Alla inlägg under juli 2008

Av carolina - 17 juli 2008 11:40

notera rubriken

börjat läsa en ny bok som heter utan dig kan jag inte smaka på snön, den handlar om personer som är beroende av personlig assistans, men det är både ur brukarens syn och assistenten.. det är ett flertal noveller, olika berättelser, olika handikapp.. lär vara väldigt intressant även om det inte är något som vanligtvis intresserar en.. man får en inblick i allt och får mycket mer respekt och ser mer på att hur man än ser ut/rör sig/pratar osv, så är alla människor och lika mycket värda! värt att läsa!


igår var min sitta-soffa-se-tv-kväll..

top model

top chef

extreme home makeover

2 x sjukhuset

crowned

pussycat dolls

project runway

2 x sex and the city


det kan inte bli mer än perfekt! men tyvärr missade jag stor del av det eftersom jag jobbade..  


klev upp kvart i 6 imorse, satt ute i solen ett tag innan jag började jobba, läste andra boken då självkänsla nu! sen traskade jag in då mina avbytare tassade omkring halvnaken, haha men vi skrattade gott åt det båda två!


min kära syster ringde förut och vi pratade på länge och väl, vi har våra planer tillsammans när vi förhoppningsvis bor närmare varandra :) det ska bli riktigt kul för när det gäller. vår tillsvidare hemlighet. så är vi väldigt lika varandra! när jag la på ringde emelie på en gång, hon ville komma och hälsa på och bjuda mig på smulpaj, men jag jobbar ju :/ pratade litet tag med min söta ängel också, direkt när jag la på med henne så ringde ingen mindre än min mor, där också ett tags samtal.. och ännu därefter så ringde viktor också, han hade det inte speciellt kul på jobbet, och ännu värre, han hade klivit upp klockan 4 inatt.. jag lider med dig vännen! 


nu ska jag ta boken i handen och slänga mig i soffan och dricka hallonsoda :) måste ringa några samtal också, så inte allt börjar krångla i mitt liv igen..   

Av carolina - 16 juli 2008 12:26

igår var vi med sandra och pelle, såg på one missed call, den sista.. amerikanska.. rätt okej :) grannen blev lite arg på oss under natten, haha.. ledsen.. sovit som en korv inatt jag, vaknat hela tiden.. suck..


fy, jag gillar att jobba men nu är jag väldigt less.. haft en enda ledig dag på väldigt länge, det tar kål på mig.. jobbar nu fram till fredag, sen veckan igen + helgen.. orkar inte.. men jag får försöka infinna mig i att livet är en ständigt pågående jakt om pengar och inget annat.. annars överlever jag inte!


nyss vaknat i varje fall, ska fika något sen göra mig klar för att åka och jobba..


det är fint väder, jag vill

bada

sola

- låta gräset killa mig under fötterna.........


oppendaten redan

när jag skulle lunka iväg till bussen så ropade två manliga röster på mig, tommy och ludde, pratade med dom lite sen ville dom gärna ge mig skjuts till gnarp och det fick jag också, tack! nu pratar jag med min kära vän markus på msn, jag saknar honom, ja det gör jag..


ska få upphämtning sen av t och l igen :) skönt eftersom det inte går någon buss för min del.. ah!


ta ansvar för

dina egna handlingar

dina beslut

att drömmar och önskningar blir uppfyllda

ditt val av partnet

hur du hanterar människor i arbete och privatliv

din egen lycka

Av carolina - 15 juli 2008 08:32

fy, det känns som om mina dagar bara rinner iväg, och det är sommar?.. jag bara jobbar, finns ingen tid för lek med mina vänner..


har inte hänt så speciellt mycket i och med att jag bara jobbat.. varit med jon och vänner lite, men bara lite, för lite, på tok för lite, knappt ingenting, högst en timme.... idag är det fint väder, jag vet vem som sänt oss det!

jobb

jobb

jobb

..åter jobb..

ge mig lite ledigt!


btw, jag har hittat en laptop, 120 GB disk, 1024 MB internminne, inklusive 3bredband upp till 7.2 Mbit/s, nördar, är det bra det eller? :o det låter fint för mig iallafall, men jag har egentligen ingen susning.. så hjälp!


om man står med ett ben i det förflutna och ett i framtiden, pissar man faktiskt på nuet.. vissa saker kastar långa skuggor..

Av carolina - 12 juli 2008 11:53

hur var andras kväll igår?


- min var typ amazing! hade gott om tid för att göra mig i ordning, vilket var skönt eftersom jag hatar att bli stressad! sa hejdå till jon sen mötte upp lina en snabbis, gick sen iväg ner till maria, grattis igen hurray hurray hurray hurray! där var vi några tjejer, vissa skulle med, andra inte. träffade pojkarna hos kadde innan vi skulle med bussen också :)


tog ett tag och några händelser innan vi kom in dit vi skulle, beställde en öl och sen försvann jag ut på dansgolvet och lika så ölen, fast någon annanstans (?) ja, jag behövde den inte ändå kan man säga. försökte få med mig alla andra tjejer och dansa, men det var bara för en stund dom ville, men jag hittade en annan tjej som mer än gärna ville tillbringa natten på dansgolvet med mig, haha!


