Alla inlägg under juli 2008

Av carolina - 7 juli 2008 21:33

ínatt försökte jon desperat få gosa med mig men jag var alldeles för trött för sånt, trots att det nästan är det bästa som finns.. samma visa var det imorse, mysigt med puttade nog mest bort den stackaren.. kollade vad klockan var och den var inte mer än några minuter över 8, så sov igen!


plötsligt rusade jon upp och jag kommer inte ens ihåg vad han sa att han skulle göra, och har heller inte hört mig för.. nå, det var säkert något viktigt. har inte hunnit med så mycket under dagen, tog igen mysandet vi missat lite, sen byggde jag pussel.. vilket tjat det är om pussel, men jag kan erkänna att jag har en liten förkärlek till det faktiskt! jon ringde rörigt runt till folk om skjuts till mig, tack du snälla! blev så att lina och fredrik ställde upp, än en gång.. lina den ängeln hade gjort mig en liten matsäck, i den fanns matlåda med kött och potatissallad, även 2 ägg (?), hamburgare och bröd, en burk makrill som jag bara älskar och det vet hon, just därför också lite godis fyndade jag i botten också, tackar man tackar!


har nu bäddat upp för natten, ska lägga mig framför tv nu och kika vad som går.. skulle egentligen sluta 8 imorgonbitti, men jag tackade ja till att jobba ända fram till 3.. blir massa mer pengar i pungen, just nu är jag bankrutten så det passar fint till den dagen kosingen kommer :) ska slå en signal nu och senare sova!


kent är lite som sill till frukost. sill är gott, men jag äter inte frukost.

Av carolina - 6 juli 2008 20:24

nå, grizzly park är ingenting att se, trodde den skulle vara rätt bra, verkade som så i början.. men, hade dom dragit ut lite mer på händelserna och mördandet så hade den nog varit mer skrämmande och bättre! rekomenderas ej!


vaknade vid halv 4 idag, känns inte så bra.. gick iväg till fred sen och spelade lite osv :) vi ska snart ut på vår kupp.. mer än så händer nog inte idag..


ska starta mitt lilla projekt på balkongen ikväll också i think, iallafall en början!


http://ckra.bilddagboken.se/ 

Av carolina - 5 juli 2008 22:55

idag valde jag och fredrik att vi skulle ha en kreativitetsdag, vi letade och letade efter något vi kunde slå ihop till något snyggt. lägga fint tak i hans bil stog på listan eller åka och hämta lite stuffs på ett ställe och slänga ihop till något smartigt, men det slutade med att vi bara var på en liten upptäcksfärd (stavning?), fick klättra på väggar och murar och gå igenom väääldigt trånga utrymmen med fladdermusar i, haha.. det var rätt så kul faktiskt och vi hittade lite saker vi egentligen skulle ha hämtat ikväll men valde att hellre göra det på dagen imorgon, så får det bli! kollat på tv och haft riktigt kul idag med fred :) lina hann vara med oss ett tag på kvällskvisten också, sen gick jag hem där jon väntade..


bad han ladda hem en film, grizzly park, vi får se om det är något värt att se så nämns det senare :) ska gosa in mig i någon skön filt nu och fortsätta bygget på mitt pussel.. och försöka lära den lilla busige att inte bita i fötterna! hoppas alla i sundsvall har en bra kväll på gf :)

Av carolina - 5 juli 2008 12:33

hade alla det fint på gf igår? -det tror jag då säkerligen!


själv tog jag mitt pack och gick ner till alla dom andra hos kadir igår. det var rättans trevligt där ute i värmen, men sen kom regnet och sa sitt. förflyttade oss då in och hade det rätt så nice där också. lyssnade musik och sjöng aningen mycket, jag och tommy dårade till disneymusik. jon och kadde lekte lite, men leken förvandlades rätt snabbt till allvar då han for in genom glasruta så jag ringde 112 men dom sa att vi ljög, dagens sjukhus kan dö ut. baddade med sprit tills vi såg en av hemtjänstens bilar och sprang som skållade gasell efter, sen blev det fint!



satt i lur med sophie 40 minuter igår ungefär, det var wonderbart att höra hennes röst. vi bestämde en träff i veckan då jag är ledig och ska åka till pappa för hon bor nämligen också hos sin far nu, och då är vi nätt och jämt grannar! har också en annan viktig person träffa, men den sa sluta igår? :/ häuähuäh.. nu ska jag göra något men jag vet inte vad..

men ha en bra dag och kväll!


haha jag sitter även och pratar med min gamle vän totte, då han skrev att vi skulle hitta på något framöver då jag är back on track i timrå, och vad kommer inte upp då vad vi ska göra..

