Alla inlägg den 28 april 2008

Av carolina - 28 april 2008 23:35

idag klev jag upp med jon, sen gästade pelle på morgonkvisten.. satt på balkongen ett tag :) gick iväg med ida till högstadie skolan här uppe och skulle hänga med hennes kusin ett tag för det hänt en sak.. sen kom carina och vi startade tvättandet, vilket tog oss hela dagen nästan, haha jon hade då lagrat han! tog en fika uppe hos lina sen började vi planera grillningen, sen käka och gottans var det kan jag säga! fixa med lägenheten idag, samtal hit och dit.. min snälla och underbara pappa står som borgenär eller vad det heter (?) och min älskade farmor pyttsa ut lite päningar till mig :) så imorgon skriver vi på papper och förhoppningsvis får vi nycklarna också! :) ..som jag längtat! på kvällskvisten drog jag med lina ner till henne då jon drog ut med sin skate.. kollade lite tv sen klippte jag olle, sen var det då dags att gå hem, fast det blev lite strul och jag som har jäkligt lite tålamod blev lite grinig, men det löser sig :) förlåt älskling! nå, nyduschad och fräsh, vad händer nu? återstår att se då jonisen kommer ut ur vattnet!


you and me together as one 

Av carolina - 28 april 2008 01:04

igår myste jag och jonen bara, kollade på film och vise värsa.. mamma åkte iväg till indal och övernattade där, så snäll som hon var och lät oss kära barn vara själva :) idag har varit en bra dag.. vaknade och fikade lite sen drog vi iväg med bussen, gick rätt fort att åka hem.. och när vi väntade på byte av buss i gnarp trotsade jag lite och tog mig en stor klunk dricka och sprutade ut det på jon, haha sen blev det slagsmål, eller rättare sagt mer drickkastning och stenkastning, haha ja kul var det faktiskt! :) väl i bergsjö så kom emil och joinade pizzan med oss, gottans och tack älskling! sen traskade vi hemöver, doh då kom jon på att han glömt smurfen (nyckeln) hemma hos mig, såå.. ja jag fick klättra uppför stupröret och till balkongen, men.. det var låst så det var bara att försöka ta sig ner, och det gick ju som det gick.. skapade nästan kaos kan jag säga, haha! ..men ner kom jag tillslut! mycket dramatiskt..


jo.. sen dumpade vi av grejerna inne sen ner till ludde och där satt vi emil, emil, jag, jon och kadde, senare pelle också och såg på sanningens ögonblick och lite av en film :) sen hem då ida och markus skulle traska.. jag och ida satte oss på balkongen med te och pratade en massa :) hon är ett stort stöd för mig inför flytten, söt tjejen! jo, appropå flytt så får vi veta imorgon om vi får lägenheten, så snart blir det konka och köra med massa grejer, men jag ser det bara som roligt! längtar så attans! nyss kollade vi fyra på två avsnitt av andra avenyn och vi valde att se det sista inne på rummet så att jon kan somna gott direkt efter :) jaja.. nu kommer min karl ut ur duschen så ska passa på att gossas lite, ih! godnatt!

Ovido - Quiz & Flashcards