Alla inlägg under april 2008

Av carolina - 11 april 2008 23:50

maja och maria var här förut och hämtade lite ljus osv.. sen satte jag mig vid datorn ett slag i väntan på jon.. då skrev sandra att hon och lina ville komma förbi, självklart! så dom kom in på en liten snutt, och sandra som fått körkort och allt sötnos :) sen hoppade vi in i bilen och dunkade musik i sandras vrål baslåda, jojo.. små fjutte högtalare som man sprängde dom på volym 5, haha! plockade upp jon, åkte på macken så han fick köpa tandborste.. sen hem och käkade med mamma och keke :) myst lite med ninja, och hon älskar jonen :) iih.. nu står min nakna karl i duschen och jag sitter här och väntar på honom, vi lär ska se lite på andra avenyn or sum' :) överlycklig att han är här!


godnatt, hoppas ni har det lika underbart som jag ikväll! ..och att ni delar natten med någon speciell :) 

Av carolina - 11 april 2008 19:05

dana ringde och väckte mig 8 imorse och skrek åt mig att kliva upp, då jag egentligen skulle kunnat få sova en halvtimme till.. surt! men nu skrattar jag bara åt det, höh! hoppsade på bussen och där satt ingen mindre än solstrålen cece :) hon skippade motorvägsbussen och åkte vanliga med mig, kacklade på en aning mycket sen ut ur bussen och hon kunde knappt gå för hon hade träningsvärk, haha! så jag kollade efter henne då vi skildes åt och så jag skrattade! stämplade in, mötte upp emma och körde igång, idag hade vi restaurangen för oss själv.. det var väldans skönt! och som jag sagt förut att, om jag börjar torka en bänk så fortsätter jag över hela placet.. och det inträffade idag! städmani något.. så sprang mellan servering och städning, haah! i slutet fick jag så sjuttsans ont i äggstockarna så jag kunde inte stå raklång, och jag hade disken.. sprang som en och annan onaturligt kutryggad kärring.. kökspersonalen stog och kikade mellan hyllorna på mig och när jag såg det så började dom skratta och jag likaså, men det gjorde så ont.. tänkte åka in på sjukhuset, ringde till pappa och han fick hämta mig.. men tänkte att jag ändå skulle avvakta med att åka in, och mycket riktigt så har det gått över nu :)


åkte till timrå och skulle hämta ut paketet som kommit från partylite, hur mycket gosaker som hellst i! pappa köpte thaimat sen åkte vi bort på papperskungen men dom hade inte det jag sökte så vi for hemåt.. städade undan det sista direkt när jag kom hem sen kom det lite folk förbi här, in, ut, in, ut, in, ut, in, ut.. sen gick jag igenom allt som kommit, otroligt fina och härligt doftande saker! jonen missade 5 bussen men ska ta den som går 8, saknar han så mycket! vi lär bara ska mysa ikväll, bada och sen krypa ner och se på andra aveny, vi har ju 6 stycken att titta på iih, ska bli så spännande! nu ska jag gå och skriva upp lite recept i min fina oanvända receptbok sen göra några anteckningar :)


jag älskar dig! 

Av carolina - 10 april 2008 15:16

update;

har nu städat rummet två dagar i rad, men finns ändå saker att plocka undan och slänga osv.. rensade garderoben idag också, massa som jag tog modet till att hiva iväg i soptunnan, trots att det fanns saker som var väldigt svårt att släppa taget om.. men jag tänkte smart, som.... vad har jag för användning av det här egentligen? fick ihop några påsar, men det är fortfarande lika mycket kvar känns det som.. fast det värsta är borta, det som gav mig bad feelings, saker som påminner mig om vissa saker.. så ja, jag är rätt nöjd med min städning ändå :) efter min snygga insats så la mig framför teven och kollade på premiären av dirty sexy money, riktigt bra! höll på att somna, eller jag somnade nog.. sen ringde dana och ville bjuda mig på mat, så han hämtade mig vid halv 10, åkte och födade burgare sen var vi ute och körde lite.. skjutsade hem mig och nu ligger jag här och längtar så mycket tills imorgon då min stjärna kommer hit :) 


______________________________ 

missade köringen idag för jag tyckte jag förtjänade lite mer sömn ;/ ..vilket jag ångrar nu eftersom jag ändå får stå och betala något helt i onödan.. tog 9 bussen in till stan, jobbet gick som på räls idag.. fick undan allt fort så fick sluta tidigare, härligt härligt :) på bussen hem träffade jag linda som jag inte sett eller hört något från på väldans länge så det var jätte kul! hade mycket att prata om, ska ta och bjuda över mig själv på kaffe hos henne och morgan någon dag :) saknar jonen mycket nu, men inte långt kvar nu tills vi ses igen :)


hejdå, bye, ciao, ha det bra
hoppas du träffar någon, tur det inte är jag
för du målade upp en bild, som inte var sann
lura mig ett tag, men sen så kom det fram
att du var inte alls vad jag vill ha
du var inget kap, du var hal och flat
lat och svag, självupptagen
svartsjuk i helt fel lägen
i sängen var du mest i vägen
det är bara en sak till jag vill säga och du
det är att jag aldrig mått så bra som nu

