Alla inlägg under december 2007

=)

Av carolina - 22 december 2007 13:15

sitter hemma hos mamma faktiskt, har varit på ikea med henne, fick en jätte fin lång kofta av henne, och sen till palestina sjal :) strosade omkring ett tag sen åkte vi på macken och köpte snus, så dom som jag är.. också en chokladask till farmor och farfar :) nu väntar vi bara på sara, johan och ronja.. dom ska svänga förbi och lämna tiger här, gosen. ska måla naglarna nu sen fixa lite mer innan vi ska iväg.. haha nu ringde lillebror lukas och ville att vi skulle sova där, haha så jävla söt han är!


tror det är kändis dagen idag, massa folk i tidningen jag känner, som typ johan, mattias och elin.. haha.. näjs de! men nu ska jag fixa det sista :)


gillar dig verkligen 

Av carolina - 22 december 2007 09:46

otroligt att jag är vaken! behövde sömn inatt men näe, victor sitter fram till halv fyra å knattrar på tangenterna, sen helt plötsligt ska han ut (??) så halv fem såg jag att han skrivit i gästboken på apan att han tydligen skulle slägga sig med sig älskling nu, hahah... omg, men jag är vaken ändå ja, han sover och lär missa kliva upp så han inte kommer med.. han får sköta sig själv, de sa jag till honom. nåja, ska snart iväg med mamma på ikea och köpa nån outfit tills ikväll då vi ska fira lilla julafton hos farmor och farfar!


jag har faktiskt bara snusat 3 snusar igår, och idag ska jag klara mig utan tror jag, fast jag blir så grinig då men kan ju göra ett försök! :) ska få paket idag, längtas! ..och julbord.. mums! nåja, lägger en update sen! :)


btw så blev det ingenting med emelie och danil igår, men hon sa att hon ville vi skulle komma ikväll, få se hur sent/tidigt vi kommer hem, hoppas vi hinner! :)


tycker om dig




LÄGGER NÅN TRÅKIG LIST MEDANS JAG VÄNTAR


Msn
vad heter du på msn:
dangerous


vad har du för kommentar:
http://ckra.bloggagratis.se/

vilken färg har du på din msn text:
svart

vilken status har du oftast:
online


vad stör dig på msn:

in å ut loggarna typ 10 ggr på 1 sek


är någon rolig kontakt online just nu:

nää :o

gillar du msn:
ja, hemskt mycket ja

brukar du börja skirva till folk:
nä, dom skriver till mig


svarar du snabbt på snabbmeddelanden:
ibland.. heh

Mobil

vad står det i ditt första mottagna sms:
låter bra det gumms. jag sover nog hos dig inatt igen isåfall. puss!<3

vad står det i senaste mottagna sms:
jag saknar dig lite jag. fan va roligt att träffa dig idag! puss puss habibi


vad står det i senaste skickade sms:
har inget i skickade

vem ringde dig senast:
mami


vem ringde du senast:
ingen aning, syns inte

hur många timmar totalt har du i samtalstid, som du ringt med din mobil:
3:24:58nyss fått mobilen


hur många timmar totalt har du i samtalstid, som någon ringt till din mobil:
10:41:03

vem ligger på plats 26 i din telefonbok:
jenny åström


vem ligger på plats 18 i din telefonbok:
fredrik isacson

Random

Är du lång:
168?

vad väger du:
49

har du haft en bra dag:
bara hunnit vakna

är du glad:
inte för att victor ligger å sover, men för att jag ska få julbord idag


när grät du senast:
igår

när fick du en kram senast:
igår av safii

vad skulle du ändra på i ditt utseende och din kropp om du kunde:
mycket, mycket..