annars hatar jag adam tensta men igår älskade jag honom haha, längst fram vid scen (därmed alla blåmärken på knän och ben idag som jag funderat över) hans kompis vid sidan om var allt för nära mig hela tiden, efter några minuter tog han i min hand, jag vände om och pussade hans, haha varför i helsike gjorde jag det för?  har svaga minnen av att jag nöp honom i benet också, haha jag var inte klok igår! nå, en bra spelning och alla var på hugget!


frågade hur vi skulle komma hem då jag hittat igen tjejerna igen efter spelning, vi skulle åka med elin.. men jag ville hem till jon så jag och sandra tog av oss klackisarna och sprang till bussen som vi nätt och jämt kom med :) stötte på kadde och jimmy som tappat bort alex, kadde stannade kvar, men.. alex satt ju redan på bussen? haha jaja undra vart kadde tog vägen då!


fick iallafall äntligen komma hem till min kärlek, fast han var nog inte så glad över att jag var så full som jag var.. jag ville bara sova! klockan var ju iallafall 2 och jag som började jobba idag och fick kliva upp halv 8.. det kändes ju sådär ungefär rätt rejält! fick skjuts av nån granne, vet inte mer än att han heter tobias och kör en röd bil och brukar cykla runt utan tröja hah! så här sitter jag och halvsover och önskar att jag inte druckit så mycket igår..


vill tillbringa kvällen med jon idag, så fort jag tagit mig hem på något vis eftersom det inte går några bussar.. vill bara mysa ner mig i täcket med honom och kramas! jag hoppas då att det blir av!


hoppas alla hade en lika fartfylld och bra kväll som mig igår, fast mindre dricka! fick ett nytt nummer i min mobil också, ratataaa! :)

tack för en underbar kväll tjejer! och tack min älskade, jag behövde det!

Av carolina - 11 juli 2008 15:59

min värld är upp-och-ner vänd.. men jag lever ju ändå ser ni pärlor!


idag;

hej på mamma och hennes nyfunna karl som förövrigt var döds het.

jon fixade håret på mig igen, tack plump!

finna outfit för kvällens utgång, gräv djupare carolina.

iväg till jobb, och här sitter jag.

väntar på samtal från både sandra och jon, sandra för att kolla så allt går fint till ikväll, och jon för skjuts hem från jobbet :) jag får ta och duscha här och sen bara hem och slita på mig kläder och rusa iväg. fick pengar av mamma idag för att jag ska kunna gå ut, tack så mycket! jag behöver komma ut, och ännu roligare blir det för det är en hel skara söta tjejer jag ska ut med! :) jag kan knappt bärga mig!

Av carolina - 10 juli 2008 16:38

igår bad jag kära sandra komma över och tillbringa kvällen med mig, pratade en hel massa och det var skönt, därmed blev min ryggsäck lättare! vi såg på tv, först crowned, pussy cat dolls - girlylicious och sen dubbel avsnitt av sex and the city.. härlig tvkväll :) för en paus så gick vi ut på balkongen och jag och jon som tagit soporna som stått ute så hade vi fått lite mer husdjur haha men jag och sandy borstade ner dom skrikandes till grannen, vilket inte var meningen men ja, haha! sen kom jon hem och dom byttes av för sandra blev så trött..


vi kollade tv en bit in på natten, hade ställt klockan på 11 men jag var tydligen svårväckt så vi vaknade bra mycket senare.. bara hunnit fika lite och börjat bygga mitt 102 x 75 cm stora pussel, haha inte nådigt! jag ska ta och lyssna lite musik sen gå och boka tid till tvätt.. ha en bra dag alla!

Av carolina - 9 juli 2008 15:14

tedi, frida och jon kom och hämtade mig efter jobbet, skönt.. sen for vi och badade och då hängde även emil och pelle med, rätt kallt i vattnet men jag och frida vi tog några simtag iallafall :) for hem och var bara hemma, lagade lite mat sen myste i sängen med tv bara.. fick så svårt att andas inatt, blev tungt och obehagligt så jag ville hellre sova, och gjorde det också..


nyss när vi klev upp så såg vi att vår lilla donna hade förstört mitt pussel jag kämpat med, bitit sönder några bitar och sist men inte minst så gillar ju små kissar att kissa i kartonger, och vad gjorde hon inte då.. jo på mina pusselbitar, blä.. så nu ger jag upp skiten haha..

pelle sa att hon ändå inte ville att jag skulle bygga det :/ 


får se vart dagen leder.. storstädning står på mitt schema till att börja med iallafall..


i feel fine, thanks..

Av carolina - 7 juli 2008 22:58

vad ska jag skriva? jag är så förvirrad, jag vet inte om jag saknar dig.. men allt påminner om dig och jag kan inte slita mig till att göra det bättre än vad det är.. en förvirrad hjärna jag inte kan kontrollera, det tragiska är att det är min egen..


jag är ett eget problem i sig.. tänk om jag bara kunde se framåt och hoppa i dina spår, följa din riktning.. jag vet att det går, men jag vet inte om jag kan.. det tar aldrig slut, jag vet inte när jag mår bra..


- jag försöker hoppar till nästa punkt i livet, men jag är kvar i en grop som känns miljontals mil djup..


pappa var är du när jag behöver dig som mest?

du är den som förstår mig bäst när det gäller sånt här..


äh, det som behövs nu är en snus och godnatt på er!

tänker inte vara någon nattsuddare idag, idag jobbar jag och har ett ansvar därmed!

Ovido - Quiz & Flashcards