Alla inlägg under juni 2008

Av carolina - 17 juni 2008 15:16

jag är så jäkla dum dum dum, och inte nog med det! ..jag är riktigt klumpig också! riktig olycksfågel är vad jag är! jag ställde inatt till så att jons kamera åkte i betonggolvet och gick sönder.. trodde det var lugnt till en början och att jag inte lyckats häva sönder något, men så.. när jag skulle stänga av den så ville inte nån grej åka in igen, och den var helt sne såg jag sen.. fan, vilket stort fel jag är! förlåtförlåtförlåt min älskade, men jag lovade dig iallafall en ny likadan och det står högst på listan just nu!


nå, innan händelsen så hade vi jätte mysigt, kollade på andra avenyn i all nervositet för det är så spännande, vi kom in på halva sista avsnittet sen så hände detta jag nyss berättat.. men ser resten idag :)


för övrigt så var jag ute mestadels igår, lånade en bok som jag tidigare började läsa också men tiden gick ut så jag gav det ett nytt försök, alltså ego gir, carolina gynnin.. satt flera timmar och läste kändes det som, men kom iallafall halvvägs och den är så jäklarns bra! 


var på möte på arbetsförmedlingen igår också, och redan idag har jag fått hem 4 matchar på jobb, ska söka två av dom.. 1 är på sörgården här nere, då i kök.. det andra är på texas i hudiksvall som servitris, det passar ju utmärkt så dit ska jag ringa senare eller imorgon! :)


idag ska vi städa vår lortiga lägenhet, så fort jon har kommit tillbaka, han hämtar en bas han köpt, -jo.. grannarna kommer klaga!


jag älskar dig min fina kärlek! 

Av carolina - 15 juni 2008 17:08

jag har blivit en rätt trist bloggare, det kan jag lugnt säga er.. min fantasi

har helt blåst bort med den kalla vinden, och mer med den försvann.. crap!


jag fortsätter som vanligt.. igår satt jag, jon, pelle, alex och jimmy här hemma och drack öl, spelade poker osv.. men jag kan där också säga att jag tappat lusten helt för att dricka, jag vet inte vad.. förut älskade jag öl så mycket att jag drack mig redlöst full och visste inte alls när det var stopp för det var ju så gott! men nu kan jag dricka en öl sen är det nog.. ska jag komma in i en sån där period igen då jag inte dricker, jo jag tror det..



jag är så jävla fel..






idag har vi tänkt på städning och möblering men vi fick besök av teddy, pelle och alex.. sen drog dom iväg och jag sitter här och.. gör ingenting.. ska ta och hitta på något för mig själv.. btw, så har jag äntligen fått se på andra avenyn igen, nå iallafall två avsnitt 95 och 96, längre har vi inte kommit, men det blir aa-maraton ikväll säger jag!


jag går back.


ett misstag, en ny chans..

det är en läskigt pirrande, underbar, äckligt skrämmande och helt otroligt behaglig känsla.
jag har så otroligt starka känslor för dig..
och det är din kind jag hellst smeker för att visa ömhet - det är dig jag får översvallande känslovågor för.



föresten så hittade jag igen en bra spalt jag en gång tidigare skrivit in, men den är så väldans bra så jag låter er ta del av den än en gång..


