victor å frågade om jag skulle köpa med mig subway å komma hem till honom och så fick bli! gick själv i stan, helt hjälplös hoho vem som hellt hade kunnat gett sig på mig, så jag började storböla (?) å ringde till victor, igen, å hua.. 


sitter nu här lite halvfrusen å tuggar i mig min subwaymacka, det snöar också ju! fet cred till gud som gav mig lite lycka ikväll! puss på han! så nu ska jag stoppa i mig det sista, lägga mig ner, sätta på en bra kanal å bara smälta maten i lugn å ro.. sen hoppas på att få stormyza med min stora kärlek!

Av carolina - 2 november 2007 19:24

hey, här sitter vi jag, fridis och ida och skriver på carolinas blogg! haha själv sitter hon och lockar håret!! Vi är btw hos lina, som fyller 18 år igår! haha, är massa folk här som vi typ inte känner men det är ju roligt att lära känna nytt folk, vist? :) nee nu börjar festen där uppe, kanske ska gå upp och vara lite social inte vet jag?


jaja, jag vet inte vad jag ska skriva mer, hmm. ehh, jadu. hehe, finns inte så mycket att skriva! jag ska gå upp och kolla vad dom gör där uppe nu iaf! frida får fortsätta skriva! BYE /MAJA



hwwwwwwwwwwwwwjjjjjjjjjjjjwwwwwwwwwwwwwjwjwjwjwjwj
wjwjwj! YEAH.

vi är jävligt sociala nu sitter typ en hel bunt uppe med folk och skrattar så jag måste gå upp snart, nu kom sandra ner och vilole hjälpa carro med håret, jippie! xP

 kisssssnödig.bye


nu är ajg tillbaka, nykissad och väldigt betlåten. carolina håller på och blir sminkad av sonja nu skitfin blir hon! undra om det inte är lite kareoki på g uppe?..

Ovido - Quiz & Flashcards