Alla inlägg under juni 2008

Av carolina - 23 juni 2008 12:17

jag är så trött på det eviga tjatet, så trött.


du ler mot mig, du ser på mig. det går en kall kår längs min ryggrad. jag vill bara gå fram till dig och krama dig, med en stor varm härlig kram. men jag kan inte och jag får inte. det skulle bli som ett tåg på fel räls. ett steg framåt och två steg bakåt. jag skulle hatas, hatas utav alla, ingen skulle mer se på mig. så låt blir att le mot mig och låt bli att se på mig. du är en förbjuden frukt för mig, och så ska det för alltid vara. 

Av carolina - 22 juni 2008 21:11

gick ut på en promenad förut, riktigt skönt. väl inne på affärn så fick jag en riktigt syn på hur dålig min egentliga syn är, riktigt dålig. jag skulle såklart köpa white men det blev blöt?! -vart är mina glasögon?


mitt upp i all irritation så satte jag på musik i telefonen och blev på bra humör av all ny musik jag fått av viktor, tack gubben! -så jag var inte så sur längre.. fortsatte vandra, några vrak åkte efter mig hela tiden i en sunkig bil jävel, försökte gå så jag skulle bli av med dom, men det slutade med att jag fick springa ner på en gata och ner mot vattnet, äntligen av med dom! en bit bort träffade jag på jon, emil, kadde, jimmy, pelle och sandra som varit och badat.. sen gick vi hem.. sitter nu här själv och ska duscha, som jag sagt länge nu utan ork, sen ska jag som sagt kolla på tv :)


är det inte konstigt hur man känner på sig att det är söndag, sista dagen på veckan. totalt orkeslös, och det enda man orkar är att ligga i soffan med en fet jävla godispåse i brist på annat. jag hatar söndagar, känner ni inte likadant?! ..och dessutom väntas jobb imorgon, dött..


en relation är en process som kräver näring hela tiden

Av carolina - 22 juni 2008 17:37

mysig kväll med sandra och pelle igår, såg shooter rätt bra film! vaknade vid kvart över tre idag, fast än jag skulle kliva upp tidigt.. börjar ju jobba imorgon och ska upp klockan halv 6, så jag borde gå och lägga mig tidigt idag!


just nu ska jag ut och gå ett tag, köpa snus och gå runt byn två varv! jon gick iväg och badade tydligen. sötnosar överallt gör mig galen!


hejdå 

Av carolina - 21 juni 2008 16:41

kvällen började utmärkt igår, åkte till mellanfjärden där det var fest vid en mysig hamn. träffade sandra där så jag blev glad att jag hade en brutta att vara med, och speciellt henne! hade riktigt kul till en början, träffade lite folk från sundsvall också och det var super! :) men kvällen spårade ur, går inte in på detaljer men det hände aningen hemska grejer. har inte så mycket mer att säga om kvällen faktiskt.


somnade vid 8 imorse och klv upp rätt tidigt och gick bort till fredrik, sen hämta lina och senare upp till anki och ola för lite kaffe och trevligheter! nu har jag precis kommit hem till en stökig lägenhet som jag snabbt ska städa upp och ikväll ska jag bara rå om mig själv! kanske hyra film och feta godis, om jag hinner på affärn så..

Av carolina - 19 juni 2008 21:05

ekan dragsteeeeer säger:
jag har blivit mycket mer vuxen av mig
ekan dragsteeeeer säger:
beror på vem jag pratar med
ekan dragsteeeeer säger:
liksom dig
ekan dragsteeeeer säger:
då är jag som en traktor kåt 5 åring
carolina. ckra.bloggagratis/bilddagboken.se säger:
hahahaha varför då?
ekan dragsteeeeer säger:
för att du är så rolig
ekan dragsteeeeer säger:
och jag vill bara ha massa kul med dig
ekan dragsteeeeer säger:
misstolka inte


jag gillar min vän erik så mycket :)

det låter som det låter, men jag tyckte det var rätt sweet sagt!


för övrigt så har jag och jon handlat lite tidigare idag, sen kilade han iväg till emil, kom hem när jag satt mitt upp i allt donande, masserade honom lite sen slumrade vi till någon timme.. har precis vaknat och tommy kommit hit.. ska överlåta datorn till jon nu och själv gå och fortsätta det jag avslutade lite hastigt förut..

