Alla inlägg den 5 april 2008

Av carolina - 5 april 2008 21:36

lätt update..


gick på en liten promenix förut idag, ner på byn sen tvärvände jag hem igen för det var för varmt för mig att gå haha.. helt otroligt att man klagar på värmen när den äntligen är här? åkte iväg på pizzan sen, fast jag tog mig inget att tugga på även om alla tjatade osv.. men jag har mina skäl dock.. men ännu ett men är att jag får plågas nu när jag sitter med kurrande mage.. slängde mig i sängen och jon som följe, låg och myste i solen som lyste in på oss genom fönstret och njöt :) sen ramlade alex, pelle, emil och tedi in genom dörren, umgicks lite sen gick vi ut och dom tog sin skate med, gick ner på pizzan så pelle fick föda sen bort på banken och kollade på dess små ungdomar när som skatade :) blev för kallt för mig så jag tog smurfen med mig och gick hem.. dom plingade som några dårar på dörren nyss och har slängt sig ner i soffan helt slut körda.. jag ska joina deras sällskap sen ta en dusch.. kanske en kaffe hos lina och fredrik sen? återstår att se till senare..


jag får ta och välkomna våren till norrland :) hoppas du är här för att stanna..


förlåt sophie min älsling att jag inte kom hem idag, men imorgon då lovar jag dig.. då ska vi iväg på ikea och sen ska du hjälpa mig plugga.. jag saknar dig min ängel!

Av carolina - 5 april 2008 14:39

jag och ida satt rätt länge igår och pratade och drack vin, och självklart lyssnade vi på lugna favoriter också, det var mysigt :) sen  hörde jag något ute i hallen och sprang till dörren och ner för trapporna och min älskling stog där såklart :) fick se tatueringen, den var riktigt snygg! också ska han göra fortsättning så småningom.. han duschade av sig sen kom lina och fredrik också, det känns som om dom varit borta i en vecka typ utomlands eller något, haha för jag flög på dom med kramar.. fredrik hade piercat sig också, snyggt som fanken! satt och hörde på deras båtresa, dom har haft riktigt kul.. men jag får en klump i magen för jag ville också vara med! :p sen spelade vi alias, jag, ida och lina mot jon och fredrik.. men jag gav ju inte laget någonting tydligen, haha.. nåja, sen festade vi en lång bit in på natten.. dom traskade hem runt 4 tror jag.. själv somnade vi vid 7 jag och jon.. ida med tror jag för hon var in till oss och frågade efter laddare typ vid 6-7, men hon har redan packat ihop och begett sig hemåt..


nu vaknade min lilla ängel och är så söt som kommer ut "hej min lilla sockertopp", jag har sån otroligt snäll och underbart karl! 


nu ska jag ner på byn, hämta ut pengar, köpa lite gotta osv.. funderar på om jag stannar idag också och far hem imorgon istället och pluggar järnet, för jag och jon har ju inte hunnit setts så mycket.. nåja, update later!

 

jag älskar jon rahman 

Ovido - Quiz & Flashcards