Alla inlägg under april 2008

Av carolina - 19 april 2008 20:44

det var helt underbart igår.. jag, jon, alex, pelle, sandra och emil fick skjuts av erik blixten själv in till gnarp.. påvägen dit hann jag bli lite grinig för jag fick ingen ordning på saker och ting och allt flög runt i bilen och jag satt där med en full karl vid sidan om och ingen hjälp i och med det.. tog bussen till sundsvall, gick på pizzan när vi kom fram och sen gick vi omkring lite.. synd att emil var tvungen att åka hem pga smärtan :/ vi träffade adam sen gick vi upp på irish och drack öl, jon träffade gamal kompis från timrå vilket var kul! sen hann vi med en sväng på daltons också, och där en bira också :) smög lite under bardisken, thi.. vandrade äntligen bort på stadshuset, köpte dricka och satt ett tag sen gick vi alla och dansade och hade riktigt skoj! undrade när fan spelningen skulle vara för vi fick vänta så länge, men tillslut stegade dom upp på scen och det var grymt! basisten från kalle baah var där också, cuul tyckte jon då :) fick varma blickar från governor andy iallafall iih blev lite galna alla tjejer på främre raden ungefär haha! vi blev helt slut i kroppen efter ett tag så vi valde att ta några trötta steg ut ur stadshuset trots att det var så otroligt kul! vandrade till skjutsen för att åka hem till kära bergsjö igen :) påvägen dit träffade jag drugge ett slag också, vilket var jätte kul eftersom det var länge sen men dock blev det väldigt kort.. men men, efter en helt underbar kväll med vänner så slocknade vi fulla ungdomar på stört när vi ramlat i säng :)

 

idag har jag och jon varit något dåliga, bara tagit det lugnt och myst :) och mer blir det ikväll.. nu ska jag ut och joina soffan och dricka mycket vatten! hoppas ni hade det lika kul som oss igår!  

Av carolina - 18 april 2008 16:33

fick skjuts av min kära fader in till sundsvalls stad imorse, det tackar jag så gott för! i väntan så köpte jag tidining och idag var det mycket rolig läsning, som dom två ca 70 åriga tanterna som lurat hemlösa på 16.8 miljoner, och dödat dom.. ja, vart är världen påväg frågar jag då er.. ja, väl på bussen stötte jag på den runkande emoungen igen, haha men idag med sällskap ^o) fredrik plockade upp mig i gnarp och vi handlade lite på ica, köpte även såpbubblor som vi roade oss riktigt mycket med när vi väl kom hem, inga större detaljer mer än att lina blev helt galen i dom rökfyllda bubblorna hah! umgicks med lina ett tag och sen traskade jag upp lagomt till då jon och alex kom hem :) väl inne i lägenheten kunde jag gärna lagt mig ner och spelat död ett slag tills någon insåg att det var för det stökiga som jag koolat och då skulle ta kvasten i sina båda händer och gjorde orning, men istället slängde jag mig i soffan och beklagade mig över allt för emil, och han var idel öra men skrattade mest.. sen klampade dom stora karlarna innanför dörren och joinade soffliggandet.. gick ut och tog mig en nypa frisk luft och pratade i telefon med syster och fick höra på mycket galenskaper.. sen drog pojksen iväg med sina skate och jag har nu städat ordning lite, ska duscha nu innan det blir stress här hemma och alla killar ska stå framför spegeln, haha! ska härja buss till sundsvall senare och gå på stadshuset och se en av jons favoritärtistär..


testade nyss mina nya braxer också, hm lite för stora kanske men det blir soft till sommarens jäsande, sen var dom lortig redan inpackad så hm.. men en tvätt sen så :) jon glänste i sin snygga outfit idag iallafall, hur snygg som hellst! lickie 

hojsan oppsan! jag älskar dig! 

Av carolina - 18 april 2008 00:56

gick ner till lina och fredrik imorse och myste med kaffe och yatzy, sen fick jag skjuts av fred till hållplatsen, trist bussfärd men gick lugnt.. sprang in på skutan och köpte kaffe sen hopp på bussen, när det minskade folk på bussen så hoppade en emokid på, tror fan han satt längst bak och runkade alltså, lät hettsigt och rörelserna tydde på det, ville bara hoppa av men jag hoppade bara fram några säten och slog upp metro och löste sudoku.. väl i svall så skulle dana plocka upp mig, men i sin väntans tid fick jag samtal från syster, pratade massa skit länge sen slängde vi på och då fick jag nytt samtal från kära patricio som försökte lura mig lite men jag har ögon i nacken också.. stog och pratade lite och bestämde träff framöver :) hoppade in i danas buss och hämtade ut mitt paket med smultronland, dödligt gott luktar det!