Totte / säger:
rosa pankakor kanske


hahaha sånt misstag vi gjorde den gången då andreas, sebban och erika var upp till oss från sthlm, hahah ni fattar inte dumskallar! gummipankisar

Av carolina - 4 juli 2008 16:42

hittade igen en väldans gamal låt nyss, och det är så typiskt att jag ska sätta mig här och bli så ledsen.. för jag tänker på att jag hade väldens bästa klass, men jag får inte ta studenten med dom eftersom jag gick av skolan, jag ångrar att jag inte tog större ansvar än vad jag gjorde så jag fick 1½ år extra med er, det hade varit guld värt.. jag tänker på att alla hemma i sundsvall kanske glömmer mig nu när jag inte syns till, fast jag vet att dom riktiga vännerna finns där no matter what, men ändå liksom.. jag saknar allt vi gjort, och jag får se och höra allt roliga ni gör fast jag borde vara med.. jag säger inte att jag har det dåligt som jag har det nu, men jag märker nu hur mycket vänner betyder för mig, och att vara utan er är en ren jävla plåga! jag vet inte vad jag ska göra längre, för jag klarar mig inte utan er..

jag vill vara med er nu!


will we think about tomorrow like we think about now?
can we survive it out there? can we make it somehow?
i guess i thought that this would never end
and suddenly it's like we're women and men
will the past be a shadow that will follow us 'round?
will these memories fade when i leave this town?
i keep, i keep thinking that it's not goodbye
keep on thinking it's a time to fly.. 

Av carolina - 4 juli 2008 14:56

jag börjar med att säga grattis till tobias piltan som fick körkortet idag!!

jag är så glad för din skull vännen!


inte så mycket som hänt senaste dagarna, mest jobbat typ.. så jag har inget vidare kul att skriva om.. inatt ringde pappa och sa att han skickat en video på mejlen, och det var på någon artist från gatufesten, dock var det inget ljud så jag vet inte vilken artist det var, synd! men tack ändå pappa! jag hade velat vara där med honom, för festa med pappa det är grejer det! haha!


idag är en ledig dag och så resten av helgen också, men inte lär det hända något speciellt för det.. måndag väntar natt och nästa helg jobbar jag fullt ut, doh.. men det är ju massa pengar i varje fall! :)


vår 5 medlem i familjen utan namn är för busig, hon vill gärna förstöra mitt pussel byggande med allt hon orkar, jo.. men hon är så go.. dock är ninja lite avundsjuk så hon fräser åt lillstackaren! tiger har också varit lite dum men rätt som det är så är han där och tvättar henne :)


hejhopp!

Av carolina - 1 juli 2008 17:58

igår kom farfar och hämtade mig här hemma för jag skulle till sundsvall, han droppade av mig hos pappa där vi satt i solen ett tag och fikade. sen väntade jag samtal om att ses, men blev bara prat över telefon men det var lika skönt det. kollade tv ett tag sen bestämde vi oss för att gå och lägga oss, vi skulle ju faktiskt upp klockan 6. och som sagt klev jag upp då också, begav oss in till timrå där vi fick stå och vänta bra länge. fick syn på fritte och insåg att jag skulle göra halkbanan med honom, det var riktigt nice må jag säga!

två andra trevliga tjejer var också med i bilen. kom upp till härnösand och tänkte bara att "fyfan vad tråkigt detta kommer bli, jag vill hem" men, det var riktigt kul, bokstavligt! roligaste jag gjort på länge! och jag fick vara med en super grupp också! vi klantade oss allihopa varsin gång och kunde gott skratta åt varandra, tack för en bra dag!

for hem och var i timrå ett tag och träffade rickard, senare dwe som jag tog en pratstund med. hem till pappa och fika lite sen drog jag iväg igen, pappa skjutsade mig till bussen för jag var så faslans trött och ville bara hem och ta det lugnt. så hejdå älskade pappa sen hopp på buss. dagens träff for åt skogen också, fick samtal när jag precis kommit hem, hah typiskt! har duschat och satt mig i soffan för att se på lite tv + bygga pussel, fått nå dille på det nu! så släng över till mig om ni har nått över! ^^

jon är och handlar i stan med tedi, jag ska fortsätta med mitt och sen hoppas jag på att få hämta kattbebisen som inte blivit av ännu? inatt ska jag sova gott! jobbar i och för sig imorgon, men inte för än 3, skön.


29

Ovido - Quiz & Flashcards