Alla inlägg under juni 2008

Av carolina - 6 juni 2008 23:22

mysig resa hit med min kärlek, fick hämt i stan sen åkte vi hem till mor.. gick bort på pizzan och beställde, sen vidare bort mot en mysig strand vid havet där vi proppade i oss födan, knäppte massa kort och bara myste och hade kul :) vandrade hem, jag och jon spelade kubb och hade kul sen in och se på tv och gosas :) lina ringde och sa att hon saknade mig, även sonja och frida var i bakgrunden och höll med, sötproppar saknar er också väldans mycket! ska hälsa på dom i nästa vecka på skolan :) ska hoppa i säng nu och kolla lite tv..


helt underbart att träffa syster och ronja igen! hon har växt så mycket :')

Av carolina - 6 juni 2008 09:37

igår åkte vi in på hudik för att gå på jons kompis ninas fest, det var trevligt där tyckte jag :) lättsamma tjejer och härligt folk.. spelade crocket eller vad det heter, feting kul fast jon fuskade rätt galet.. var inne ett tag sen ville jon åka hem, så vi började gå.. fick några blommor av sötnosen, fast med hela roten också haha! nå, buss sen bestämde vi oss för att bada.. och det fick bli i ån, jag blev i puttad.. men han var duktig som hoppade i rätt snabbt han också :) riktigt skönt i vattnet iallafall! sen gick vi naken genom byn och hem, folk kunde inte släppa blicken haha! vi tog ett varmt bad när vi kom hem och myste lite, sen gick vi i säng :)


idag ska vi förmodligen åka till sundsvall och träffa syster, johan och ronja.. plus dana som vi ska till, för vi ska åka båt och vattenskoter! :)

ha en bra dag folk! 


jag älskar dig jon! 

Av carolina - 5 juni 2008 15:10

igår kom keke och hämtade upp mig på hojen, döds skönt att åka i det fina vädret! mamma och keke grillade lite och jag satt med och drack öl och myste i solen.. letade skjuts, och min kära gamla vän hellman ställde så fint upp och äntligen fick man träffa honom också vilket var väldans länge sen :) for förbi hos victor och hämtade igen mitt armband och pratade lite osv.. sen åkte jag in till filip.. satt på altanen ett tag, han duschade efter ett tag och sen grillade vi :) väldans god mat av en bra kock! låg ute länge och lyssnade på musik och hade våra diskussioner, det var jätte mysigt :) drack lite bira osv.. sen startade vi film och jag fick massage för min onda rygg :/ senare bestämde vi oss för att sova.. kunde inte ringa till älskling för jag hade inget batteri, kändes inget kul.. :/ men snart får jag träffa honom iallafall :)


pappa skjutsade hem mig idag sen var vi på möte, och nu ska vi bannemig fixa allt det där :) åkte upp till mig och gav meja lite mat sen åkte dom hem.. och själv drog jag iväg med lina, fredrik, markus och ida till en badstrand, olle kom senare också :) det var jätte varmt och skönt i vattnet, helt otroligt! badade på som sjutton, spelade kubb och hade det skönt bara :) nu ska jag städa lite för min kära sambo har då allt lämnat spår efter sin ensamma kväll igår stackarn.. hoppa i duschen så jag är fräsh då han kommer hem :) saknar han jätte mycket! 

Av carolina - 4 juni 2008 11:40

insikt
när man är den enda på busshållplatsen som inte ser ut som en fjärde generationens inavelsavkomma -då vet man att man måste ta sig därifrån.



fulla pusskrav imorgon! vi, jag och hjärtekillen min kom på en fin idé inatt, den löd som så att plussa ihop en strand, en filt, en brasa, lite gottgott och två nykära individer så kan det ju inte bli mer perfekt!

jag saknar dig redan hjärtat!

Av carolina - 4 juni 2008 10:07

igår när jon kom hem så blev jag iväg skickad på en liten promenad ner på ajvas.. pratade med filip påvägen dit och sen var jag tvungen att lägga på för att jag träffade pelle och sandra och skulle prata med dom om kvällen.. och mitt upp i allt ringer en lite sådär främmande röst som jag inte kunde placera.. men när hon väl vrålade ut sitt namn blev jag överlycklig att jag bokstavligt gjorde ett glädjehopp, det var erika min älskade vän från åker! inte pratat sen förra sommaren på telefon, den sommaren hon spenderade här hos mig var helt underbar och nu ska hon komma och hälsa på mig igen! allt går så bra för henne att jag blir riktigt avundsjuk! vi pratade väldigt länge i telefon och det var verkligen skönt! vi ska höras framöver igen.. närmare då hon ska komma hit! :)


vi åt lite mat och pratade jag och jon.. sen kom sandra och pelle hit, gick ut och spelade lite fotboll men gick sen in igen då några av pojkarna skulle iväg med bil en snabbis som tog mer än ett tag och mer än en timme.. nå.. vi såg lite tv sen sprang jag upp till ida och markus för att låna hjälm och kubb :) gick ut och spelade, jag och sandra var sämst gentemot jon.. ok, jag erkänner då gubben! sen gick vi skilda vägar då pelle kom tillbaka för då var klockan mycket..


hade mysigt inatt med gubben, pratade lite osv och allt blev verkligen jätte bra och det kommer att hålla i sig! :) han sa hejdå till mig imorse, lite panikslagen och sådär hehe.. nu ska jag klä på mig och vandra ner på arbetsförmedligen, faktiskt så ska jag göra det idag! sen hem och städa lite ifall han ska ha folk här ikväll eller så, och för att jag hoppas på att det förblir snyggt när jag kommer hem igen hehe! packa osv.. sen drar jag iväg på motorcykel med keke :) fick besked om fikat igår, och det blir av.. det kommer bli skönt att träffas och prata! 