Av carolina - 19 juni 2008 14:48

förutom att ha spenderat my sorry ass på datorstolen har jag varit duktig att gått ända ner till tvättstugan och bokat tid tills imorgon, kom på att vi har ett helt lass med smutstvätt,och därför inga vettiga kläder att ha under midsommarfirandet.. såklart var dom tidigaste tiderna upptagen, men jag fick en mellan 11-15, great!


min kärlek klev upp rätt tidigt och for med sin så söta mamma in till hudik för lite shopping.. jag själv har bett honom att följa mig ner på byn när han är hemkommen, för jag ska köpa mig hårfärg och lite annat, jag ser ju gräslig ut! by the way, tack älskade far för pengarna! nu får jag mig en bra dag imorgon! 

idag finns inget på schemat..


inatt när jon kom hem så fyllde han badkaret och tände ljus, det var verkligen mysigt och med hans armar runt min kropp, finns inget bättre! han gjorde ordning en kopp the åt mig och vi slog oss ner framför tven med morgonrockarna på.. ungefär så slutade kvällen.. :)


pratat med pontus idag, länge sen men skönt var det!

gamal vänskap rostar aldrig! 

Av carolina - 18 juni 2008 23:29

jag vill ha en cykel eller en veteranmoppe!


vaknade vid 11-12 imorse, vi låg kvar och gosades ganska mycket sådär på morgonkvisten, och jag njöt! började plötsligt åska, och som dom flesta vet så är jag livrädd för bullret och smällarna, så jag kröp gärna ner under täcket medans min kära karl var tokig och hellst sprang runt i hopp om att det till och med skulle blixtra.. det höll i sig rätt länge och jag höll på att bli galen, och till den situationen passar jag på att tjyva linas mening när jag säger att jag höll på slita flintar..


dagen var seg, emil har varit här mest hela dagen och suttit och gluttat dator med jon, jag själv gick på en mycket skön promenad runt byn med musik på högsta volym och därmed en rask takt :) tillbaka och vi gick ut och spelade lite kubb och fotboll.. in och laga gottans mat som satt mer än fint i kistan efter lång hunger! jon sprang iväg till teddy och jag strosade omkring här hemma i väntan på syster, johan och ronja..


dom kom hit med en glatt humör och jag blev överlycklig att se dom! fikade och pratade på, helt underbart! när det var dags för att kila vidare så blev det pusskalas och jon fick en rejält stor och blöt kyss av ronja och av oss hördes mest "naaah, åååh" men faktiskt så, mer sötare får man leta efter!


jon åkte iväg med grabbsen och jag traskade ut till fredrik som låg under bilen och skruvade, jag fanns där som en hjälpande hand bara :) ..och vi pratade lite eller nå, jag gjorde, vilket resulterade i en stor lättnad för mitt hjärta och den tunga ryggsäcken jag burit på.. på bra humör så åkte jag med honom upp till lina och väl där så fick jag reda på resultatet av fotbollen (jag iddes inte kolla hela matchen själv för jag blev så förbannad) jo.. 2-0 och sverige därmed ute ur spel.. och mer än ledsen blev jag över den sitsen..


nå, nu såg jag grabbarna lunka på parkeringen och dom har kilat till teddy för att umgås.. jag ska dona på lite med grejer över internet så får vi se vad som händer när kärleksbubblan kommer hem :) fick ett mysigt sms av honom om att han ville bada med tända ljus och att han var en gosponke idag, försöker hålla mig i vaket tillstånd!


carolina unt jon

A MATCH MADE IN HEAVEN


Av carolina - 17 juni 2008 22:23

jag känner en stor lättnad. jag har pratat i lur med den vackraste damen i livet. jag har saknat det. jag känner mig nu inte lika tung, men ledsen att jag inte kan vara där och krama henne, känna doften av hennes hår och höra hjärtat slå för vår gamla vänskap som vi nu ska bygga upp igen.

det var bara det jag ville lägga in, fruktansvärt värt!

Ovido - Quiz & Flashcards