Alla inlägg den 11 juni 2008

Av carolina - 11 juni 2008 23:18

idag åkte jag med kadde in till stan och handlade sipper och strumpor åt jonken, också två tröjor och två skarfar åt mig själv :) det tyckte jag att jag förtjänade, fast än det kostade mig en förmögenhet, nå nästan iallafall.. man får ju handla smart! missade bussen jag skulle med för att jag fick stå i kö så faslans länge.. så jag gick och fikade lite på skutan med kadde och två trevliga damer till sällskap :) åkte hem och jag och kadde lagade middag, strips och burgare, gottans! sen gick han iväg och var med alex :) gick och var hos lina ett tag men fick sen springa och raka skallen på olle, jag är hans nya frisör då..


sen kom jon hem och fick sin överraskning :) delat på sipperna och strumporna och placerade ut dom lite överallt i lägenheten och gjorde små ledtrådar på lappar, + att jag sa förlåt på olika sätt med texten, det tyckte jag var fiffigt! :) glad blev han iallafall, fast han hade aldrig klarat av det utan min hjälp, jag var smartare än honom den här gången, haha! + att jag la mig inatt innan läggdags och skrev honom en fin lapp som han skulle få läsa när han gick iväg till bussen på morgonen, hoppas det var uppskattat :)


lagade lite mat åt min kärlek eftersom han varit i skolan hela dagen och kvällen.. nu ska vi slå igång en film och mysa tillsammans :) imorgon jobbar jag första dagen eller nå, nästan iallafall det är bara intro men jag får ju cashen för det hihi, wish me luck! :)


jag älskar dig min käraste! :)

Ovido - Quiz & Flashcards