är du tjej eller kille:
girl

vad är sämsta med att vara det kön du är:
klämma ut unge, mens, å massa mer..


hatar du någon just nu:
jajjemensan

vad längtar du till:
verkligen nyår, så jag spricker :o


det band du lyssnat mest på idag:
inte hunnit lyssna på nå

Familj/hem

har du några syskon:
japp 3, sen har jag nå halvingar hit å dit


bor båda dina föräldrar tillsammans:
nåpie


trivs du där du bor:
bor hos victor såja, hih

bor du nära någon vän:
hm, hyffsat


hade du en bra uppväxt:
jajo


Framtiden

vad ska du göra härnäst:
åka på ikea å köpa outfit till ikväll


vad ska du göra imorgon:
ska städa i huset sen vet jag icke


vad ska du göra nästa vecka:
no idea, hatar planering speciellt när man är ledig å de e jul


vad ska du göra nästa månad:
haha, ja det vet jag ju knappast

vad ska du göra nästa år:
hmmm... studenten förhoppningsvis, sen vetti fan

Av carolina - 21 december 2007 16:46

även om jag inte alls behövde gå upp imorse, så tidigt, för att sätta mig på bussen å åka till skolan, titta på musikalen, så var jag så sjukt duktig och gjorde det ändå! ville ju såklart se sophie å magda å alla andra men det var helt otroligt att jag kom upp alltså.. stort plus till mig själv! +


väl där så var dom ju sjukt braiga! hade förväntat mig sämre (förlåt) men de va bäst å roligt som fan.. råkade förstöra lite för sophie för hon gjorde nå jätte konstigt ljud som jag aldrig hört, nån slags dold talang kan man säga.. nåja så jag började asflabba och det såg hon så hon börja också skratta sen fick jag fingret, för jag tydligen var dum då :( sen fick jag puss å kram så då blev jag glad igen :)


sen drog jag, emelie, danil, madde å safi till bussen, fick stå å vänta 20 år på ett ungefär.. hur trångt som hellst på bussen så alla fick stå i knä på varann typ.. sen drack vi cola å kacklade lite.. sen vipps så var vi inne i stan å gick omkring å träffa massa roliga peeps.. å lina min ängel fick jag träffa, länge seeen, hon ska få fixa mitt hår nu innan nyår, blir näjs! åka rulltrappa å visa rumpan, klämma på leksaker å skjatta, heja på folks och sist men inte minst, dagen höjdpunkt!!!! bambambambaaaaaam.. jag fick se safina i klänning och i nå klackisar! :o helt otroligt.. hel snygg var hon, pinglan vettni! 


sen drog ja hem.. eller ja, till victor då.. visste inte om jag skulle komma in för jag inte hade nån nyckel.. men tog risken att åka, men han var hemma som tur va! sen la jag mig i sängen å tänkte kolla på babben å co, men jag kommer bara ihåg när hon presenterade programmet, sen slocknade jag nog.. sen var det typ 1000 människor som hade skrivit på msn efter, sry! kanske ska till emelie och danil ikväll å se på beta house, få se om victor ville följa med =) men nu har jag skrivit så mycket, och jag svettas av allt ansträngade så jag säger hejdå!


hejdå!

han han han han han han han han han han han han 

Av carolina - 20 december 2007 17:20

nån mer än mig som älskar julkalendern i år? =D mila är så jävla fiin, vill krama henne å nypa hon i kinderna! =D var å shoppade hela dagen igår typ, döjobbigt för fötterna.. köpte alla julklappar igår så nu var det avklarat.. nu kan jag ha lugn i kroppen för ett tag.. nästa jäktningstid kommer nästa vecka, inför nyår..


påtal om nyår så längtar jag nå schjuuukt mycket! emelie, daniel, madde, kim, jag, victor, pontus, evelina, lurk, emelie å nån johan ska vara hemma hos emelie, och vi har värsta planeringen och allting, det kommer bli så lyckat detta år, jämfört med alla andra år jag antingen missat tolvslaget helt eller så bara stått å grinat.. haha förra året sög pung helt och hållet.. var hemma, for iväg, hann va på festen i 10 min sen hem efter lång väntan, å kom hem lagomt till tolvslaget å det finns kort på mig å erika, vi står å tittar på raketerna å erika ler å ser nöjd ut, medans jag står å grinar och är svart under ögonen ända ner till hakan.. haha! nä jesus iår ska jag ha kul som fan å slänga bort alla bekymmer!


