Alla inlägg under april 2008

Av carolina - 8 april 2008 00:14

skulle sätta igång med färgningen av håret förut men tyckte att jag så duktigt skulle klippa mitt hår lite innan.. och hur slutade det undrar många? -jo, det ska jag töl öm fö er, det blev katastrof av det hela :) så jag ringde ett akut samtal till lina, dampade på cece.. sen for jag och cean till zeljko så han fick klippa min skalle.. ett kliv innanför dörren; han bara kollade på mig och skakade på huvudet med ett hånflin och senare sa han "innan du ska leka frisör igen.......fråga mig först!" men det är nog ingen risk att jag försöker mig på något sånt när jag inte är gjort för att hålla i en sax! sen gick vi ner och väntade på ceans pappa och vi tog oss en stor strips och tuggade i oss, frågade korvsnubben vad han tyckte om mitt nya jag, jo tummen upp haha! sen kom farsgubben in och joinade vårat tuggande, fast han valde att svälja vår sista slurk av trocaderon istället..


hann nätt och jämt kliva innanför dörren innan mamma började garva, och inte lite.. det var ett enormt garv jag fick rakt upp i ansiktet! jojo sa jag och gick in på rummet.. pratat med jonisen i telefon och suttit lite vid datorn.. hoppas på att han kommer till mig i helgen och då ska vi mysa järnet! och förhoppningsvis hooka upp med cean och frod :) nu ska jag plugga teori som sjutton sen sova.. har tänt massa ljus i hela rummet så jag känner lite lugn och ro.. :)


jag älskar dig gubben

Av carolina - 7 april 2008 17:04

jobbet gick som smort, riktigt kul var det och jag kom in i deras rutiner rätt fort och det gick super, fick VG+ som betyg första dagen :) fått två nya vänner också, störtsköna tjejer! mosters man polisuffe var där också och han blev stormlycklig över mitt nya jobb, thi! blev kvar till 10 i 3, sen gick jag med sara ner på stan där våra vägar delades och vi sa hejdå.. sprang iväg och köpte min efterlängtade outfit, dom ljusa stuprörs jeansen och två softa linnen, ett vitt och ett som har en konstig röd färg.. sen traskade jag även bort på åhlens och köpte slingor, så nu ska håret klippas och ljusna till lite inför den härliga våren som jag hoppas ska rappa på :) tog 611 hem, klev av i timrå och fick ett samtal av min kära vän erik som tydligen suttit på andra bussen och vinkat som en och annan dåre men jag hade inte sett något för snöovädret som tyvärr kommit på besök.. mamma kom och hämtade mig och har än så länge bara hunnit med att boka tvätt tid, slängt sopor och ätit en macka :) ska sätta mig med teorin nu sen slänga mig i badet med körkortsboken och vänta på ett samtal från min kära karl :)


kommer mer bloggande senare.. 

Av carolina - 7 april 2008 07:43

pratade med jon tills 2 inatt, skulle ha pluggat teori eftersom jag inte vet om jag hinner något senare idag. jag har äntligen fått en vettig lampa på rummet också, så jag slipper springa genom hela rummet för att tända, jon var med på preimärtryckningen haha..


vaknade nyss, ringde till jon och godmorgade honom :) ..och han blev glad.. han önskade mig lycka till idag osv, tack min fina! :) ajapp, nu ska jag fixa och dona sen sticka iväg.. wish me luck :)


update senare, med förhoppningsvis rolig läsning :)

Av carolina - 6 april 2008 21:40

vaknade aningen före jonisen idag, låg och tittade och smekte på min sömntuta ett tag, men utan någon som hellst reaktion från honom så traskade jag upp.. satt vid datorn och så bad jag ingen mindre än erik blixt att ringa och väcka jon.. trodde dock inte att han skulle se att jag skrivit på så kort tid så jag gick in till J och gossades lite sen ringde det plötsligt och efter avslutat samtal fick jag en dunk i ryggen, hah! -ja godmorgon på dig med! :D hm.. tog oss en riktigt härlig dusch, muha.. sen gick vi ner till lina och fredrik och fick dunder gott käka! kyckling och ris.. riktigt härliga ingredienser också :) bestämde också att vi skulle boka tatoobåten rätt tidigt i år så man kan börja spara pengar osv, för nästa sväng ska jag då med! :) gick hem igen och sen kom emil, sen pelle och alex, sen fredrik :) jag och fredrik klunkade kaffe och delade några diskussioner.. sen var det nätt och jämt dags för mig att springa iväg till bussen.. kändes tungt att lämna jon och att vi inte ses på ett tag nu eftersom jag ska jobba osvosv, men ja :) dryg bussresa som fasen, glömde mina vantar på bussen också.. kom till sundsvall, dana och hans två kompisar som precis kommit från åre plockade upp mig på navet så jag fick skjuts hem av dom snälla gubbarna :)


tog mig lite föda när jag kom hem och sen hamnade jag här :) ska plugga lite teori sen bada en sväng och sen måste jag nog sova innan 11 iallafall.. ska upp väldans tidigt imorgon och jobba ju som sagt ;) fan vad mustigt det låter!  


nåja, ska spurta iväg till badrummet nu :) lite roligare bloggläsning blir det imorgon har jag bestämt.. ska klura på hur jag vill inreda min framtida lägenhet, blir förhoppningsvis snart jag får sånt pyssel om dagarna :) ..och ni får vara till stor hjälp!

peace! 