en av tio kvinnor får orgasm
kvinnans orgasm har i alla tider utgjort ett politiskt problem. könsmaktsordningen går ju ut på att kvinnan defineras som en förlängning av mannen. där han är hård måste hon vara mjuk. där han är på jobbet måste hon vara hemma. där han är aktiv måste hon vara passiv. fram till 1700talet trodde vetenskapsmännen att kvinnokroppen var en manskropp fast vänd ut och in. samhället hade gärna velat definera kvinnans könsorgan som ett hål. alltså som konstruerat enbart för att fylla mannens behov av att just -fylla. probelmet är att vem som helst som gör en expedition till det exotiska mörkret mellan kvinnolåren kan konstatera att så är inte fallet. klitoris gör att kvinnan, som simone de beauvoir uttryckte det, har två separata system. vi kan få vaginalorgasm och vi kan få klitorisorgasm. vi är som en sån där bil som kan drivas på både el och bensin. och det är här som patriarkatet blir förvirrat. mannen funkar ju inte så här! den enda slutsats man kan dra är att det måste vara något fel på kvinnan. klitoris är antagligen världens mest hatade kroppsdel. den enda del av människokroppen som finns till enbart för njutning är bisarrt nog den mest förföljda. mellan 75 och 100 miljoner kvinnor i världen har utsatts för någon form av könsstympning.
sigmund freud skrev hundratals sidor för att lösa problemet med den kvinnliga orgasmen. hans teori gick ut på att kvinnor för att inte bli sjuka var tvungna att övervinna sin förmåga att få klitorisorgasmer. en vuxen kvinna skulle uteslutande ha vagionalorgasmer. stimulans av klitoris var samhällsfarligt det gjorde kvinnor allt för självständiga och därför olämpliga som mödrar. en mer handfast metod för att hantera problemet var så kallad "love surgery". i usa under 1970talet kunde man för 1500 dollar få klitoris förflyttad närmare vaginan. detta gjorde att den kunde stimuleras under vad patriarkatet har definerat som sex, det vill säga penetration. naturligtvis är det enklare att flytta på kvinnors könsorgan än att få män att andvända tungan. real men don't eat sushi..
i dagens sverige får bara 1 kvinna av 10 alltid orgasm vid sex jämfört med 75 procent av männen. vi lever alltså i ett samhälle med ett orgasmgap på 65 procent. en mariotet av sveriges kvinnor befinner sig i sexuellt utanförskap, för att tala moderatspråk. i stort kan detta förklaras med att det bara är cirka 25 procent av alla tjejer som kan få vaginalorgasm. penetration är en ganska dålig metod om man vill få marioteten att komma, och eftersom sex historiskt har definerats utifrån mannens fysik är det penetration som gäller. så uppkommer ett av patriarkatets mer bisarra påföljd: förspel. den aktivitet som 75 procent av alla kvinnor inte kan få orgasm av defineras officiellt som huvudrätt, och allt annat är sånt där frivilligt plockmat som man serverar på tandpetare och som är noggrant uträknat för att inte göra gästerna allt för mätta.
tänk om det var tvärtom. att vi kvinnor ägnar sig åt samlag i hela 5 minuter men sedan övergick till att rytmiskt trycka underliv mot mannens mun tills vi kom. slut på det roliga! var det skönt för dig med älskling? det skulle dessutom vara tabutbelagt för mannen att röra vid sig själv eller ens antyda att det faktiskt inte var möjligt för honom att komma av den pågående aktiviteten. minsta antydan om något åt det hållet hade skadat våra känsliga kvinnliga egon. vi hade tagit det som ett bevis på att våra klitoris var för små. och männen skulle vara så skräckslagna för att såra oss på detta minerade område att det helt frivillig valde att fejka. de skulle ligga kvar där i mörkret sexuellt frustrerade, lyssna på våra snarkningar och noja över om vi skulle ringa dom dagen därpå. nej, ett sådant samhälle vill vi inte ha. alla ska med!
det finns en särskild plats i helvetet för kvinnor som fejkar orgasmer. hur ska komma någonvart om hälften av alla tjejer skriker "NU, NU, NU är vi framme", innan han ens hunnit backa ut från garageuppfarten? kvinnans orgasm har gått från ett politiskt till ett personligt problem. så det är dags att ta personligt ansvar (ja.. nej.. högre upp.. där).

Av carolina - 13 juni 2008 16:43

igår fick jag skjuts av snälla lina och fredrik till gnarp, också för att jag skulle ha lätt att hitta första dagen, det gick galant! fick ha intro med en jätte härlig tjej och vi fick genast bra kontakt och kunde prata om allt, så det kändes skönt och jag var lugn inte ett dugg nervös eller så! hela kvällen gick bra och super nöjd med dagen så gick jag därifrån, också med ett leende på läpparna och jag kände mig stolt att jag kunnat så mycket och verkligen steg fram och kunde vara mig själv på en gång och visa vad jag gick för :) fick skjuts hem av hon jag jobbade med.. kramade henne hejdå och såg jon och co skata vid dagis så jag traskade dit.. bärsa gjorde dom och senare vandrade vi in i skogen för att kika på någon fest, fast än jag borde ha gått och lagt mig på en gång när jag kom hem, då vid 10.. men men var vaken rätt sent och hade evighets diskussioner med jon.. haha!



