Alla inlägg den 18 juni 2008

Av carolina - 18 juni 2008 23:29

jag vill ha en cykel eller en veteranmoppe!


vaknade vid 11-12 imorse, vi låg kvar och gosades ganska mycket sådär på morgonkvisten, och jag njöt! började plötsligt åska, och som dom flesta vet så är jag livrädd för bullret och smällarna, så jag kröp gärna ner under täcket medans min kära karl var tokig och hellst sprang runt i hopp om att det till och med skulle blixtra.. det höll i sig rätt länge och jag höll på att bli galen, och till den situationen passar jag på att tjyva linas mening när jag säger att jag höll på slita flintar..


dagen var seg, emil har varit här mest hela dagen och suttit och gluttat dator med jon, jag själv gick på en mycket skön promenad runt byn med musik på högsta volym och därmed en rask takt :) tillbaka och vi gick ut och spelade lite kubb och fotboll.. in och laga gottans mat som satt mer än fint i kistan efter lång hunger! jon sprang iväg till teddy och jag strosade omkring här hemma i väntan på syster, johan och ronja..


dom kom hit med en glatt humör och jag blev överlycklig att se dom! fikade och pratade på, helt underbart! när det var dags för att kila vidare så blev det pusskalas och jon fick en rejält stor och blöt kyss av ronja och av oss hördes mest "naaah, åååh" men faktiskt så, mer sötare får man leta efter!


jon åkte iväg med grabbsen och jag traskade ut till fredrik som låg under bilen och skruvade, jag fanns där som en hjälpande hand bara :) ..och vi pratade lite eller nå, jag gjorde, vilket resulterade i en stor lättnad för mitt hjärta och den tunga ryggsäcken jag burit på.. på bra humör så åkte jag med honom upp till lina och väl där så fick jag reda på resultatet av fotbollen (jag iddes inte kolla hela matchen själv för jag blev så förbannad) jo.. 2-0 och sverige därmed ute ur spel.. och mer än ledsen blev jag över den sitsen..


nå, nu såg jag grabbarna lunka på parkeringen och dom har kilat till teddy för att umgås.. jag ska dona på lite med grejer över internet så får vi se vad som händer när kärleksbubblan kommer hem :) fick ett mysigt sms av honom om att han ville bada med tända ljus och att han var en gosponke idag, försöker hålla mig i vaket tillstånd!


carolina unt jon

A MATCH MADE IN HEAVEN


Ovido - Quiz & Flashcards