Alla inlägg den 25 juli 2008

Av carolina - 25 juli 2008 15:41

..är det perfekta ordet.


HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA JAG FÅR BRYT

okej, ni vill inte veta.. skyll er själv


-klart jag ska gå ut i värmen, jag väntar samtal vissel!


föresten, visst är det ganska otroligt hur en enda liten människa kan knäcka en så lätt och så fort? ^^ beundransvärt! tut tut, slamradidilidamdam!

Av carolina - 25 juli 2008 08:47

förstår ni hur skönt det är att få pengar, jo.. idag ska det handlas nödvändiga saker! inte så mycket till mat eftersom det förmodligen ändå bara kommer att bli förstört i och med att vi båda ska bort en längre tid, dessvärre vet jag inte hur katterna ska överleva, eller jo på något sätt, jag åker ju inte iväg utan att jag vet att dom har sällskap och någon som ger dom föda.. men, det är lite svårare att hitta eftersom alla jobbar hela tiden.. och ännu mer dessvärre är det nog bara jag som kommer få slita i att finna någon..


jon klev upp med tuppen idag, halv 7, och gick iväg till emil för dom skulle in till stan, jag sa att jag ville följa med men det glömdes visst bort på vägen.. nå, jag klarar mig fint ändå med lite sällskap av en speciell vän på msn :) har börjat dona lite på balkongen också, passa på när solen ligger på, men det är ju förjäkla varmt så man smälter in i betongen! dessutom åker och går det halvnakna killar runt på gräsmattan precis utanför, mhuhu ^^


ska ut och greja lite nu, försöka få någon ordning :) ska ringa till pappa och fråga om lite råd idag också, eller pappa ring mig om du hinner läsa det här innan jag ringt, puss på dig vackra karl!


ha en underbar dag, för det ska jag! njuta av ledigheten i helgen, sista dagen på söndag sen har jag en hel vecka att se fram emot!


peace


jag vägrar leva i en lögn, men det är jag själv som bygger på den för varje dag. jag måste öppna käften, säga något, något som får dig att förstå. men det kommer du nog inte göra ändå. men samtidigt vill jag inte, jag sätter för mycket på spel, jag vill inte riskera något. jag har inget att återvända till, men du, snälla säg att jag har det. säg att du finns där när vågorna slår över,

att du vill, att du vill ha det vi pratat om.

Av carolina - 25 juli 2008 08:25

blev utmanad av emma, http://eemmakat.blogg.se/ :)

regler: posta reglerna först. svara på alla frågor. skicka vidare utmaningen till sex andra bloggare. när du postat dina svar, berätta för den som utmanade dig.

fem saker som finns på din Att-göra-lista idag.

1. sola
2. handla
3. fixa på balkongen
4. bada
5. planera

vad gjorde du för tio år sedan?
jag sprang nog mest omkring i fagervik och var med erika, emma och simon :)

ställen du bott på?

fagervik, timrå, bergsjö

fem saker du skulle göra om du var biljonär?
1. köpa hus
2. shoppa
3. resa en massa
4. hjälpa nära och kära
5. bjuda vänner på roliga saker

Utmaningen går nu vidare till:

http://eaandersson.blogg.se/
http://wikke.blogg.se/
http://hunkmannen.blogg.se/
http://naws.blogg.se/
http://sonjis.blogg.se/
http://violentsaint.bloggagratis.se/

Ovido - Quiz & Flashcards