hade ställt klockan på 5 imorse för jag tänkte gå ut och springa innan jag skulle iväg men tyckte jag förtjänade lite extra sömn så jag klev istället upp 10 i 6 vilket var lagom tid nätt och jämt, dock fick jag springa lite för att hinna med att gå på banken.. trött som ett och annat träsktroll så stövlade jag in i lägenheten, dom hade precis vaknat som tur var! var där en timme tidigare, alltså 7 så jag fick gå lite tidigare idag också för att hinna med bussen hem, tack snälla! :) det gick super idag, tog även en kort promenad på förmiddagen vilket satt utmärkt eftersom jag var så sömnig! fick dricka mycket kaffe för att hålla mig vaken.. jag är nöjd med dagen ändå :) nu väntar jag bara på schema inför sommaren sen är det bara att dra ut och jobba..



kom hem och nästan ramlade in för dörren, typ.. fikade lite eftersom jag inte ätit något på hela dagen, sen har jag bara vilat lite.. vi kollade lite på tila tequila a shot at love, som jag tycker är ett super program, och inte minst så är hon dödligt snygg! nå, är ledsen för jag inte kunde vara med på linas student men fick se lite bilder och videos som jon tagit, och hon var då stupfull och ligger nu hemma och sover stackarn! ..men är det student så är det! :) ska dit senare.. men först, en vila för mig själv! god förmiddag!

nightinight..

Av carolina - 11 juni 2008 23:18

idag åkte jag med kadde in till stan och handlade sipper och strumpor åt jonken, också två tröjor och två skarfar åt mig själv :) det tyckte jag att jag förtjänade, fast än det kostade mig en förmögenhet, nå nästan iallafall.. man får ju handla smart! missade bussen jag skulle med för att jag fick stå i kö så faslans länge.. så jag gick och fikade lite på skutan med kadde och två trevliga damer till sällskap :) åkte hem och jag och kadde lagade middag, strips och burgare, gottans! sen gick han iväg och var med alex :) gick och var hos lina ett tag men fick sen springa och raka skallen på olle, jag är hans nya frisör då..


sen kom jon hem och fick sin överraskning :) delat på sipperna och strumporna och placerade ut dom lite överallt i lägenheten och gjorde små ledtrådar på lappar, + att jag sa förlåt på olika sätt med texten, det tyckte jag var fiffigt! :) glad blev han iallafall, fast han hade aldrig klarat av det utan min hjälp, jag var smartare än honom den här gången, haha! + att jag la mig inatt innan läggdags och skrev honom en fin lapp som han skulle få läsa när han gick iväg till bussen på morgonen, hoppas det var uppskattat :)


lagade lite mat åt min kärlek eftersom han varit i skolan hela dagen och kvällen.. nu ska vi slå igång en film och mysa tillsammans :) imorgon jobbar jag första dagen eller nå, nästan iallafall det är bara intro men jag får ju cashen för det hihi, wish me luck! :)


jag älskar dig min käraste! :)

Av carolina - 10 juni 2008 23:37

jag och lina åkte och handlade lite förut, skulle köpa kabel åt jon men jag kunde inte så mycket så vi ska försöka hinna gå ner imorgon och köpa tillsammans :) åkte hem och då hade gubben kommit hem också, lägligt :) sen startade jag tvättandet, väldans mycket tvätt alltså, haha! men jag hann med allt iallafall som tur var! sen ramlade kadde, alex och pelle in hit och dom har skatat lite osv.. jag hjälpte lina med omplanteringen av hennes bäbisar, och dom har då allt växt medans jag näst intill lyckats dödat alla mina.. men jag ska leka frankenstein och väcka de döda till liv igen.. ska ta mig an den uppgiften imorgon, efter jag varit i stan och handlat nya kalsonger och strumpor åt jon som jag missade igår hehe!


kollade på fotbollen förut med fyra ointresserade pojkar, nåja jag fick ju se målen iallafall, det andra var ju aningen fjantigt det må jag säga, men jag klagar ju verkligen inte eftersom det var till sverige! :)


har suttit lite vid datorn nu och pratat ut lite med gamla vänner, stöttat och hjälpt dom så gott jag kan och det var uppskattat! :) och nu ramlade pojkvännen min in genom dörren så jag ska slå mig ner i soffan och gosas lite med honom innan läggdags :)

Av carolina - 10 juni 2008 14:30

idag har jag fått mig jobb :) personlig assistent i gnarp, ska på intro på torsdag och fredag, blir kanon fint det! :) längtar så! gick till lina förut för att berätta nyheten och hon blev överlycklig för mig skull den sötan! det började blixtra och åska förut, och jag som är livrädd började skaka och gömma mig.. fortfarande helt skakis trots att det försvann för mer än en halvtimme sen..vi var ute och sprang lite i regnet också, haha mysigt faktiskt men blev genomblöt..


nå, ska åka ner med lite papper på bemmaningen nu och sen åka och köpa en kabel till min älskling och jag hoppas han blir glad vilket jag tror eftersom han vill ha en sån :) nå, ska springa tillbaka till lina och fredrik nu..


jag älskar jon! 