 

fixade hemma sen ringde farfar och var lite frustrerad eftersom han inte hittade till mig, men kom iväg efter en stund iallafall.. plockade upp alla saker och ställde ordning riktigt snyggt, tyckte jag själv då iallafall! sen ramlade tanterna in och det blev tacopajs fetande för ett slag sen förflyttade vi våra rumpor in till vardagsrummet och jag började min allra första egna visning.. det gick bra bra! fick sålt för 2492:- varav 700:- åker direkt i min ficka och 700:- får farmor att handla vad hon vill ur katalogen för :) dom verkade nöjda och belåtna så jag packade ihop och fick skjuts hem igen.. skulle ha åkt bussen  till jon men blev lite sent, men åker tidigt imorgon istället, och då till lina först och fixa en massa, sen på kvällen ska jag med pojksen till sundsvall igen på stadshuset och se governor andy, blir nog fett!

 

när jag kom hem förut så tappade jag upp ett bad, skrubbade med alla olika sorters krämer och skrubb, påbörjade blekningen av tänderna igen, ansiktsmask, hopp upp och på med mjukgörande och luktagott, fixade naglarna, fötter och hår, tände ljus och donade på lite till :) sen ringde jag ett samtal till bergsjö och pratade på ett tag.. ska ta och sova nu hade jag tänkt iallafall, ska faktiskt upp halv 7 och slänga in en tvätt sen ta en promenad i väntan :) sov gott folk!

 

jag älskar dig! 

Av carolina - 17 april 2008 08:42

oj.. igår var det då jons födelsedag.. medans jag väntade på att han skulle komma hem så hann jag med att agera slav idag också, vara nere hos lina och fredrik ett bra tag ville mysa med hulda med hon var så snabb så jag hann inte med henne hehe, sen spelade vi yatzy som lina fastnat så mycket för men maria och ungarna kom och avbröt mitt i, då jag låg rätt bra till poängsmässigt.. hah! sen kom även jon förbi efter skolan och fick present :)

 

vi traskade hemöver och gjorde inte så värst mycket, jag var lite deprimerad igår och bidrog då inte heller till någon bra dag för jon inte.. jag bestämde mig för att ta en promenad och prata med pappa i luren, han förstår.. men, så hamnade jag hos lina och fredrik och då när pappa väl ringde så blev det inte så långt snack.. :/ fick lite potatissallad och fläskfilé av ungdomarna, sen kollade vi lite teve och skrev papper osv.. gick hem till det lugna boet igen, teve sen hopp i säng vid 23.40 men vi låg och deep talkade massa fram till 3 kanske.. det var väldans mysigt men inte så bra för jon med tanke på att han har en skola att sköta.. men upp kom vi vid 7 imorse iallafall, och ut på en promenad runt i bergsjö med tedi :) gått upp lite i vikt så måste ta mig några pass promenader jag också..


sitter här och ska vänta på någon buss, väl i sundsvall hoppas jag på att dana plockar upp mig eller så åker jag buss till timrå och hämtar ut mitt paket sen möta upp maria och få lite grejer, sen hem och sälja tvättmaskin, sen ut till söråker på något sätt.. fartfylld dag!

 

har också fått en massa tider då jag ska jobba, nästan hela maj blir det, också är det mycket helger så då kommer jag tjäna massa casheeen, ihh! 

Av carolina - 16 april 2008 12:35

förlåt för igår morse älskling, och idag för den delen.. :p


lina ringde och väckte mig igår morse och bad mig komma över på en kaffe innan dom skulle susa in till hudiksvall, men jag valde att packa väskan och snålåka med dom, vilket ändå var lättare :) fredrik fick ta bort gipset igår så nu har han maskarm, haha.. gick in på någon djuraffär och jag fattade tycke för marsvin igen, så lär köpa två små rackare inom kort förhoppningsvis :) lina och ida köpte massa fiskar och grejer.. blev jätte fint i bådas, med massa färgade och helt olika fiskar.. sen gick jag till bussen och det tog ju aningen lång tid att åka hem till sundsvall också.. utan nå vidare mycket batteri kunde jag inte lyssna på musik heller, trist.. kom tydligen en halvtimme försent (?) frågar mig hur när jag hört tiden 4.. nåja, det var ingen fara ändå så :) hade konferensmiddag för väldans massa folk, massa ungdomar också så emma vågade inte plocka av eller någonting, det betyder ju att jag, sara och moa fick mer arbete.. men det gick bra tillslut :) bara det att vi blev så fasligt irriterad för endel gäster satt kvar så länge!


nåja, i kvällens sluta skulle pappa  hämta mig med det krockade med barnläggningen så jag skulle ta bussen, sen ringde jon och då blev det fixat så att jag åkte tillbaka hit, på mammas pengar.. evul :) pojkarna kom och hämtade mig sen for vi till tedi, tedi började göra deads på pelle.. jon fick en present, jag drack the och bara tog det lugnt.. skulle in och låna trådar av lina och fredrik men lina var på jobbet så jag fastnade ett tag hos fredrik och pratade massa strunt :) btw, igår hade hulda rymt ut ur ett litet hål haha, förmodligen lekt rövare i vardagsrummet hela natten, men jag hittade henne rätt snabbt, låg och värmde sig vid elementet :) aja, sen gick vi ut och dom fick åka lite skate, sen hem och duscha sen hopp i säng.. :)

