Alla inlägg under april 2008

Av carolina - 4 april 2008 02:02
http://ckra.bilddagboken.se/

drog igång armageddon förut, tände lite ljus, ställde fram mango, kröp under varsin filt och la oss i skön ställning.. dags för film! inte sett armageddon på några år, så det fanns ju minnesluckor.. hade glömt hur bra den egentligen var! vi fick ju en liten snyftare i soffan iallafall, jag som redan var snorig och risig, blev ännu mer och var tvungen att springa och hämta papper mitt uppe i allt det mest spännande, när jag kom tillbaka var ögonen fylld med tårar och helt svullna.. jag känner att jag är för överkänslig nu, kanske kan det vara lilla m-monstret som är påväg att knalla förbi.. kan ju bara vara det, för testet visade så och ja.. jag tror inte att jag är så lyckligt lottad som är den där 1 procentarn, icke.. nå, ska trampa ut till tvrummet igen och mysa aningen till med ida, kanske se reign over me, sen blir det nog läggdags så det går lite rappare tills dom kommer hem! :) ska sova själv i stora sängen inatt, känns inte bra.. ingen som skedar bakom mig och gossar mig i nacken och på ryggen.. han är bara för go min karl och önskar han fanns här med mig nu :' ) jag älskar dig! 



stört härlig design,

jag blev helt galen i detta så det är inte klokt

Av carolina - 3 april 2008 21:14

idag for dom iväg på tatoobåten, dom lyckans ostarna! jag och ida blev kvar här vi, ensamma.. började städa en massa medans ida slumrade ett tag, sen satte jag mig vid datorn och spelade in några små låtar :) när hon vaknade lagade hon oss gott käk! :) fixade och donade, hon for iväg till stallet sen kom hon tillbaka efter ett tag och då hade hon även med sig sin söta syster, drack lite kaffe och surrade på som 3 kärringar på hemmet.. pratade med jon och lina förut också, dom satt på bussen och verkade ha riktigt kul med allt folk, och jag hoppas verkligen att dom får det super inatt och imorgon! :) just nu springer ida omkring och pratar med marcus och jag sitter här och väntar på att få starta vårt film maraton :) lina fyller år om några timmar också den sötnöten, så vi ska försöka ringa till henne och sjunga en liten födelsedags sång för henne..


helt otroligt, men jag saknar redan jonisbalonis :)

jag älskar dig

Av carolina - 3 april 2008 00:39

jäsun, drog snabbt iväg ner till l och f förut och slängde i mig lite spagetti och köttfärssås.. sen snabbt iväg till birsta, var där på 35 minuter hah.. jag valde att ögonshoppa idag, och bara vara linas rådgivare :) hon hittade en jätte fin, vad ska man kalla det, klänning fast i skjort stuk nåja den satt som slimmat på henne, ursnyggt! sen hittade hon en skinnjacka :) själv hittade jag mycket snygga kläder som jag gärna tar hem som mina, men jag valde att vänta till veckan :) http://ckra.bilddagboken.se/ bytte ut fredriks halskedja sen drog vi iväg till stan för att gå på mötet..


vi berömde oss själva med en klapp på axeln för bra jobb med att hitta till vägen vi skulle till.. men.. vi visste inte vilken våning eller efternamn på bruttan vi skulle till och det fanns ju som sagt 9 våningar med 4 lägenheten på varje plan.. vi valde att chansa att plinga på på olika dörrar.. tillslut blev vi så less så vi satte oss i trapphuset och helt plötsligt slängs en dörr upp mitt framför oss och där var det, haha! fick en massa information om hur månadens säljning hade gått och hur nästa ser ut och vilka produkter osv.. sen badade vi fotbad och testade fotskrubben och alla dom andra härliga produkterna! kändes som om man gick på bomull efteråt.. fikade smörgåstårta och hade så trevligt..