Av carolina - 3 juni 2008 16:24

igår hände inte så värst mycket.. eller jag kommer iallafall inte ihåg vad? :o

idag klev jag upp då jon stressade iväg till bussen, klädde på mig trots att sängen ropade, men jag var tvungen att gå iväg till lina med målarfärg.. sen gick vi ut i solen ett tag, men jag blev så rastlös och jag bara hörde hur det visslade i huvudet på mig om att detta var en dag att lägga full spot på två individers kreativa hjärnor, och trassla ut det i våra händer för att sätta ihop något snyggt.. men, inget blev av med det för lina var så seg.. istället gick jag, markus, lina och ida ner på ajvas och köpte glass och lökade i solen ett tag, senare skildes vi åt för att senare obestämt mötas igen nere vid en brygga vid ån.. väldans mycket fisk så dom sprang och köpte metspön och en fisk fick vi med en ful mask på kroken..


jag och lina har lite planer för ikväll, ska ut med bilen och fixa lite saker och det kommer bli lyckat som bumlingen! nu ska jag städa undan lite för att carina ska komma hit och jon kommer snart hem också :)


imorgon ska jag åka motorcykel med keke hem till sundsvall, först hem till mamma och plocka ihop lite saker.. sen har jag bett om att få fika med en viss person, vi får se hur det blir.. och senare ska jag till filip och spendera min kväll hos och med honom :)

 

jag älskar dig jon! 

Av carolina - 2 juni 2008 09:17

lördagen var mer än bra! vi gjorde oss klar och traskade ner till kadir, la på köttet på grillen och väntade i solen, riktigt mysigt och trevligt var det :) efter den görgoda maten så kom det mer folk, och ju fler desto trevligare blev det.. sandra kom dit och jag blev jätte glad! :) lite diskussioner fram och tillbaka bland folk, för oss slutade det verkligen jätte bra och han frågade mig en sak och jag blev överlycklig, mer om det kommer såsmåningom ;):D


vi åkte hem och hämtade mer öl, lina, fredrik, markus, ida och co satt utanför oss i gräset och drack så vi gästade dom ett tag sen fick vi åka mustang med fredrik ett bra tag, kul som sjutton att crouisa runt och kolla på bilar! släpptes av då jag fick ett samtal, gick och mötte emelie den söta pinglan, strosade omkring med henne ett tag och pratade på om allt, har saknat henne så mycket!


gick sen upp till kadde igen, men då undrade alla vart jon var, ja det frågade jag mig själv också... då fick det bli till att leta honom överallt, avstängd telefon och hej.. träffade emelie igen och hon fixade så jag kunde få åka runt i en finbil och leta honom.. satt i skuffen och kikade, fredrik låg bakom och sen kom lina och skrek en massa och var på bra humör hehe! :) efter ett litet tag så ringde jon och jag sprang till honom men blev inte så glad över vad jag såg men vi gick hem och pratade lite sen somnade vi gott..

 

söndagen var nog aningen jobbig för jon som var jätte bakis, men jag klev upp och städade lite osv.. han mådde dåligt hela dagen typ, men gick ändå iväg till emil och umgicks, sen ringde han om att vi skulle ner på pizzan, så visst.. :) jag tog mig en sallad eftersom det var överhett ute och var då inte sugen på att äta en varm pizza inte! gick hem men tog ett tag för jag var helt slut och uttorkad.. vilade ett tag sen ringde det på hemtelefonen om att vi om bara 1 minut skulle få besök, så fort på med kläder och få upp jon.. sen kom mats, katrin, christian och farmor :) +bamse och bowie.. gjorde kaffe och dom hade med sig bullar och en jätte god tårta som jon tyckte om väldans hehe! hade trevligt! jag kan inte sluta tänka på christians längd alltså, han är 14 bast och 1.94 inte fasen har han växt klart inte.. och han strävar efter att nå om sin bror som är 2.08 haha! fyfan, det var svårt att krama honom kan jag säga! 


sen traskade vi iväg ner till ajvas och handlade lite gott och sen hem för mys framför teven :) åt chokladpudding, chips och dricka :) sen var det dags för sängen.. klev upp nu när jon åkte iväg till skolan, ska ner på banken snart och betala hyran, sen in på arbetsförmedlingen :) få se om jag får med mig nå sällskap! 


jag älskar dig jon rahman! 

Ovido - Quiz & Flashcards