Alla inlägg den 23 april 2008

Av carolina - 23 april 2008 19:30

låg och kved efter att jons telefon ringt imorse, gnussade ögonen och sträckte på mig i smyg, låt mig sova tänkte jag och la igen ögonen, men så.. "godmorgon älskling" -så var min dag räddad och jag kunde faktiskt kliva upp, fast efter lite gnäll om mitt trötta jag. blev lite stress sen kom henning och hämtade oss, brassade in till hudiksvall och gick på hudiksvalls bostäder och pratade med en liten tant, visade sig att dom hade 6 lediga varav 2-3 verkade intressant. vi valde att diskutera saken hemma innan vi skickade in någon intresse anmälan, så vi tackade för oss och drog vidare.. då till mcdonalds, gott gott! fick glass som efterätt också, det tyckte joni passade utmärkt tror jag hah!


drog hemöver och la oss i sängen helt slut båda två, sa att vi bara skulle ta en powernap så jag ställde klockan, men en viss karl måste ha ställt om den utan att jag märkt det för jag vaknade, som tur var, av att jag var dyblöt för det var så varmt av sidentäcket, då var det inte långt kvar till min buss skulle spinna iväg, så jag svor och sprang upp och donade på, sen blev det kramas innan stunden var inne för färd hemöver. trodde jag missat bussen men som tur var så kom den tillbaka efter den varit vid skolan, trist färd och lång tid tog det..


väl framme, träffade pappa i stan sen bussen hem, och nu sitter jag här i min ensamhet för mamma är på en dejt. var nyss in på rummet och då ser jag att hon tydligen använder det som ett förråd för lite stuffs medans jag inte är hemma, vad fräckt! nå, tror jag ska börja packa upp och fixa tvätt tid sen ner i källaren och rota igenom mina saker och packa ner inför flytt, även om det dröjer ett tag så är det skönt att ha en början klar. jag tål inte stress! sen blir det till att bädda ner sig i soffan och kolla på tv :)


måste nämna än en gång att jag har sån underbar karl! förstår inte hur man kan vara sån fin människa och ha sån otrolig personlighet, allt är så bra med honom! jag förtjänar det inte! men jag tar för mig medans han är min :)

jag älskar dig jon rahman!

Ovido - Quiz & Flashcards