Alla inlägg den 1 juli 2008

Av carolina - 1 juli 2008 17:58

igår kom farfar och hämtade mig här hemma för jag skulle till sundsvall, han droppade av mig hos pappa där vi satt i solen ett tag och fikade. sen väntade jag samtal om att ses, men blev bara prat över telefon men det var lika skönt det. kollade tv ett tag sen bestämde vi oss för att gå och lägga oss, vi skulle ju faktiskt upp klockan 6. och som sagt klev jag upp då också, begav oss in till timrå där vi fick stå och vänta bra länge. fick syn på fritte och insåg att jag skulle göra halkbanan med honom, det var riktigt nice må jag säga!

två andra trevliga tjejer var också med i bilen. kom upp till härnösand och tänkte bara att "fyfan vad tråkigt detta kommer bli, jag vill hem" men, det var riktigt kul, bokstavligt! roligaste jag gjort på länge! och jag fick vara med en super grupp också! vi klantade oss allihopa varsin gång och kunde gott skratta åt varandra, tack för en bra dag!

for hem och var i timrå ett tag och träffade rickard, senare dwe som jag tog en pratstund med. hem till pappa och fika lite sen drog jag iväg igen, pappa skjutsade mig till bussen för jag var så faslans trött och ville bara hem och ta det lugnt. så hejdå älskade pappa sen hopp på buss. dagens träff for åt skogen också, fick samtal när jag precis kommit hem, hah typiskt! har duschat och satt mig i soffan för att se på lite tv + bygga pussel, fått nå dille på det nu! så släng över till mig om ni har nått över! ^^

jon är och handlar i stan med tedi, jag ska fortsätta med mitt och sen hoppas jag på att få hämta kattbebisen som inte blivit av ännu? inatt ska jag sova gott! jobbar i och för sig imorgon, men inte för än 3, skön.


29

Ovido - Quiz & Flashcards