jag å emelie blev klar med tidningen idag å fan va lycklig vi blev! =D sen drog jag med madde till stan å köpte micro ringar så jag kan vara fin i håret på nyår.. sen drog jag till ikea å mötte upp wikke sen käka vi osv.. träffade maki å svinlinus, kul som fan! saknat dom! så ikväll ska vi på hockey, hoppas på att dom följer med också! ska ner å duscha nu.. hösh! =D 


kisssssss 

Av carolina - 18 december 2007 14:21

nån som är intresserad av en schäfer tik? http://www.blocket.se/vi/14563512.htm?ca=4_s

hittas ingen ny ägare till nova är vi tungen att avliva henne och det känns så skitigt att man först tar på sig ansvaret för en hund sen kan man inte ha kvar den pga saker som man verkligen inte visste skulle hända..  


skolan skiter sig också pga att jag varit sjuk så länge, tror inte att dom litar på mig ett skit när jag säger att jag är sjuk.. men alla som har varit med mig under hela tiden vet att jag är sjuk som ett as, och det vill inte gå bort.. jävla skit lärare.. kommer säkert att få gå om 2an, men då hoppar jag hellre av eller kikar in någon annan mycket bättre skola, där man får göra andra saker än bara praktisera.. en skola som tillexempel har eget kök, eller så..


igår så var vi bara hemma som vanligt, satte oss vid varsin dator.. skulle egentligen härifrån men det blev så att jag stannade.. behövde sophie igår också, saknar henne som jävla as! : / sen ringde pappa helt crazy och var desperat, för vi ska ha lillajulafon ute hos farmor på lördag så han ville veta vad victor önskade sig för pappa, farmor och mats ska köpa nått till han, men inte fan vet jag vad han vill ha heller? han kunde ju inte ens ge mig nå förslag på vad jag kunde köpa åt han? haha.. sen skulle han sätta incashen på kontot mitt så jag kan shoppa lite.. :) nåja.. sen la vi oss och kollade på svensson svensson och robins osv.. sen slocknade jag som vanligt.. kommer inte ens ihåg när victor klev upp men runt typ 9 eller vad klockan var så hörde jag anneli skrika nerifrån:


carro jag går till jobbet nu! 

mmmhh

gå ner och fika något!

aaah

glöm inte att ringa till skolan!

mjaaah

kolla till katterna sen dom kanske vill ut!

jadååh

vi syns senare!

aaa

jag tycker om dig gumman

tycker om dig meh

hejdå

babah


haha, hur lam kan man vara? men hon är så söt så! hade härligt samtal med henne igår också, hon är så underbar! 

nåja, nu ska jag sätta mig och kolla lite på robins och vänta på att victor kommer hem.. 

Av carolina - 17 december 2007 20:40

jag skiter i allt och jag bryr mig så lite jag kan..


någon gång bryts isen som man lagrat av tårar och man orkar inte hålla ut mer.

har inget mer att säga.. det har typ varit bra, dåligt, bra, dåligt, bra, dåligt, bra, dåligt... ja, jag kan hålla på i en evighet.. nu får det vara nog.. som sagt, det finns en gräns för hur mycket en människa tål.. det är nästan som att du varit ute efter att korsa den gränsen länge.. slut på ord, helt allvarligt.. 

hejdå 

Av carolina - 16 december 2007 23:42

vaknade töjp zeent idag.. inte gjort ett shitt.. är helt jävla sick i kroppen, orkar ingenting.. blä å bajs, kom igen nu jävla medicin!


nu ska vi fIKA! victor la nyss fetaste fjärten.. bra å veta likzååm


bajs hej kärlek å pastej


vi ska baka lussekatter! eckligt me peppakakor

*

Av carolina - 15 december 2007 21:24

idag vaknade jag tidigt typ halv 11, tog iallafall bussen 17 över 11 till stan för att byta till 609an men det gick bara birstapendeln så jag fick ta den å sen byta buss än en gång i birsta, bara för att mamma ville ha hjälp i huset.. helt onödigt att jag åkte ens, var i huset 15 min sen hem till lägenheten å duscha sen fick jag skjuts tillbaka igen.. skulle egentligen vara med safina? men inte hört av henne något.. som alltid, jävla piss måste skaffa pengar på mobben! anushåla..


jaja.. känner mig fett nere igen, deprimerad å helt sjukt sjuk.. jag orkar inte med det här nå mer! vill flytta härifrån.. jag klarar verkligen inte av mer.. det finns en gräns på hur mycket en människa tål.. 


saknar vännerna.. 

Ovido - Quiz & Flashcards