Av carolina - 9 april 2008 16:58

update 

for ju till pato förut som sagt, tröck igång en film.. en komedi om tre tonårspojkar som skulle göra porrfilm, heta scener och massa dumheter! pato kröp in i tröjan för han tyckte det var så pinsamt haha! sen drog vi igång en skräckis, den var feting bra.. förutom att vi inte fattade slutet av den, så kändes helt meningslöst! vi delade på ett täcke att gömma oss under då det blev allt för hemskt, och pato var nog mer rädd än jag haha! lutade sig mot mig liksom som en liten bäbis haha! sen låg vi och pratade ett bra tag, gamla minnen och massa strunt som hänt oss i tidiga livet hade riktigt kul! sen tjoade vi på som nå räkor som var ute efter att döda! bitmärken här, klös märken där.. haha.. han följde mig till busse, hemskt snällt! var så gone i skallen att jag missade min busshållsplats.. kom hem och sa godnatt till mamma och ringde till min kära pojk på en gång :) så nu sitter jag här, ska bädda ner mig och fortsätta prata med honom! gnait


________________________

jä, städat mitt rum, phiiiint.. fick ett samtal från min kära vän makke som jag saknat så, och han ville komma förbi ett slag.. ja hemskt gärna! så nu sitter vi här och samtalar lite om allt och ingenting.. han ska iväg och spela biljard med thomas sen och då ska jag tagga till pato my fränd :) aa.. hejdårå

Av carolina - 9 april 2008 10:05

inatt satt  jag uppe och pratade med f och c på msn, det var roligt det :) skrev några rader till jon sen puffade jag till kudden och slängde mig ner.. jon ringde imorse och väckte mig, skönt att höra hans röst :) sen fick jag samtal från jobbet, dom ville ha in mig idag men jag kan ju inte! riktigt less blir jag! ..men det visade sig av chefen att jag ändå skulle jobba på torsdag och fredag helt plötsligt? även om perra sa att det inte blev av för avbokningar, jaja.. men jag tackar verkligen inte nej! :) men jag som hade planerat att resa till bergsjö i två dagar, och det blir för jobbigt att åka 7-8 på morgonen också.. men jag vill hemskt gärna! fast jag har ju praktiskt taget lovat min kära far att jag ska komma och vara med dom också :) nu börjar min tvätt tid såg jag också, så tjivipp hej ett slag!


jon rahman, angel of mine 

Av carolina - 9 april 2008 01:56

påbörjade en städning och möblering av mitt trista rum, men avslutade ändå med att allt står i kaos, det får vänta till morgondagen säger jag.. idag pratades det om lägenhet, jo det blir kanske hudiksvall.. :) bara att sätta igång med letandet av både jobb och bostad då..


alltid haft en förkärlek till turkos, men aldrig älskat den så mycket som nu.. bara titta på dessa prylar, det är så att jag slår på bildskärmen i hopp om att komma åt dom.. och en dag, ska jag ut på jakt efter turkosa stuffs, och hellst med något brunt tillsammans, passar utmärkt!


Av carolina - 8 april 2008 20:01

klev upp halv 7 imorse, döds trött efter att ha typ somnat på tangentbordet inatt framför teorin.. nå, therese plockade upp mig vid 7.. släppte av mig inne i stan.. fick sitta och vänta 1 timme ungefär.. kändes helt meningslöst att sitta där framför datorn för jag kände mig så kass.. men.. så kom det upp på skärmen till sist, i sån fin grön text, GODKÄND! I MADE IT! på första försöket och det känns wonderbart! ..den första mannen som fick veta det var jon, och det var underbart för han trodde på mig hela tiden att jag skulle klara det :) andra var min papi.. sen ringde några och frågade också :) jag liksom hoppade gläjde hopp genom hela stan, tur att folk inte var ute.. haha, pappa plockade upp mig och vi åkte på birsta, in på nån gigantisk affär och kollade på massa duschar och allt.. dom ska bygga ut hemma där, skit fint kommer det bli!! sen fikade vi, hade lilla meja med oss också :) sen åkte vi och handlade en jätte stor svart matta åt mig :) sen hem till pappa, kollade igenom massa grejer som jag har kvar där.. kollade vad som skulle med i min flytt osv.. hämtade lukas, var ute och lekte med dom små glinen ett tag, in och slappa framför soffan och jag slumrade till ett slag.. sen föda, såååååå gott var det! och lukas sprang till garaget och hämtade glass, hihi.. berättade för honom att han snart ska få träffa jon, visade kort på han och lukas satt och kollade fundersamt på honom ett tag sen ba "vilken tuff" haha! sen sjuts hem av pappa, åkte och solade med mamma och här sitter jag nu och ska kolla efter lägenheter osv.. mamma ska strax hjälpa mig och göra slingor :)


update senare kanske..

Ovido - Quiz & Flashcards