Av carolina - 5 april 2008 21:36

lätt update..


gick på en liten promenix förut idag, ner på byn sen tvärvände jag hem igen för det var för varmt för mig att gå haha.. helt otroligt att man klagar på värmen när den äntligen är här? åkte iväg på pizzan sen, fast jag tog mig inget att tugga på även om alla tjatade osv.. men jag har mina skäl dock.. men ännu ett men är att jag får plågas nu när jag sitter med kurrande mage.. slängde mig i sängen och jon som följe, låg och myste i solen som lyste in på oss genom fönstret och njöt :) sen ramlade alex, pelle, emil och tedi in genom dörren, umgicks lite sen gick vi ut och dom tog sin skate med, gick ner på pizzan så pelle fick föda sen bort på banken och kollade på dess små ungdomar när som skatade :) blev för kallt för mig så jag tog smurfen med mig och gick hem.. dom plingade som några dårar på dörren nyss och har slängt sig ner i soffan helt slut körda.. jag ska joina deras sällskap sen ta en dusch.. kanske en kaffe hos lina och fredrik sen? återstår att se till senare..


jag får ta och välkomna våren till norrland :) hoppas du är här för att stanna..


förlåt sophie min älsling att jag inte kom hem idag, men imorgon då lovar jag dig.. då ska vi iväg på ikea och sen ska du hjälpa mig plugga.. jag saknar dig min ängel!

Av carolina - 5 april 2008 14:39

jag och ida satt rätt länge igår och pratade och drack vin, och självklart lyssnade vi på lugna favoriter också, det var mysigt :) sen  hörde jag något ute i hallen och sprang till dörren och ner för trapporna och min älskling stog där såklart :) fick se tatueringen, den var riktigt snygg! också ska han göra fortsättning så småningom.. han duschade av sig sen kom lina och fredrik också, det känns som om dom varit borta i en vecka typ utomlands eller något, haha för jag flög på dom med kramar.. fredrik hade piercat sig också, snyggt som fanken! satt och hörde på deras båtresa, dom har haft riktigt kul.. men jag får en klump i magen för jag ville också vara med! :p sen spelade vi alias, jag, ida och lina mot jon och fredrik.. men jag gav ju inte laget någonting tydligen, haha.. nåja, sen festade vi en lång bit in på natten.. dom traskade hem runt 4 tror jag.. själv somnade vi vid 7 jag och jon.. ida med tror jag för hon var in till oss och frågade efter laddare typ vid 6-7, men hon har redan packat ihop och begett sig hemåt..


nu vaknade min lilla ängel och är så söt som kommer ut "hej min lilla sockertopp", jag har sån otroligt snäll och underbart karl! 


nu ska jag ner på byn, hämta ut pengar, köpa lite gotta osv.. funderar på om jag stannar idag också och far hem imorgon istället och pluggar järnet, för jag och jon har ju inte hunnit setts så mycket.. nåja, update later!

 

jag älskar jon rahman 

Av carolina - 4 april 2008 20:56

spelade in lite förut, sen vaknade ida och klampade in i rummet så det var lite pinsamt, haha.. vi tog och matade lilla söta beda, häftigt att se! vi skulle ju ha gjort ordning terrariet idag eftersom det inte blev av igår, men icke.. nåja, gick iväg ner på byn, bland annat på järn handeln och kollade efter nät osv.. sen gick vi bort till bageriet och hämtade några små tårtor att bjuda lina och folket på sen när dom väl kommit hem :) gick till ida och hämtade vin, traskade bort till bankomaten och där låg det massa hundringar och tjugor sönder rivna, vem är så dum? haha sen gick vi hem igen och lagade mat tillsammans, jag gjorde mig i ordning och sen spelade jag en massa xbox.. idas tur att ha badrummet nu :) nu är det bara 2½ timme kvar tills dom ny tatuerade ungarna kommer hem, och bara på två dagar har jag saknat dom så mycket! nu ska vi sätta oss och dricka lite vin :)


en almanacka/kalender måste inköpas inom snar framtid, det är så mycket som händer och som jag måste hålla koll på i mitt liv.. men jag ska då inte klaga, absolut inte för dom senaste åren har varit så trist och för lugn.. nu börjar jag känna att jag lever och får ut något av mina handlingar :)

Av carolina - 4 april 2008 13:03

det visar sig bara framgångar i mitt liv just nu :) .. idag ringde någon på ett konstigt nummer och jag ogillar att svara då jag inte vet vem det är eller så, så jag avstog från att trycka på luren.. efter bara några sekunder ringer mamma och är helt galen och säger att jag fått jobb, nyvaken i skallen som jag var fattade det inte men det klickade sen! rusade upp och tog mig lite fika för att få igång kroppen, sen skulle jag ringa till den där pellen då som ringt.. han hade jobb redan ikväll, men jag kunde ju inte :/ men fick på torsdag och fredag nästa vecka, lunch tider då :) är riktigt glad nu och jag hoppas att det går bra och att jag får fortsätta så jag kan börja ta lägenhet på ännu större allvar :) ..och nu ringde den där karln igen, haha fick jobba på måndag också! :D det sprudlar av glädje om mig.. funderar på att gå in och hoppa på ida så jag har någon att dela glädjen med :' ) måste slå en pling till farsgubben också och be om pengar, det får bli nu! ha en bra dag gott folk!


jag älskar dig jon rahman 

Ovido - Quiz & Flashcards