Av carolina - 9 juni 2008 18:11

idag vaknade jag av att kadde knackade som en dåre på dörren så fick slita åt mig närmaste täcke och öppna, hej! drog på mig nå kläder sen gick vi ner på biblioteket och satt där ett tag, sen upp och låna busskort för vi skulle ta oss in till hudik för shoppning av sipper till jon.. väl på busshållsplatsen stötte vi på tommy som skulle på jobbet, medans vi väntade så dundrade bussen in i väggen haha, smidigt! gick på dollar först för jag skulle köpa en kattborste, men fick även med mig ett durkslag och spisplatts skydd set om 4 i svart vit med blommor på, jätte fint :) sen gick vi omkring, hade verkligen kul idag på stan.. köpte även ett par nya bikinitrosor riktigt snygga hotpants men lär mest användas för mys typ eftersom dom är dödligt skön! satt på möljen ett tag också, glassigt skönt! vi träffade också på en gemensam kompis till mig och kadde fast båda var ovetande om det, hehe det var ju super kul iallafall :) världen är liten ibland!


senare mötte vi upp jon och pelle, även erik, hans bror och nina var där.. satt ett tag i solen, sen hoppade vi på bussen hem :) jon följde med pelle hem till emil eftersom dom skulle städa snyggt åt honom tills han kommer hem från norge igen och jag har pysslat lite nu och väntar på att han ska komma hem så jag kan laga mat :)


ikväll har vi bestämt att vi bara ska mysa han och jag, med film och läskeblask.. jag älskar dig otroligt gubben!


det närmar sig för studenterna nu, så glad för allas skull och jag ska försöka hinna med och gästa så många som möjligt :)

Av carolina - 8 juni 2008 14:37

natten vi sov hos mamma var jobbig, texas trampade över mig hela tiden och slängde en gång en skål på jon haha.. men det gick rätt bra ändå, klev upp tidigt och fikade sen umgicks ett tag och senare åkte vi iväg.. till karin och olle, men bara karin var hemma men det var kul för det! dödligt snygg lägenhet dom hade, och utsikten lika.. hur fint som hellst! så vi satt ute på deras stora balkong ett tag med fina utsikten och kikade i stor kikare osv..

 

sen åkte vi ut till syrrans pappa och hoppade studsmatta och hade det underbart mysigt :) fick jätte gott käk och efterrätten blev rabarberpaj, satt helt finfint i kistan det! umgicks ett tag sen drog vi vidare hem :) och eftersom jon fick tiger av sara och johan så hade jag viljat stanna och se hur ninja och tiger funkade ihop men vi var tvungen att dra iväg på en gång..

 

ut i skogen än en gång till två kompisar :) åkte iväg med alex och pelle på släpet till en sjö och gick till stranden, satt bara där ett tag för det kom så mycket myggor och otrevligheter så vi åkte hem till dom igen.. satt och tog det lugnt bara och lyssnade musik, spelade poker och lite annat.. sen åkte vi iväg hemåt men innan det så stannade vi till så tedi fick doppa sig :)

 

vi hade bestämt att vi skulle sova lite längre idag men klev ändå upp vid 11-12 för sötingen brevid mig var lite för vaken :) vi satte igång med städning och har typ kommit halvvägs enligt mig men är klar enlig jon, haha.. han gick iväg till emil ett tag och sen gick jag ner på ica för att möta upp jon och handla lite mat :) nu ska jag städa lite mer sen ta hand om kissarna lite..

 

har haft en helt underbar helg iallafall :) om två veckor kommer sara och johan förbi här igen en snabbis innan dom ska till fjälls, men bara en kortis är värd så mycket! vi ska försöka ta oss ner till dom något nu i sommar också och hitta på en massa roliga saker :)


jag älskar din min fina kille, du är så bra!  

Ovido - Quiz & Flashcards