 

stort grattis till min älskade pojkvän som fyller 19 idag! ih!

hurray, hurray, hurray, HURRAY 

Av carolina - 14 april 2008 23:56

dom tillagade verkligen gott käk förut, och jag som inte hade ätit på 2 dagar kunde ha lassat i mig några tallrikar men med tanke på min ångest så lät det inte som någon vidare bra idé.. dom drog iväg med sina skates och var borta ett tag, medans jag fick agera slav för emil som har ont och typ bara ligger på sin plats.. diskade undan en massa sen kollade vi på 100 höjdare tillsammans :) dom kom tillbaka och sen har vi bara suttit och jäst.. tog mig nyss en dusch vilket var det skönaste jag gjort på några timmar, men mer skönt väntar in i kvällens hårda timme.. ska upp halv 7 imorgon bitti och ta en promenad med jon (mfl?) sen lär jag åka någon buss fram mot förmiddagen, börjar jobba 4..


nu ska jag hopp i säng med min kära och mysa..

sov gott folk! 


jag älskar dig!

Av carolina - 14 april 2008 14:03

igår skulle vi iväg till pappa för min söta lillebror fyllde år, men pappa skjutsade istället jon till sjukhuset för det hänt en tråkig sak :/ och jag följde med papput hem.. kom mycket folk, det var riktigt kul att träffa alla igen :) mycket gott fika också, ska beställa lite kakor osv av den duktiga bagaren! hade det jätte kul iallafall, och puss på mina små syskon för att dom är dom sötaste små varelserna jag någonsin sett! och en massa kärlek till farmor och farfar för deras stöd igenom allt, och kram på alla andra som finns för mig! hemgång och pappa slängde över bilnycklarna på mig, kändes riktigt bra, som att jag haft körkort ett tag redan.. pappsen blev stolt över sin lilla flicka :)


..sen plockade tedi, bleken och älskling upp mig hemma, for i den hackande bilen hem till bergsjö.. på vägen köpte joni lite frukt och en loka till mig för jag började må så dåligt, fast än jag sa nej till att punga ut pengar på skrot till mig.. men han är för snäll för att låta bli ändå! satte oss och kollade på några avsnitt av andra avenyn, tills internet la av då vi skulle se det sista.. men det lär vi ska glutta på senare :) hade ett härligt avslut på dagen! ..imorse ville bibs duscha med mig men jag var för trött, skulle ha kravlat mig upp ändå :/ märkte inte när han drog iväg heller.. men vid typ 11-12 något så kom han hem igen och väckte mig (?) då blev jag glader! ..han hade sin kära vän alex med sig också :) har suttit och klurat och knåpat på några klossar som man ska sätta ihop till olika saker, jag klarade 2 av 3 men den sista fick jag nå bryt på, såg allt hur den låg där på bordet och stirrade på mig efter att jag gett upp mina försök.. men så tog alex saken i sina händer och vipps så var det klartt! doh'


har beställt massa kläder jag och jon också, riktigt näjs! bara längtar tills det kommer! ..och det han beställde. mmhyumyum säger jag bara med dom kläderna på min fina karl!

ska umgås med dom där skrotarna nu tror jag, eller vila.. dom ska tydligen laga till något gottgott i matväg senare :)



Tvillingarna (2008-04-14)

håll huvudet högt nu och säg klart och tydligt vad du tycker så att alla vet att du menar allvar.

Tvillingarna vecka 16 (2008-04-14 2008-04-20)

att se bakåt är en hobby du sysslar mycket med den här veckan. att konstatera var du har varit är en viktig del av din personliga utveckling. minnet fungerar som ett grafiskt designteam som ser till att din bild av det förhångna är precis det du vill att den ska vara. allt som faktiskt inte fanns där kan "photo-shoppas" in.

Av carolina - 13 april 2008 13:05

i fredags myste vi bara, somnade rätt tidigt.. igår var det också bara jäsning som stog på schemat, låg i vardagsrummet och kikade på massa program, sen kilade vi iväg och köpte pizza åt oss och mamma, fetade det framför teven.. sen ville ju vi ha godis men mamma hade druckit vin så hon kunde inte skjutsa oss, så vi stressade iväg en halvtimme innan dom stängde, vi tog cykeln men jag fick mest springa jag haha! tur var vell att vi hann till slut iallafall! sen la vi oss i soffan och kikade på lite mer teve, älskling masserade mina fötter.. sen förflyttade vi oss in till mitt rum och såg några avsnitt av andra avenyn och myste järnet :) är så glad att han är här! skulle åka och fira lukas vi idag, men jon är tvungen åka på sjukhuset :/ pappa ska skjutsa in honom snart sen ska jag följa med och fira, senare lär jag åka med dom till bergsjö iallafall :) helt underbar helg!

 

tisdag ska jag jobba kväll, onsdag fyller baby år och på torsdag har jag möte, känns inget kul att det blir så stressigt för jag vill vara med jonken hela onsdag och fira födelsedagsbarnet :) 

Ovido - Quiz & Flashcards