Alla inlägg under december 2007

Av carolina - 7 december 2007 23:50

HELT JÄVLA SJUKT! marie lilla pinglan vann hela fucking idol tvåtusensju, helt överlycklig! såg början av finalen men sen började vi se film å sen mysa osv, så jag missade det men snabbt in på aftonbladet helt ivrig och det första jag fick syn på var denna sköna bild, i just love her!



Av carolina - 6 december 2007 22:24

först å främst vill jag tacka alla som förgyllt min dag idag på ett eller annat sätt! började med att jag fick ett gulligt sms av victor; jag älskar dig. du är världens finaste. sen träffade jag emelie och madde på bussen, alla har varit så snäll idag osv, jag kan inte mer än tacka! har fått många att lägga ett smile på läpparna idag, det har känts underbart! :)


tog bussen till stan sen hem (victors crib), legat å lodat framför datorn, tyvärr.. kunde ha haft roligare för oss men det har bara inte blivit av.. han fick släpa min in på toa förut för jag var så pissnödig så jag inte kunde gå, de va hemskt vill jag svära! nu ska vi hoppa in i duschen kantje, sen se en film.. måste sova i hyffsad tid för jag ska upp tidigt å pluss att jag har nationella imorgon, phett jobbigt ämne också, engelska (?!) ska vell skriva nån jävla novell or some shit.. nu ska jag falla tillbaka i sängen å titta på victor å vänta :)


VILKA SKA PÅ LUCIAVAKAN? =S=S bara småglin eller?


kisskisskiss 

Av carolina - 5 december 2007 11:07

förlåt min ilska igår, fniss..


stack iväg på ikea igår efter mycket om och men, käkade mcdonk vilket var en väldigt onödig sak att sätta käften i just nu så här strax före jul och allt.. men gott var det minsann! hittade en feting nallebjörn jag å victor ska ge min systerdotter på 1½ bast, hon lär bajsa i blöjan ganska rejält, jag sveeeer x) sen fick jag en lite för tidig  julklapp av victor igår också, mihii, röd bh å trosa.. hur snygg som hellst å med den på kunde inte vissas händer hålla sig borta :) det blev lyckat! 


nu ligger jag i sängen hemma hos victor å har precis ringt å sjukanmält mig, fast jag funderar på å åka till skolan å plugga lite, visa intresset liksom.. men näe, de lär ju inte bli av det heller.. men men, ska nog vila mig ett tag nu sen ska jag speila litte mea :)



Av carolina - 4 december 2007 02:54

det ska bli mig ett sant nöje att se er krossas, att se dig bli dumpad.. jävla slyna, du är inte ens värd att kräkas på.. stackars din såkallade pojkvän som är tillsammans med dig å du håller på som du gör, fyfan du borde begravas levande nu på stört.. om du så mycket som sätter blicken på min hAFHqepgfbQÄFHVPQQhn... äh fuck allt gnat, hon ska få kniven i hjärtat anyway!

och vad gäller dig så kan du vända dig om nu, det är så gott som över!


ja det här var ju PRECIS vad jag behövde JUST NU, vilken jävla bra timing eller hur?! helvetes heller, dränk all jävla skit.. jag vill bli känslolös! ska lägga en hel sats med kodiarré i era ansikten sen ska ni få njuta, å faktiskt tillsammans, men kanske inte på de sätt ni hoppats på, mohahahah me evul..


tryck upp din farsas kuk i näsan å håll käften å håll dina fingrar i styr.. och några ord till din pojkvän om han nu ändå behåller dig; KOPPLA DIN SLAMPA! 


tack för att du förgyllt mitt liv, fuck u. 

fucking fuck fuck fuck

Av carolina - 4 december 2007 00:02

måste ändra outfiten på min blogg också ju, nu när det är julstämning överallt annars än i min blogg.. bara jag som inte är sådär super happy för att det snart är jul? alltså de är ju inte nå pirr åså som för alla andra, men å andra sidan visst längtar jag lite efter klapparna alltid, vroaam!


lägg nu gärna en comment på min stilfulla blogg? :) 

Av carolina - 3 december 2007 23:38

fuck missade julkalendern både igår å idag, buhu!


idag vaknade vi typ vid 10-11? eller ja vet inte, victor drog iallafall iväg till skolan sen for jag och hans mami in till stan å skulle shoppa lite å fika :) fyndade en jätte fin å härlig halsduk å sen ett par matchande vantar till, sen hittade jag ett par riktigt sköna vinterskor, blev kär så jag var bara tvungen.. fast än min ekonomi egentligen inte håller för denna månad, ska ju kunna köpa julklappar också, äh då får jag lyfta luren å ringa till farsgubben om de krisar sig.. pappa betalar x)


victor mötte upp oss å vi for bussen hem, sen drog vi iväg på hockeyn.. publiken var helt lam å inte bara dom så var klacken helt värdelös också, var inge drag alls.. å matchen var vell inte allt för bra heller.. men det slutade med 2-0 till timrå iallafall så jag ska inte klaga :) hade skit kul tillsammans med victor iallafall, skrattat mycket osv.. 


handlade lite gotta på vägen hem å nu sitter vi här som två ugglor bara vid varsin dator, propp.. är så jävla sjuk också, pallar inte alls.. måste allvarligt till sjukan, har sagt det ett antal gånger men nu måste de fan bli av!  


hatbrafolks

fredut 

Av carolina - 2 december 2007 19:34

bara varit hos victor i helgen, igår såg jag å lillmami på julkalendern, haha how qute.. åkte iväg å handlade lite på maxi, dom köpte 3 harrypotter filmer så inatt såg jag å victor 1a å idag 2a också skulle vi jäsa med langos till 3e men då hittades den inte så det tog stopp, å jag som aldrig sett nån av harrypotter filmerna fastnade för dom, hihi de va ju rätt kuliga filmer ändå :) victor har nyss lagt färgen i mitt hår å nu sitter ja bara å väntar på att få sköjla ur det :) sen ska vi se på andra avenyn, phett spännandeeee! praktik imorgon men vettifan om jag ska gå faktiskt, är helt sjuk.. hostan vill aldrig försvinna å sen så har jag blivit jätte snuvig å hängig i kroppen, feber å all skit på en å samma gång, pulla göran persson tack! tror tiden är inne för att sköjla ur denna stinkande färgning, bajs!

Av carolina - 1 december 2007 03:46

jobbade ju som sagt ikväll, gick helnice! ulrick kom å hämtade mig efter jag slutat skolan så stack vi köpte käk på inez, phetingsgött må ja säga! sen börja vi fixa med baren osv.. ramla in smått me folk å de va lite trist, alla var så lam.. men efter ett tag hittade dom till baren å då blev de full rulle på folket, fula å fulla gubbar fifan, en av dom ville hem å para sig tillåme.. jaja orkar inte snacka så mycket om va som hänt ikväll men de va kort sagt askanner!


nu e ja hos wikke iallfall å kom precis hit, fick skjuts av snälla jocklipockliälskli! :) ska nog be vicor bädda ner mig tillsammans me yrve nu, kiss å bajs å en liten fis på er!


take me back! 

Ovido - Quiz & Flashcards