Alla inlägg den 20 juli 2008

Av carolina - 20 juli 2008 21:47

SOPHIA SOMAJO

går bara att gilla

 


Av carolina - 20 juli 2008 19:59

fredags kom sara, johan och ronja och hämtade mig, begav oss mot loböle men stöde skylten var skymd så vi for åt fel riktning, hah! men vi kom fram iallafall.. gick ut en sväng ut på klipporna, där var det mer än underbart, får bilder av syster och mamma senare! kom hem och myste med fika och prat, hade mycket trevligt, jag och syster planerade mer inför vårt lilla projekt :) sen var det dags för sova..


klev upp tidigt och gick ut för fika i solen, sen åkte vi in till stöde en snabbis för att handla lite, jag köpte mig bara en mjukglass som jag inte ätit sen förra sommaren, ni kan ju ana hur gott det var! var ute i solen med bamse och texas, sen började vi med maten, sill, potäter, korv, köttbullar och massa gott :) pelle tvingade mig snapsa, och så fick det bli också, men tvi jag drack då hellre smirnoff! jag och sara gick ner med ronja till bryggan och badade lite, kastade i texas den stackarn, haha! gick bort till hagen och hälsade på alla kvigorna, dom var ju trevlig och tyckte om sällskap, dom ville nämligen inte att vi skulle gå så dom rusade efter oss i hög fart.. spelade senare kubb på kvällen och lite annat trevligt :) grillade korv och satt ute i sommarnatten och hade så jävla kul! 


fick ett sånt fint sms av sophie efter jag ringt henne och frågat om hon vill följa med på spa framöver..  

"blev glad att du frågade om jag ville följa med på spa. saknar dig faktiskt riktigt mycket. tänker på dig lite då och då och på allt vi gjorde och delade. du kommer alltid för mig vara min bästa vän och även om vi va lite osams så har jag aldrig pratat skit om dig för mer respekt än så har jag för dig och våran relation. alla fina minnen med dig. bara förra sommaren när vi badade konstant, och nördade tv spel, eller i vinter när vi umgicks hela tiden och gjorde galna saker ihop. grymt underbara dagar. jag kan verkligen säga att jag älskar dig carolina och jag har redan glömt vårat bråk. från och med nu är det som bort blåst och jag finns om du behöver prata och jag lovar att ta emot dig om du någon gång känner att du håller på att falla. när du har vägarna förbi i sundsvall är du alltid välkommen med att "hänga" med mig eller med mig och tjejerna och du ska aldrig känna dig ovälkommen. kom ihåg det darling. hoppas ni har trevligt, hälsa alla. puss gumman"

efter jag läst upp det för mamma hör jag bara snyftningar men ser knappt i mörkret men hon var full i tårar, sötan!


nå kom hem för ett par timmar sen och har inte gjort mycket mer än ätit och sovit.. jon har pysslat med annat, jag vet inte vad men en vettig sak gjorde han, det var att städa kring datorn och plocka rätt på kablarna, duktigt! ska slänga mig framöver tv nu och ta det lugnt, tidig kväll ikväll eftersom jag jobbar imorgon.. mån, tis, tors och söndag.. ska nog säga av mig söndag så jag kan åka ner till syster och johan :) jon ska du med bibs? 


ska med jon på affärn nu, peace! 

Ovido - Quiz & Flashcards