sen bar det iväg hem, och inte gick det fort hem inte.. nej, för vi skulle ju så självklart börja få såstork i njurunda, men vi fortsatte köra och trodde vi skulle få stopp där mitt ute i det mörka, utan pengar på luren och helt ensamma.. vi satt som fastslimrade mot rutan och med klumpar i våra två bensinhungriga magar.. men.. jag tror att gud var med oss idag och stånkade på för fullt med att hjälpa oss till macken i gnarp :) sen var det en lugn resa hem till kära bergsjö.. umgicks med ida, lina och fredrik ett tag sen traskade jag.. nej vänta nu, sprang (!!) hem till jon i det jätte mörka lägenhets området, gosh! nu sitter jag här och får äntligen umgås med pärten, eftersom vi sammanlagt har träffats typ 2 timmar på 2 dagar.. och imorgon far dom iväg också på tatooboat.. så då ska jag och ida ha tjejmys här hemma och bara ta det lugnt, fixa med terrariet osv osv..


nu ska jag ut och umgås med alex, jon och emil gånger 2 :)

..eller duschen först! 

 

jag älskar dig 

Av carolina - 2 april 2008 14:42

igår hände det väldans mycket, riktigt fartfylld dag! var med emil och fredrik på skroten och ner på byn, satt och umgås och en massa fara och flänga hela förmiddagen.. sen kom jon precis hem och då skulle jag åka iväg med ida, fredrik och lina och hämta ormen hulda och ett terrarium.. så vi for lång lång bort och ut i riktiga skogen och in till idas mumma.. det första man möttes av var en gigantisk hund vid namn edvard.. gick in och sen var det svanen bob man skulle passa sig för, för han tyckte nog inte om att någon kom och hälsade på hans fru, då idas mumma :) hon stängde in honom i hans hus, där han förövrigt har egen radio osv osv.. han ska snart få en teve också, haha :)  nåja, bar ut ett stort terrarium sen gick vi in till ett annat hus och hälsade på alla apor, ödlor, fåglar, sköldpaddor, ormar, fladdermöss, spindlar osv osv osv.. riktigt häftigt kan jag lova! jag och fredrik gick in till aporna och matade dom med vindruvor, en liten söting trivdes på mitt huvud :' ) men sen kom idas mumma och släppte in en massa kackerlackor trots att jag skrek nej och jag började steppa och sen flög jag upp på fredriks rygg och började storböla hahaha! skulle ha filmats! sen  hälsade vi på trollet, en stor apa som man inte fick kolla i ögonen förns hon tyckte att man var okej :) sen var rundturen slut efter en massa hyss och jävelskap :) skulle ta släpet och fara men då klämde ida sig rejält i dörren och hade blivit helt vit i ansiktet stackarn... :/ men vi kom hem iallafall vid halv 12 inatt kanske, då stog en pizza och väntade på mig, tack min snälla bibs! :) sen hoppade vi i säng och myste.. gick ner till fredrik förut och var med han och hulda sen hämtade vi ida och ett till terrarium.. fikade lite sen nu sitter jag här och har jätte bråttom för jag måste ner dit och käka och sen ska jag och lina iväg till birsta sen sundsvall och gå på något möte med partylite damerna :)


update later..


jag älskar dig! 

Av carolina - 1 april 2008 08:20

mammut skjutsade mig till timrå igår så fredrik lätt kunde plocka upp mig.. åkte in på birsta och gick omkring ett tag och sökte en bra present åt lina pinglan :) hittade två saker som fick duga sålänge.. och idag ska vi förmodligen in på stan och handla en skinnjacka åt henne också :) pumpade musik i bilen till bergsjö, svängde in hos dom ett tag och fick pizza och sen kaffe :) dom hade köpt nya fiskar också, fina! vandrade upp med lina till jon för hon skulle se på akvariumet som marcus köpt i all hast också.. stort och fint! sen drog vi ner till lina och fredrik igen för jon skulle också få pizza haha.. men sen traskade vi allt hem och hoppade i säng och myste :) klev upp då jon stängde igen ytterdörren, har plockat lite och ska snart fixa lite mer.. då orken kommer ;)


idag ska jag ner på banken och betala räkningar, öppna konto och byta kort.. fredrik följer med för han ska sätta in pengar också, och då ska vi ner.. vissa är ju otroligt lat! sen ska i plugga teori och vänta på ett paket jon ska få idag tydligen med sin nya skate i :) jaja..

uppdatering senare trogna läsare!


jag älskar dig 

Ovido - Quiz & Flashcards